מוזיקה...

l i r o n R

New member
מוזיקה...

שבת שלום לכולנו... רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע למוזיקה וכיצד, אם בכלל, יש לה השפעה על חרדות ועל הטיפול וההתגברות עליהן..?
לירון.

בוזיקית

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif מוזיקה...

היא החיים שלי. הנשמה שלי. ויש לה כל כך הרבה השפעות על חרדות... לשים ברקע מוזיקה שקטה, מרגיעה, אמביינט, דולפינים, שירים שקטים... מאוד מרגיע אותי. וכשרע לי על הנשמה מהצד של הדכאון אני שמה שירים קצביים, מתופפת איתם... שרה איתם... אני כל כך מחוברת למוזיקה וכל הזמן כמעט צריכה ברקע שמשהו ינגן. ומה דעתך את?

l i r o n R

New member
בוזיקית...

אמממ..המוזיקה בחיים שלי לוקחת חלק עצום ובלתי ניתן לתיאור אבל אני יכולה להגיד לך שכשהייתי בתקופת המשבר לא הייתה לי הסבלנות להקשיב למוזיקה וזאת ההרגשה הכי נוראית בעולם, בגלל שגם אני חושבת שזה מקסים וזה ממלא אותך ברגיעה...במיוחד להוציא אנרגיה או בעת הרפיה... :) לילה/ בוקר טוב... אני בכל אופן לא יכולה להירדם...

בוזיקית

New member
אולי זה לא כל כך קשור, אבל...

לפעמים כשאני מרגישה שהבדידות מעיקה, אני פותחת טלויזיה או רדיו, כדי ליצור אוירה שכאילו יש אנשים בסביבה...

l i r o n R

New member
מוכר לי מאיפשהוא...

גם אני נוטה לעשות את זה... במיוחד בתקופה שלא הייתי מסוגלת להישאר לבד...הייתי מפעילה כל דבר מרעיש בבית וזה נתן לי תחושה שיש איתי אנשים...

גם אצלי זה ככה ../images/Emo168.gif

לשיר שיר קצת עצוב יחד עם התקליט (אופס, היום זה כבר דיסקים...) לרקוד שיר שמח תמיד משפר את מצב הרוח. משחרר את הרגשות הכלואים, עוזר להרגיש יותר טוב..

למעלה