מוזיקה ישראלית

מוטי פ

New member
מוזיקה ישראלית

מה דעתכם על המוזיקה הישראלית? עבורי, חמי רודנר הוא הדבר האמיתי, הוא עושה מוזיקה נהדרת, מהנה וכייפית (מחר מופע בבארבי) וכמובן איפה הילד להקה נהדרת, אני גם מאוד אוהב את ארכדי דוכין/החברים של נטאשה וגם אביב גפן עושה יופי של מוזיקה. מוטי

אהלן מוטי

זה פורום שמוקדש ללהקת החיפושיות אני לא חושבת שתמצא פה אנשים פותחים דיון על חמי רודנר או אביב גפן תנסה בפורום רוק

מוטי פ

New member
שלום מאיה

כבר ציינתי שהביטלס הם הדבר הנפלא ביותר שקרה למוזיקה (ולאנושות אם תירצי). זה נהדר שיש את הפורום הזה, אבל זה ממש לא נורא להזכיר כאן זמרים ו/או להקות ישראליות שאני אוהב. אגב, בפורום של חמי רודנר הביטלס מוזכרים לא פעם גם ע"י חמי עצמו שמאוד אוהב אותם. שימי לב למה שכתבה יטבת 22 ואת מוזמת להכנס לליניק שהיא הוסיפה, תהני. מוטי

מה המצב מוטי?

כמובן שאין רע בלהזכיר כאן אומנים אחרים במיוחד אם הם מושפעים מהביטלס... פשוט קיבלתי הרושם שחיפשת לדבר עליהם בפרט(ותסכים איתי שזה לא בדיוק המקום).. אגב ברוך הבא..
מצטערת אם נשמעתי תקיפה

יטבת22

New member
אני מאד אוהבת

הכי כיף זה כשהוא כותב על הביטלס. פשוט רואים שהוא יודע על מה הוא מדבר. (שאני אוסיף לינק? :))) אני ממחזרת, אבל לא נורא.)

Another Girl

New member
שלום וברוך הבא../images/Emo20.gif

למרות שזה לא פורום מוזיקה ישראלית בהחלט אפשר למצוא קשרים והשפעות של המוסיקה הישראלית מהביטלס...אריק איינשטיין,שלום חנוך,הצ'רצ'ילים,כוורת ועוד. (אגב אני אוהבת את האמנים האלה) והאמן הישראלי האהוב עליי? גידי גוב

חמי רודנר הפייבוריטס ../images/Emo110.gif

מאז שהוא עשה קאבר של I AM THE WALRUS !!! איתם את זה? ראיתי את זה אצל הבמאי של הסטודיו שלי, כי עשינו הצגה שמבוססת על הביטלס, והוא הראה לנו קלטת ישנה שיש בה המון אינפורמציה על הביטלס והיה שם את חמי רודנר בבריטניה שביצע את I AM THE WALRUS וג'ורג' מרטין הנחה את האירוע הזה והכל.. זה היה מדהים, טוב כמו המקור.

למעלה