מוזיקה

TomerZimmermann

New member
מוזיקה

מאד יכול להיות שזה רק אני אבל גיליתי שיש כל מיני שירים מאד מוכרים שנראה כאילו אני מכיר אותם מאז ומתמיד אבל אני לא מסוגל לקשר אותם ללהקה מסויימת... לדוגמא שיר שלאחרונה גיליתי למי הוא שייך i said bip me bip me a 100 times and bip the time מכירים את התופעה עליה אני מדבר?! לדעתי זו קונספרציה עולמית שמטרתה לגרום לנו להכיר שירים אך לא מבצעיהם. או שאולי זה סתם החוסר זכרון שלי בכל מה שנוגע לזמרים ולהקות. וגם מאד סביר שהסיבה היחידה שהחלטתי שהודעה טיפשית זו ראויה להתפרסם בפורום זה היא העובדה שממש כואב לי הגרון ברגע זה ויש לי הרבה נזלת ונמאס לי לקנח את האף... מה הקשר אתם שואלים? אני אסביר לכם... זה בדיוק כמו שאמר גאון דור בעבר "מה הקשר? מה קשור עכשיו פיל מעופף עם עיניים סגולות"? או מפשט אפילו חכם יותר "כמה רגליים יש לקרציה? אני חייב לדעת! אני לא יכול ללכת לישון כששאלה זו מציקה לי!". הבנתם את הקשר? אם לא אז אולי תבינו אותו אם אני אאכיל לכם אותו עם כפית.... מי אמר שצריך קשר????

srullli

New member
חיחיחי.....

גם לך אאחל בריאות ,ואף כפליים !! :)) (רוח נדיבות נחתה עליי.... אאאוחחח....תראה מה זה....) אתם פשוט מדביקים פה אחד את השני ..... פשוט מפחיד, כולם חולים ..... מי באמת שר את השיר הזה ? אני מכירה ואני לא יודעת מי מבצע

TomerZimmermann

New member
ידעתי... (כולם לקרוא)

לפני שאני אענה לך... אני רוצה לצאת בחידון קטן מי יודע מי שר את זה? ואני מדבר על ידע כללי!! לא ללכת לחפש את זה עכשיו... אם יתגלה שבאמת אף אחד לא זוכר מי שר את זה אז כנראה שבכל זאת יש פה קונספרציה כלשהי

IC4

New member
תופעה מוכרת יותר מדי

כי כשזה קורה אתה פשוט לא יודע וזה מציק! לי יש גם תופעה הפוכה שיר של חמישית הג´קסונים ששמעתי פעם בMTV שאין לי מושג מה שמו גם זה קורה יותר מדי לא מכיר את השיר עם הביפים האלה שלך :)

TomerZimmermann

New member
טוב

אני רואה שאף אחד לא רוצה לתת את ידיעותי על השיר או על הקונספרציה בכלליות אז לא משנה
בכלופן, את השיר הזה שרה הלהקה "ג´ינג´יות".

למעלה