מוזיקה...

מוזיקה...

חברה, אז לאט לאט אנחנו פה לומדים אחד על השני... מה לגבי העדפות מוזיקליות...יש פה חברה שנגיד התרחקו ממוזיקה רוסית לגווניה השונים, או כאלו שדווקא התקרבו למוזיקה הרוסית אחרי דיי הרבה שנים של התנתקות... ובכלל דעתכם על הנושא...?

BaHuR ToV

New member
../images/Emo9.gifאני דווקא היתקרבתי..../images/Emo13.gif

וטוב שכך גיליתי מלא להקות טובות.. אממ כמעט לא שמעתי מוזיקה רוסית אולי עד כיתה ט'..ואז התקרבתי לזה.. וביכלל אין כמו רוק-פאנק רוסי..
עדיפיות שלי?
אפשר לומר הכל חוץ מפופ..אבל רוק..פאנק..ושנסון בימיוחד

Angel lips

New member
גם אני בערך בגיל הזה התקרבתי

למוזיקה הרוסית :) אתה מכיר אוליי מכיר אוליי מקומות כמו פאבים עם מוזיקה רוסית באיזור חיפה?

Angel lips

New member
גם אני התקרבתי

כשעליתי לארץ בגיל 2 וחצי לא הייתי מוכנה לשמוע לא שיר ברוסית ולא סיפור ברוסית... עכשיו התבגרתי רוב החברים שלי הם רוסים המוזיקה המעודפת עליי זה רוסית ורוב המועדונים ו הפאבים שאני יוצאת להם זה של רוסים.. עם חברה רוסית ומוזיקה רוסית :) וגם השנה למדתי מיוזמתי בעזרת האקס לכתוב ולקרוא ברוסית :)

Zot ani 1

New member
תשובה..

האמת שאף פעם לא הרגשתי התחברות חזקה למוזיקה רוסית, לפני כמה שנים עוד הקשבתי למוזיקה הזאת אבל עם השנים הלך ודעך קצב ההקשבה למוזיקה הזאת ועכשיו אני כמעט ולא מקשיבה לה בכלל...... וזה לא בגלל השנים שאני בארץ אלא שפשוט אני לא מתחברת למוזיקה הזאת משום מה.... ואני אוהבת מוזיקה באנגלית ועיברית, זה לפחות מה שאני מקשיבה בבית, אבל כשאני בחברה אין לי בעיה לשמוע מוזיקה רוסית גם....

M o n a L i s a

New member
לא אוהבת מוסיקה רוסית ../images/Emo4.gif

אני בכלל לא נמשכת לזה, ואפשר לומר שזה מעצבן אותי. אני באמת לא מבינה למה, אבל אני מתייחסת לזה כמו למוסיקה מזרחית. יש לי חברות ששומעות את זה הרבה ורואות מיוזיק בוקס ברוסית, ואני פשוט מעבירה ערוץ. פעם אהבתי שירים ישנים ברוסית, ומהם אני לא נרתעת כ"כ, אבל הלהקות החדשות, ופופ ברוסית? ממש לא!

m a n k o

New member
אממ אני שומעת

מטאל על סוגיו.. פאנק.. הארדקור ובזמן האחרון התחלתי לשמוע גם פאנק ורוק רוסי...

vk3

New member
אני מת על מוסיקה רוסית, פופ בעיקר

אני מאוד אוהב מוסיקה בכלל
! רוסית, אנגלית, עברית... ה כ ו ל
למוסיקה רוסית אני מאוד מתחבר ולזמרי הפופ בעיקר !!! מזרחית אני גם בכלל לא שולל. אז ככה שאצלי זה נושא מאוד פתוח. בכלל, מוסיקה בשבילי היא כמו חמצן, ממנה אני שואב את האנרגיות שלי וממלא את נפשי !

