מוזיקת רקע - מיידאנק

מוזיקת רקע - מיידאנק

שלום, אני מחפשת שירים עבריים עצובים שיתנגנו ברקע בזמן הטקס שאנו עורכים במיידאנק. עופרה חזה, אריק איינשטיין וכד'.. תודה מראש! אשמח לעזרה

Juramento

New member
אני אולי אפתיע...שרית חדד

"שמע ישראל אלוקי"...שמענו אותו במשרפות במידאנק(יותר נכון - בחדר הקטנטן עם שולחן הניתוח) ו...כל פעם שאני שומע אותו זה זורק אותי לשם...

R e A

New member
למה מפתיע? זה אחד השירים שהכי

מתאימים למעמדים כאלה. פשוט שיר מרגש שמתאים בול לטקסים בפולין..

irashady

New member
זה באמת אחד החזקים

הוא תמיד מזכיר לי את פולין.. יש לי המון שמזכירים לי את פולין... וזה בהחלט אחד מהאלה שמזכירים לי את פולין הכי הרבה

irashady

New member
אממממ

אצלנו שרו את זה בערב חסידי אומות עולם... בשירה בציבור... ואני כמעט בטוחה ששרנו את זה בעוד מקומות... אני פשוט לא זוכרת

irashady

New member
../images/Emo13.gif

גם לי הייתה התלבטות עד שהבהירו לי לאן נעלמת!? אתה עוד חייב לי 2 תמונות!!

R e A

New member
הנה כמה שירים...

שאנחנו בכל מקרה שמענו ולדעתי, לא היה אפשר למצוא שירים טובים יותר: שי גבסו - ארים ראשי אביב גפן - יומן מסע אביתר בנאי - שער הרחמים יהודה פוליקר - אפר ואבק שרית חדד - שמע ישראל חוה אלברשטיין - רקמה אנושית אחת שיר נוסף ששמענו, בזויליטובסקה גורה, זה שיר שנכתב ע"י המדריכה שלי במיוחד על המקום הנורא הזה ובוצע ע"י 2 תלמידים מהבצפר שלי כך שאני לא ממש יודע עד כמה מותר לאחרים לעשות בו שימוש:X אבל בכל מקרה: אורי בן ישי - פרחים בחול קישור למילים+הורדה http://stage.co.il/Stories/477551

N o a m i t

New member
"שמע ישראל"

לכמעט כולם משמיעים אותו אני חושבת במיידניק. זאת בעצם התפילה שנשמעה ברגעים האחרונים בין החיים למוות.

אין יותר מתאים מ"רקמה אנושית אחת"

אנחנו שרנו שם וזה היה הכי מרגש שיש במיודח אח"כ אחרי איזה חודש לראות את הקטע הזה בודיאו

למעלה