מוזיקה

מוזיקה

כשאני על האוטובוס, לכל אחד יש MP3/MP4/איפוד וכו' משלו. כל אחת בבועה שלו או שלה. מה זה אומר על המוזיקה? יש השפעה כלשהי בגלל זה? חזרתי

yaakii

New member
ברוכה השבה לתושבת גרמנייה ../images/Emo8.gif

או שאת כבר בארץ...? ארצה להפנות אותך להודעה שכתבתי בעבר בפורום. המוזיקה היא אפשרות להרגע ולהחלץ לרגע מהווי החיים הלחוץ. היא עוצרת לרגע מכל הניסיון לספק את צרכיו החומריים של האדם: מזון וכו' ופונה לספק את רצונה של הנשמה.

לא, עדיין לא בארץ ../images/Emo6.gif

חכה עד הראשון באוגוסט..
אז למה היום שומעים יותר מוזיקה מבדרך כלל? העובדה שיש מכשירים ניידים לכל מקום- בגלל זה יש יותר אמנים 'רעים'? או אמנים שלא -הרבה- אנשים אוהבים?

yaakii

New member
דווקא כשיש אמצעי הפצה רבים

התחרות עולה ובאופן טבעי גם התוצר. לכן, אני חושב שריבוי אמצעי ההאזנה למוזיקה רק אמור להיטיב עם איכותה.

ומצד שני

אנשים שומעים מוזיקה יותר ויותר often (לא התנשאות, באמת לא זוכרת איך אומרים את זה ואין לי כוח לפתוח מורפיקס
). לכן, הם לא רוצים לשמוע אותו דבר שוב ושוב, והמגוון עולה.

yaakii

New member
אני מסכים.

זו נקודה נוספת. אנשים שומעים יותר ויותר ובאופן טבעי גם צריכים גיוון. לכן מגיע שלב שהם "מקבלים" לרשימת ההשמעה שלהם גם שירים שהיו מדרגים כרמה 2 בתחילת דרכם במוזיקה (הדרך של האנשים). אז אני מניח שהדבר הוא לכאן ולכאן.

את האמת

זה לא שהאנשים או המוזיקה השתנת.. אני חושב שבגדול זה יותר קשור ל"בועה" שהזכרת . אנשים מנסים להתכנס בתוך עצמם, ממנעים רבים מספור. מוזיקה היא מפלט נוח , שגם יחד עם כל המכשירים שמסביב קודם ע"י חברות ו"סטאטוס" חברתי שכזה .

shanyz1

New member
לדעתי הם פשוט אוהבים מוזיקה, כתחביב

מוזיקה זה דבר שמאוד קל להתחבר אליו, ובניגוד לתחביבים אחרים כמו שירה , ריקוד, משחק , וכו' לא צריך כישרות מיוחד או לא צריך להתאמץ כדי לשמוע מוזיקה.. יש כל כך הרבה סיגנונות וכל כך הרבה סוגים שכל אחד מתחבר למשהו , נהנה, ובלי להתאמץ אפילו! כשבנאדם נמצא באוטובוס עם עוד הרבה אנשים, הוא צריך להעסיק את עצמו איכשהו והדרך היחידה להעסיק את עצמך זה לעשות משהו שאת אוהבת! משהו שאת אוהבת, שלא מפריע לשאר וכאן מגיע הקטע של ה MP3/MP4/איפוד וכו' :) הם מתרכזים במוזיקה של עצמם, ונהנים.. לא יותר מזה

למעלה