מוזמנים כן או לא

יעלי2

New member
מוזמנים כן או לא

ועכשיו לשאלה שעוד לא נתקלתי בה כאן. בן זוגי עובד בחברה גדולה ומאוד צעירה. בשנה האחרונה הוא עבר מחלקה והתנתק מרוב ה"חברה". כשהתחלנו לחשוב את מי להזמין משם, הוא חשב רק על חבריו הקרובים + עוד שניים שלושה. הרי הוא לא יעבה את מס´ המוזמנים באנשים לא קרובים. מצד שני זה יכול להוסיף לשימחה ולריקודים. עכשיו הוא מתלבט אם להכין הזמנות נפרדות או לצלצל לאותם 30 חברה נוספים, ולהגיד להם שהוא מתחתן ושהוא מזמין אותם למסיבת אחרי החתונה. כלומר בשעה 23:00 רק לריקודים. הם יקבלו רק שתיה והוא יבהיר להם שלא צריך להביא מתנה (כי הם לא יקבלו מלבד השתיה גם אוכל). כאני חושבת על עצמי/עצמנו, לא היתי באה לערב חתונה גם אם זה מאוחר, מבלי להביא מתנה. ואני דואגת שאנשים יביאו מתנה (נגיד לא כסף) אבל יצפו לאוכל קל. וזה עלול להיות בעיתי. מדובר על חברה צעירים בני 24. והחתונה לא מתוכננת להימשך מעבר ל 1.30 לפנות בוקר. מה אפשר לעשות כדי לשמח אותו אבל לא לגרום לבלאגן ומצד שני לא להיכנס להשקעה כספית נוספת????

לא להזמין אנשים רק לשעה 23:00

אנשים יעלבו מזה שהם לא מספיק קרובים בשביל להיות מוזמנים לכל הטקס והאוכל, וגם זה מאד מאוחר. אני לא הייתי יוצאת מהבית בשביל להגיע לכזו מסיבה. שיזמין רק את החברים הקרובים אליו ואת הבוסים (זה מה שאני עושה...) והם יקבלו הזמנות לכל הארוע. השאר, פשוט לא יבואו.

למעלה