מוזר-אוצרות המרתון לא נמצאים בעמודים הראשונים

efratjewelry

New member
מוזר-אוצרות המרתון לא נמצאים בעמודים הראשונים

אף אחד מהם!! מישהו ראה בלילה או מוקדם בבוקר אם הם התקדמו קצת? לפני שהלכתי לישון בסביבות 12 היו אחד או שניים בעמ' שני ושלישי וכמה יותר רחוק אבל בהחלט לא כמו בפעמים הקודמות אולי אטסי שינו משהו בקביעת ה HOT?

mayoula

New member
כל האוצרות שאני הופעתי בהם

כולל שלי, כבר התקררו
באסה, היו כמה אוצרות מדהימים לראשי...

driaaa

New member
אני הסתכלתי אתמול ב-11

האוצר שלי היה בדף 18 ............

chop007

New member
בדקתי אתמול בלילה והם היו רובם ממש מאחור...

נראה לי שיש פחות בנות מהפעמים הראשונות... ואולי גם לא מגיבים לכולם למרות שאני הכנתי אוצר ממש ברגע האחרון והרבה בנות הגיבו לו ....אולי היינו יותר בנות בשבועות הראשונים למרתונים? לא יודעת ...אבל זה ממש מוזר כי ממש לא התקדמו לדפים הראשונים כמו פעם.... אולי זה בגלל הדואר...

לא נראה לי, גם אתמול

בזמן המרתון, היינו אמורים לככב בדפים הראשונים,כמו תמיד, וכלום.... אף אחת גם לא אמרה כלוםעל זה. אני זוכרת שלפני כשבוע וחצי שמתי לב שמשהו באוצרות השתנה, ומייד כתבתי על זה כאן ועוד כמה בנות ראו את זה... לדעתי יש שם באג, או משהו....

fglass

New member
אולי בגלל שבפעמים הראשונות המרתונים היו

בימי חמישי ושלישי?? יתכן שאלו ימים יותר טובים לנו??

iriss22

New member
גם לי יש הרגשה שמשהו לא בסדר עם מונה הצפיות

והקליקים, אני רואה כשאני נכנסת לאוצר שהוא לא סופר כמו שצריך- לרעה כמובן! ממש מרגיז אותי הקטע הזה!

onor

New member
לדעתי באטסי שינו

את שיטת החישוב של ה HOTNESS רונית מאז הבוקר ההוא שכל האוצרות נעלמו פתאום, משהו השתנה. אני עוקבת מקרוב אחרי האוצרות ואני דיי בטוחה שהשתנו הפרמטרים. תשימו לב שכבר אין אוצרות ש"נתקעים" בראש הרשימה כמו פעם. טוב כל מה שנשאר זה שוב לפצח את שיטת חישוב ההטונס... אני כבר לא בטוחה שמרתונים יעזרו....

fglass

New member
עדיין יש אוצרות שנתקעים למעלה כמה

ימים והם בדרך כלל " הסקסים"

למעלה