מוזר ומפתיע

מוזר ומפתיע

(כתבתי את זה כבר פעם לדעתי אבל זה לא הופיע) אם אתן חובבות את מראה השכבות אפשר להימנע מלקנות את החולצות התחתונות, אלה שמתחת לז´קטים או לאפודות או שמלות כתפיות, בחנויות למידות גדולות ולחסוך המון, ובנוסף כשזה יותר צמוד זה יותר מחמיא. אם אתן בקטע אני ממליצה מאוד מאוד בחום לבקר בחנויות מנגו2. יש שם סריגים דקיקים קטנטנים בצבעים מגניבים ומנצנצים במחירים מצחיקים ביותר, ואם גם ככה רואים רק את השרוולים או את המחשוף אז...למה לא? הייתי עם חברה שלי שם לפני כמה זמן וחוץ מהפדיחה הקטנה שהייתה לי (היא הראתה לי חולצת סטרפלס שבא לה לקנות ואני חשבתי שזה שרוולון אחד...קצר...) היה לי ממש נחמד וקניתי כמה דברים מגניבים ללבוש מתחת באיזה 20 שקל לסריג... עוד תגלית היא שיש שם קו שנקרא mango night וה-xl שלו עולה עליי יפה, מכסה מה שצריך ולא נצמד מדי, ואני בערך מידה 50 אז זה מרשים. אמנם הצבעים בקו הזה הם בז´-שחור- אדום בלבד ויש רק חולצות וחצאיות אבל שווה לבדוק. קניתי שתי גופיות קולר וגופייה חתוכה בשתי שכבות חצי שקופות עם X מעוות-מגניב כזה בגב...כדאי לבדוק את הנושא... וחוצמזה מגיע לי מזל טוב כי אני עובדת כבר ארבעה ימים שלמים ולא התפטרתי...ויש לי חבר חדש...וקניתי מגפיים חדשות...וזהו ושיהיה לכן את היום הכי הכי מקסים בעולם ונשיקות מטל

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני גאה בך אחותי 4 ימים שלמים כן ירבו כמוהם.
על החבר החדש. נו ספרי פרטים עסיסיים. תתחדשי על המגפיים. ולגבי ההודעה לא זכור לי ששלחת אותה כבר אבל משהו שלא הבנתי הסריגים הללו הם קטנטנים וההצעה שלך שנשתמש בהם כמשהו מתחת במקום לשלם הרבה כסף על הדברים בחנויות?

התכוונתי....

שהם צמודים וקצרים מאוד אבל מבחינת מחשוף או שרוולים הם סבבה. הם מעולים אבל ללבישה מתחת לאיזו עליונית או משהו.... והכל טוב וסף סוף מצאתי מגפי ברך בקאמל ובניגוד לכל היגיון דיאטטי החבר החדש שלי הוא שף ואני מתחילה ללמוד עוד מעט וזהו...החיים באמת יפים גם אם ממש ברגע זה הם לא נראים לכולם כאלה... כי אמר כבר אדם חכם לפניי (פול אוסטר) שבחלק מסויים של יישותנו כולנו חיים מחוץ לזמן וזאת פחות או יותר הוכחה לקיום האופטימיות אבל...אני גולשת פה לפילוסופיה אז...שיהיה עוד יום מקסים וסופ"ש מדהים.

למעלה