מוזר או לא?...

tomash11

New member
מוזר או לא?...

אני כאמור, משחק עם בארסה כבר עונה שניה. יש לי ששה חלוצים וכולם טובים, באמצע משחקים לי ריבאלדו ובקהאם, וקשר התקפי משחק ג´רארד או מוני, כי הם פשוט פורחים שם, בגלל הנ"ל, נוצר מצב שלואיס אנריקה משחק לא הרבה, ובעיקר סותם חורים פה ושם. הוא לא מקבל תמיד הרכב פותח ומשחק פחות משנה שעברה. במקביל, גם שחררתי כמה שחקנים, ואני מנסה לראות אם הקטע הזה שיש לך קצת שחקנים באמת גורם למנג´ר ליצור לך שחקנים שעולים מהנוער. עכשיו...שימו לב למה שמוזר בעיני- מצד אחד, בגלל שלואיס אנריקה לא משחק, רשום לו שהוא מוכן להלחם על מקומו בהרכב. אבל מצד שני, בגלל ששחררתי כמה שחקנים וצמצמתי את הסגל, לחלק מהשחקנים נהיה אנהפי בגלל שהם חושבים שצריך יותר עומק לקבוצה, וזה טבעי, אבל מה שמוזר זה שגם ללואיס אנריקה זה רשום... ומה מוזר בזה בעיני..? נראה לכם ששחקן שמתבעס שאין לו מקום בהרכב והוא מוכן להלחם על המקום שלו, גם במקביל ירצה שיביאו עוד שחקנים?...מה האינטרס שלו? בשביל מה? שיהיה לו עוד יותר קשה להכנס להרכב?...

system Rulz

New member
אני חושב

שאין קשר ישיר בין הדברים..... הוא אומר שהוא מוכן להלחם על מקומו בהרכב (הוא לא מבואס מזה שהוא על הספסל) זה מראה על נחישות ומוטיבציה גבוהה

JRM

New member
לא ממש מוזר...

כנראה שיחררת יותר מדי שחקנים וירדת מתחת ל30... בכל מקרה... פעם ראיתי הודעה בחדשות שאומרת שברצלונה Fly the flag ושהם עומדים להלחם על גביע האלופות עד הסוף אחרי ניצחון גבוה מה שמוזר זה שהם כבר איבדו סיכוי לעבור שלב מחזור אחד לפני...

tomash11

New member
זה אכן יותר מוזר:)

כי זה פשוט לא ייתכן...:)) אבל בנוגע לאנריקה...נכון שזה מעיד על נחישות, אבל עדיין, האינטרס שלו זה שקודם הוא יהיה קבוע בהרכב...מוזר בעיני לפחות. ובנוגע לזה שהוא לא מרוצה מחוסר עומק (הוא ועוד כמה..), אז כן, שחררתי כמה שחקנים, יש לי כרגע 34 שחקנים, וצפיתי שזה מה שיקרה אבל עכשיו אני מצמצם את הסגל כדי להגיע לשלד בריא ואחר כך אני אוסיף עליו מה שצריך. מזה אנילא מודאג.

Starting Skater

New member
זה לא קשור

המנג´ר לא כזה חכם... מצד אחד לואיס אנריקה רוצה להילחם על המקום שלו ומצד שני הור מרגיש שהקבוצה צריכה עומק, הרי תכמתו את זה לא עד כדי כך מסובך, המחשבות של השחקן הן לפי הקוד של המשחק(שניכתב ב סי פלוס פלוס נידמה לי) אז בטח כתוב שם שאם הוא לא משחק שיכתוב שהוא רוצה לשחק וזה, ובשורה אחרת כתוב שאם יש קצת שחקנים אז שגם חלק מהשחנים ירצו יותר עומק, הבנת..

tomash11

New member
צודק, זה בדיוק מה שאנימקווה

שישנו בCM4...:))) תיארתי לעצמי שזה ככה, חבל שזה לא הולך עוד צעד אחד קדימה. אגב, משהו שקיים בCM 98-99 והוא ממש טפשי לדעתי, שאני האמת לא ראיתי ב01-02 וגם מקווה שלא לראות, זה שנניח יש לך שחקן ששוה 5 מליון, ומציעים לך עליו 5 מליון, ואתה מסרב. אז אחרי כמה זמן, הם מציעים לך עליו 4 מליון, או משהו כזה. וזה ממש מטומטם...כאילו, לא מכרתי לכם ב5 מליון, למה בארבע אני אמכור??? או שנניח אתה אומר להם שאתה מוכן למכור אבל מעלה את המחיר ל10 מליון, קרה לי הרבה פעמים שהם אומרים לך שהם יורדים מהשחקן ואחרי יומיים מציעים לך עליו עשר...:) או שילוב של שני הנ"ל...אתה אומר להם, בחמש לא, אבל בעשר כן, הם אומרים לך שהם לא מוכנים, ואחרי שבוע מציעים לך חמש...:))

למעלה