מוזיקה עם בירה

NAstyBOY1

New member
מוזיקה עם בירה

אהלן חברים, תדמיינו לכם שאתם נמצאים בפאב נעים, עם הבירה שלכם (או כל משקה אחר שאתם אוהבים
) ומוזיקה טובה... עכשיו, מה המוזיקה שהייתם רוצים לשמוע עם הבירה שלכם?
תכתבו שמות של שירים, פלייליסטים, כמובן שבסימן רוק ישראלי אבל אתם יכולים להתפרע גם מעבר...

א שחר

New member
תפסתי ראש על הבר של שלום. מיד קפץ לי.

וגם מאיר אריאל בא לי טוב בישיבה על בירה..

Poisonn

New member
אמממ

אם כבר אלכוהול אז שיהיה טובורג =) אמממ שמות של שירים אני אתן כמה וזהו =) ברי סחרוף - 77 ברי סחרוף - מונסון ברי סחרוף - לב שלם ברי סחרוף - עיר של קיץ ברי סחרוף - עיר מקלט אסף אמדורסקי - 15 דקות אסף אמדורסקי - אל תעזבי את ת"א אסף אמדורסקי - ואולי תבוא איזו נחמה אסף אמדורסקי - ליד עצמי אסף אמדורסקי - אהבה חדשה יצחק קלפטר - דמיון חופשי אפרת גוש - קרב איגרוף היהודים - Somebody Else היהודים - לא יכול אחרת היהודים - להיות אהוד בנאי - היום אהוד בנאי - אביא לך החברים של נטשה - מלנכולי החברים של נטשה - קוק בצהריים אביתר בנאי - תאטרון רוסי שוטי הנבואה - הכל מין ג'ה שוטי הנבואה - המלון ברבת עמון שוטי הנבואה - פה ביפו טוב זרמתי עם זה חזק =) זה בערך =)....

tink1984

New member
בדרך כלל אני לא שותה בירה....

אבל לעיתים רחוקות כן ואז.... Jimmy Hendrix (כל שיר שלו עושה לי טוב) כמה נדוש אבל The Doors-Alabama Song (Whiskey Bar) הזמנה לחתונה - אורי בנאי הנעימה משר הטבעות !!! אין לי שמן של מוסך איך קוראים לה, אבל היא נעימה אירית כזו. אחלה דבר! יש לו בחורות כמו מים-הג'ירפות שלום חנוך תמיד בא לי טוב (כל שיר שלו) וכן ערן צור . אם להיות ספציפית - רטוב וחם, לילות של ירח מלא, המנון לאדישות, שיר קדמונישתי (סקס אחר), RUSH TIME, כרמל גרוס וגנר, תמונה אמפרסיוניסטית קורין אלאל-הטבעת נפלה, שיר בכיף שמש לך מצפים-רמי פורטיס וכל שיר שהוא של מאיר אריאל ז"ל אני נאלצת לסיים כאן.

Maayanav

New member
אולי קוסמופוליטן? ../images/Emo68.gif

אני לא שותה בירה. בעצם, אני לא שותה. ואם כבר אז קוקטייל של כוסיות. ולא כי אני כוסית, אלא כי מערכת העיכול שלי לא בעניין של גלוטן בכלל (נו, מה שיש בחיטה, שעורה ודגנים למיניהם) ובירה בפרט. מה חבל, כולם נראים מגניבים יותר ב10% עם כוס בירה (ולא נעלה שוב את עניין הסיגריות). ובכל זאת, בירה זה אלכוהול, אלכוהול מביאני לגילופין, וגילופין בא טוב עם (לא פלייסליסט, כי חסרות לי שעות שינה, סלחו לי):
מאור כהן (איך התגעגעתי להכי יפה בעולם)
חמי רודנר (אולי הכי נדושים אבל אימפריות נופלות לאט ובואי ניפרד)
שלומי שבן (שרק בשבועיים האחרונים הצלחתי להתחבר אליו. במיוחד לאינטואיציה, כשהיית איתי, עברנו לצפון, וגם השיר של בוב חמוד)
ותרשו לי 'להתפרע' ולהיות קצת פחות ציונית מהרגיל- בפאב הדמיוני שלי ישמיעו רוק מתקדם, ורוק מתקדם עבורי זה בעיקר ג'נסיס ('סלינג אינגלנד ביי דה פאונד' אם אתם מתעקשים), ואולי גם Jethro Tull (כי מנגינות החליל העליזות ב thick as a brick ממש נותנות תחושה של פאב אירי, ורק חסר לי *אמוטיקון של גמד מזוקן אוחז בכוס בירה*). נראה לי שהגיע זמני לפרוש להיום, אם קשה לי להחליט מה עוד הייתי רוצה לשמוע בפאב אז המצב אכן עגום, ומצדיק תנומה. לל"ט

Zaccardor

New member
אני מניח שתלוי איזה בירה

אחח בירות.. אני חייב להגיד שזה ממש תלוי בסוג הבירה במטרתה, וזו אחלה שאלה: בירה של לדפוק את הראש לפני משהו עם חברים, בהחלט אלאבמה סונג של הדורז. בירה רביעית-חמישית באיזו חגיגה, ציירי לך שפם של נוער שוליים. כל בירה בטווח של שבוע לאחר פרידה ממישהי? אינני אוהב אותה - ברי בירה כשרואים כדורגל - אין כמו המוזיקת פתיחה של הצ'מפיונס ליג
בירה על הבאר בניסיון ציד בחורות, דווקא מתאים שלום חנוך תפסתי ראש על הבר (רק כדי לא לשכוח שכדאי שהיא תהיה בחורה בסוף) ואם זו כבר הבירה התשיעית או העשירית, לשקוע אל תוך שנת שיכורים קצרה ורצופת סיוטים עם In the court of the Crimson king. זה מה שעלה לי בראש בינתיים..

שאלה מצויינת

התשובה האולטימטיבית-מאור כהן. זקני צפת, הדיסק הראשון, זה הדיסק המושלם כשאתה קצת ב-'היי' ובא לך לזוז. גם 'צמד ראות', ו-'ישראלים פעולה סקס' זה דיסקים טובים לראש טוב. גם הסולו הראשון של מאור. שלום חנוך גם מתאים בהרבה שירים. הופעה שלו, של 'חיות לילה' כשאתה בראש טוב, זה דבר טוב :)

למעלה