מוזמנים לטיול בארץ ישראל לטייל בהר ארבל
יוליקה Member מנהל 19/12/18 #2 הבט, זהו אינו סרטון זהו צירוף של תמונות מחוברות... משך הזמן בין תמונה לתמונה רב מידי... וסרטון של יותר מעשר דקות זה ארוך מידי... אני איבדתי את הסבלנות אחרי שתיים וחצי דקות...
הבט, זהו אינו סרטון זהו צירוף של תמונות מחוברות... משך הזמן בין תמונה לתמונה רב מידי... וסרטון של יותר מעשר דקות זה ארוך מידי... אני איבדתי את הסבלנות אחרי שתיים וחצי דקות...
S SABA ARIE 01 New member 19/12/18 #3 תגובה חיובית שלום לך יוליקה אני מקבל בהבנה הביקורת שלך וזה בידיוק מה שרציתי לדעת מצגת יותר נכון ? הגב זה בתחילת דרכי ליצור מצגות או סירטון שוב תודה סבא אריה
תגובה חיובית שלום לך יוליקה אני מקבל בהבנה הביקורת שלך וזה בידיוק מה שרציתי לדעת מצגת יותר נכון ? הגב זה בתחילת דרכי ליצור מצגות או סירטון שוב תודה סבא אריה
S shron17 New member 20/12/18 #4 לסבא אריה,תודה! התמונות החזירו אותי לתקופת הילדות ,, תקופת הטיולים של ביה"ס להר ארבל ומשם לואדי ארבל ,פיסה קטנה ויפה במדינתנו .
לסבא אריה,תודה! התמונות החזירו אותי לתקופת הילדות ,, תקופת הטיולים של ביה"ס להר ארבל ומשם לואדי ארבל ,פיסה קטנה ויפה במדינתנו .