מוזר לי לדווח על זה...

מוזר לי לדווח על זה...

קיבלתי הודעה היום ב- SMS בשעה 20:30 שהתקבלתי לרפואת שיניים בירושלים..... אני שמח מצד אחד אבל מצד שני זו העדיפות השנייה שלי ואני מעוניין ללמוד רפואה.... אני כרגע בהמתנה בירושלים אבל רחוק רחוק.... ואני דיי מיואש מירושלים ובהמתנה בטכניון אבל שםאני עדיין עם תקווה בלב.... אני מבטיח להסיר את מועמדותי לטובת אלו מבינינו שרוצים רפואת שיניים כעדיפות ראשונה ובגלל מועמדים כמוני מחכים אם אני אזכה להגשים את שאיפותי וחלומותי. מי ייתן וכולנו נזכה להגשימם....

orbit219

New member
אתה הראשון ששמעתי שרשם את זה...

בעדיפות שנייה והתקבל. יש לי ראיון שבוע הבא, אתה יכול אולי לספר קצת מה שאלו אותך ומה ענית?

תאמין לי אני מרגיש מוזר לא פחות...

תשמע יותר מזה גם הראיונות שלי התנהלו בכלל לא כמו שאצל רוב האחרים שזה גם היה מוזר.... נכנסתי לראיון הראשון היו שם שלושה אנשים ... שתי רופאים מראיינים ושלישי צופה מהצד.. נראה לי רופא נוסף אולי פסיכיאטר כי הוא רשם כל מיני דברים אך הצהיר על עצמו כבעל פרופסורה... הם ניסו ללחוץ עלי גם עם הקטע הזה של למה אתה מוכן להתפשר על אופצייה ב' ברפואת שיניים ולא להילחם על אופציה א' רפואה... ניסיתי להתחמק ועניתי שאני רואה ברפואת שיניים רפואה לכל דבר רק סוג מסויים של התמחות בעוד שברפואה כללית יש יותר אופציות ולכן זו היתה עדיפות שנייה שלי. אולם הם הציבו בפני שאלה - אם אני אתקבל ושנה הבאה יגידו לי שאני יכול לעבור לרפואה האם אני אעשה זאת... התשובה הנכונה היתה אמורה להיות שאני אשקול זאת לפי מה שאני ארגיש באותו זמן אבל נפלתי בלשוני ואמרתי מה שהרגשתי בכנות ועניתי כן. הייתי בטוח שנפסלתי על המקום... אחר כך הוא שאל אותי אם אני לא אצליח להתקבל לרפואה מה אני אעשה אז אמרתי שאני אמשיך ברפואת שיניים ויכול להיות שזה מה שכן הציל אותי... מלבד זאת שאלו אותי מה עשיתי בצבא ומה אני יודע על רפואת שיניים על מחלות נפוצות... בראיון השני הייתי מול שתי מראיינים אישה וגבר .... אני חושב שהם היו פסיכולוגים אך אני לא בטוח... נשאלתי שוב מה עשיתי בצבא ומה עשיתי מאז שהשתחררתי ... אם אני רואה בכבודו של רופא השיניים פחות ערך מכבודו של רופא... שאלו אותי משום מה אם אני אוהב חיות מחמד ואמרתי שיש לי כלב.. ואז שאלו אותי אם הוא מפריע לי שאני משחק במחשב... אמרתי שלא .... שאלו אותי הרבה אילו תכונות שבי או דברים שעשיתי בעבר מצביעים על יכולת מנואלית טובה שדרושה מרופא שניים להפגין במקצועו שאני אולי ניחן בה... אמרתי ששיחקתי כדורסל בליגה לאומית עד שנפצעתי בתור קלע וזה מצביע על קשר עין יד טוב.... זהו.. לא הוצבו בפני דילמות מוסריות כמו בפני רבים אחרים ולא נשאלתי שאלות מיוחדות הוא בעלות משמעות מיוחדת , עוד יותר הייתי בטוח שעצם הכנות שלי פסלה אותי. אין לי נוסחאת קבלה אני מאמין שיש הרבה מזל בראיונות האלה . אני מאחל לך ולאחרים כמותך את כל המזל וההצלחה בעולם...

moran f

New member
רק שאני אבין

צריך להיות פסיכיאטר כדי לכתוב דברים במהלך ראיון? פסיכיאטר לא יכול להיות בעל פרופסורה?

מה המצב מורן הרבה זמן לא דיברנו...

התכוונתי שלפי ההתנהגות שלו הוא היה נראה פסיכולוג או פסיכיאטר אבל מכיוון שיש לו תואר פרופסורה תארתי לעצמי שהוא פסיכיאטר כי מרבית הפסיכולוגים לא ממשיכים אחרי תואר שני.... אני לא מבין את מחפשת לתקוף אותי בגלל הוויכוח הקודם שלנו?<

moran f

New member
באמת אין לי מה לעשות בחיים

אני סתם שונאת ניסוחים גרועים והכללות ריקות.

התנצלות

לאחר חילופי דברים עם הלטינית אני מבקש סליחה על ההתנסחות שלי בהודעה שנמחקה. היא היתה ברמה לא ראויה . מורן אם יש לך מה להגיב לדברים שאני כותב אני אשמח לשמוע אבל אני מבקש שלא תחפשי לזלזל או להתנשאות עלי בגלל וויכוחים קודמים ואני לא אעשה זאת גם כן. כנראה שלא הבנת את דברי בניסוח הראשוני של דברי אך אני מניח שאנשים אחרים כן הבינו ובכל אופן להבא את מוזמנת לבקש ממני להבהיר את דברי בצורה נאותה יותר ואני אענה לכך בשמחה. we need peace in the middle east! whal we're fighting for? (מכתבי המשורר הדגול סאבלימינאל
)

epsilon1

New member
מזל טוב..גם אני קיבלתי באותו הזמן

מתי היית בראיון? אני מקווה שתתקבל לרפואה

תודה אחי

הייתי בראיון ביום שלישי אני חושב ב- 25/7 היום הראשון למועמדים שבחרו ברפואת שיניים בעדיפות שנייה.... ושוב תודה ובהצלחה!

למעלה