מוזיקה לסטלנים

danzaka

New member
מוזיקה לסטלנים

מה קורה . אנשים אני רוצה המלצות למוזיקת סטלנים חדשה . נמאס לי לשמוע את אותם דברים אני נכנס לסרטים מזה . אתם יודאים חומר כמו כסיית השכל , מוש בן ארי , שוטי הנבואה וכו ... אני אשמח אם אלו יהיו להקות לא מוכרות .... תודה אחים שלי

danzaka

New member
אבל מאוס

לא מסכים איתך ..... הייתי אומר שאלגיר יותר IN מהם ... אבל גם אותם טחנו ..

danzaka

New member
אני לא מסכים איתך

כמה ישביות אפשר לעבור אם אותה מוזיקה.. מתישהו צרי לגוון .. לרוב דברים חדשים הם תמיד יותר טובים , זה פשוט ככה וואי איזה שיר פצצה בדיוק יש לי עכשיו , מזה במקום ( שוב נולד - מוש בן ארי ) .

זה השיר שלי../images/Emo9.gif

טוב מאוד...!! לא יודעת מזה מוזיקת סטלנים... לא ממש עושים מוזיקת רגאיי טובה בארץ...אם זה מה שאתה מתכוון כי אני יכולה להגיד לך על כל מיני להקות כאלה... קנגרו... איאם... אבל אני לא ממש מכירה חומרים שלהם לראס דניאל יש אלבום אחד שאני מאוד אוהבת... תבקש להקשיב בחנות דיסקים ותראה אם תאוהב... אבל עשוב אותך סטלנים... אני עכשיו בברי סחרוף ופורטיס ואהוד בנאי ויהודית רביץ... אוחחח עם ישראל חי

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|ג'ירפה|

מוזיקה כה איכותית:) תנסה לשמוע רוק:) רוק זה טובבבבבבבבבבבבבב..!!הכי טוב

ayala9

New member
איאם דה בסט

הם גדולים "אני לא מכאן" שיר מטורף ואני מסכים איתך על ברי ובנאי אין עליהם

fleaboy

New member
הכוונה היא כאילו רגאיי לסוגיו?

אז יש לך בארץ את איאם, תומר יוסף, התקווה 6, ראס דניאלס יש גם מלא מלא להקות טובות שעדיין לא הוציאו דיסק, שימו לב לקנגרו שעובדים על דיסק ומוציאים אותו אוטוטו...יש את פפואה... יש את אניקוקו... יש את מתיתיהו... המממממ יש מלאמלא אני לא יכול לזכור את כולם מקווה שעזרתי :]

למעלה