דוקא לאחרונה

מדי פעם תוקפת אותי נוסטלגיה למוזיקה של תקופה הדינוזאורים, כמו אוקודז'בה.
אבל בעיקרון, אני אוהבת רק מוזיקה עברית.

../images/Emo168.gifיווווווו נכנסת לתחום האסור

מוזיקה זה החיים שלי....(ע"ע חתימה) אני נרדמת ומתעוררת עם מוסיקה
מוסקיה רוסית שמעתי תקופה מאוד קצרה בחיים שלי...בעיקר פופ ועכשיו אין מצב בעולם שאני יאזין לזה... אני מאוד סלקטיבית במה שאני שומעת היום אני מתעניינת בעיקר בשנות ה-60 וה-70 רוק קלאסי,כבד,פסיכודלי,פרוגרסיב וכו' . ג'אז ובלוז גם תפסו אותי בזמן האחרון... רוק שווה ברוסית כזה שיתפוס אותי או שיהיה ברמתו של זה שאני שומעת,לא יצא לי להכיר. מוסיקה ישראלית עד לא מזמן בכלל שללתי עכשיו אני יותר פתוחה אליה אבל לא בהרבה, להקה ישראלית שאני מאוד אוהבת הצ'רצ'ילים (שנות ה-70 בארץ) אבל הם שרים באנגלית והסגנון שלהם הוא בריטי לכל דבר מלבד כמה שירים בעלי השפעה אוריינטלית,אני אוהבת גם את משינה (חלק מהאלבומים),כוורת,במצב רוח מסויים תמוז ,אביב גפן מביא בשירים טובים שלפעמים מתפלקים לו ,קצת אריק איינשטיין. שורה תחתונה מוסיקה רוסית=/ ישראלית הרבה יותר קרובה אלי. בחיים לא הייתי קרובה למוסיקה רוסית אז אני לא יכולה לומר שהתרחקתי ממנה

YuLi825

New member
אני...

באמת התקרבתי בזמן האחרון למוסיקה רוסית, בעיקר פופ. בכלליות אני אוהבת כמעט כל סוג של מוסיקה לכן אין לי הפרדות בין סוגים..

m a n k o

New member
תגידו

יש איזה תוכנה כמו קאזה שמשתפים בה הרבה קבצים רוסיים? בעיקר מטאל ופאנק?

SupermanZW

Well-known member
אפשר למצוא שירים רוסים גם בEMULE

וגם בKAZAA, ואפשר גם להקיש ברוסית על חלון החיפוש, זה נראה אח"כ כמו ג'יבריש אבל מוצא את השירים.

datiza

New member
אני לא ממש אוהבת מוזיקה רוסית..

נראה לי זה תלוי בחברים ובסביבה.. החברים הטובים שלי לא שומעים בכלל מוזיקה רוסית ובכלל כמעט אף אחד שאני מכירה לא שומע ככה שגם אני לא נחשפת למוזיקה .. אז אני לא ממש אוהבת..

subotaj

New member
בתור פריק של אימיול הנה כמה...

לינקים ממש טובים לאימיול ברוסית: 1. http://dimonka.lux.co.il/index.php 2. http://www.sharereactor.ru/ 3. http://www.netlab.e2k.ru/ תהנו

Dark86Angel

New member
;-../images/Emo79.gif

כשהייתי קטנה שמעתי מוזיקה רוסית,ואז היתה הפסקה של כמה שנים,ועכשיו אני מקשיבה שוב...אני מושפעת
לא להכל כמובן,אבל עדיין...

SExy LIps

New member
ממממ..

תמיד הייתי שומעת פליפ קירקורוב....אלה וכל השאר...כי אמא הייתה שומעת.. מאז שחברה שלי..הכירה לי להקות שוות :) אני שומעת רוקי וורח, קרסקי..ריפלקס אה ואת הכוסון ויטאס :) אבל אין אין אין על: Evanescence ה+הוד+ם :) חולה על רוק!

למעלה