מוזיקה יפנית מסורתית

כרוני

New member
מוזיקה יפנית מסורתית

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות על מוזיקה יפנית אינסטרומנטלית מסורתית.

sonaku

New member
הלוואי ויהיה לנו...

יש את KAGRRA שזה רוק משולב עם מסורתי,תנסה. אבל מסורתי מסורתי,בשביל זה יש את גוגל לא אותנו. אנחנו יותר בקטע של פופ/רוק כזה.

מה הבעיה?

אם הבנתי נכון, אתם מחפשים מוזיקה לא עכשווית, נכון? אני הורדתי אינסוף מוסיקה יפנית אוטנטית, לצרכי מדיטציה וכו', דרך תוכנת IMESH פשוט מקישים במנוע החיפוש שם japanies musik או chinies musik וכל דבר אחר. אפשר כמובן מוסיקה מכל העולם.

את יכולה לתת שמות

של מוזיקה יפנית מסורתית שנשמעת נעים על האוזן? שמות ספיציפיים, כי זה נשמע קל גם המלצות על מוזיקה מדיטטיבית אני אשמח ואני אתן לך כמה המלצות משלי אני פשוט צריך לעיין בתקיה של הניו אייג אני חזק בכנסייתי, אינדיאני, וקאלטי וחסר לי מהסגנון הסיני יפני אני אשמח לקבל שמות... 15 - Lesiem - Fundamentum 02 - Sweet Lullaby - Deep Forest 05 Chinmaya Dunster - Hanuman In New Delhi Beautiful Mind - Jim Brickman - Piano Instrumental 1.02 - Chicane feat. Maire Brennan Of Clannad - Saltwater [ אני אשתדל להרחיב פעם הבאה תגידי לי מה את חושבת... על הטעם שלי חחחח

אשמח לשלוח לך את מוסיקה במייל

תשאיר מייל שלך במסר האישי ואשלח לך את המוסיקה יש לי המון! עדי

בעיקרון

כל מה שיופיע תחת הערכים : Yoga Relaxation shakuhachi yoga tibetan meditation bells The japanese flute flute de pan sound of nature pilates welax new age meditations Oriental parden and mamboo flute פשוט למוסיקת מדיטציות וטבע של יוגה, טאי צ'י פעמונים טיבטיים מדיטציות סיניות חליל הפאן גם לי יש המון מוסיקה אינדיאנית. הרי האנדים (אנדס) וכמו שציינתי - אשמח לשלוח מה שכבר הורדתי למייל שלך

oracle

New member
בהמשך להמלצה של sonaku

Onmyouza זו להקת מטאל יפנית שמשלבת הרבה אלמנטים מסורתיים בשירים שלה, אך הם לא עושים מוזיקה אינסטרומנטלית... הפורום שלנו עוסק בעיקר במוזיקה יפנית עכשווית, אבל מצאתי קצת אינפורמציה עבורך בוויקיפדיה.. P=

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

אני גם ממליץ עלייהם,הם ממש טובים,וגם יש להם את הסגנון המתאים למטאל יפני-מסורתי XD, זה בולט בעיקר בקליפים שלהם...^__^ וגם בהופעות =]

שלום בחורצ'יק

KITARO הוא אחד המובילים בתחום המוזיקה המסורתית משולבת עם ניו אייג' המוזיקה היפנית היא מאוד בנאלית ומכוערת ככזאת גם המסורתית, מי שהפכו אותה ליותר מעניינת הם מוזיקאים מערביים שעיבדו את המוזיקה עם החוקים של המוזיקה המערבית שהיא הרבה יותר עוצמתית ומורכבת ומושפעת מהמוזיקה הקלאסית קיטארו משמש כהכלאה טובה הטרק המומלץ ביותר שלו לקוח מהסרט "שמיים וארץ" השיר הראשון, הוא עוצמתי מאוד המלצות אחרות של מוזיקה שמכילה אלמנטים יפנים, אבל ברובה היא סינית היא OLIVER שאנטי לא זוכר איך מאייתים את השם משפחה, יש לו דיסקים בשם בודהא זן, שזה בעיקרון הבודהיזים של יפן יש טרק בשם קיוטו גארדן, שאין לי במחשב הנוכחי אבל שווה לבדוק, ומהאלבום טאי צ'י שתיים, אתה תמצא לפחות שלושה טרייקים טובים שהייתי משתמש בהם בזמנו לאימון הטאי צ'י, שלצערי אני לא עושה עקב היותי אילתי (שזה מעניין ת'תחת) העיבודים של שאנטי מצויינים והם דבר שמיע, המוזיקה היפנית המסורתית היא צורמת יש לי טרק אחד נדיר שלא נכתב ע"י יפנים , אבל אני רוצה להשתמש בו בשביל סרט שאני יעשה בעתיד. תודה

בדקת את הטרק שציינתי???

04-Shakyamuni's Kyoto Gardens בדוק גם את זה יש לי אחד יותר חזק שאני צריך לאתר שוב יחזור אליך בינתיים אם עלית על כמה יפים תרגיש חופשי לציין את שם האומן בלי לציין איך השגת אותו, זה בניגוד לרוח הפורום..........

למעלה