מוזר מאוד, לאן השאלה שלי נעלמה??

pertal

New member
מוזר מאוד, לאן השאלה שלי נעלמה??

כתבתי פה הודעה על המגן שהיה לי היום, ואני פשוט לא מוצא אותה.... שאני לוחץ על השם שלי אני רואה אותה, אבל בפורום אני לא מוצא אותה, האם היא נמחקה?? אם לא מישהו יכול לתת לי קישור אליה והאם קיבלתי תגובות?? תודה רבה....

pertal

New member
חחחחחחחח אופס שאלתי בערוץ ההיסטוריה

חחחחחחחח זה מבלבל......... הפורום הזה בכלל לא מופיע ברשימת הפורומים.....

pertal

New member
אני אכתובג את השאלה פה: היום הייתה

לי מתכונת, הנה השאלה: שאלות: בשאלת נושא הראשונה היה 2 שאלות * בחירה של 2........ אז בחרתי על הממרד הערבי וכתבתי עליו מה שהיה צריך, אחר כך היה סעיף ב' שזה היה הבעד ונגד על וועדת פיל או מה שזה לא היה וביקשו 2........ אני חושב שכתבתי בנגד שהערבים יקבלו העדפה אסטרטגית כי הם על ההר, ושזה פוגע ברעיון א"י השלמה, עכשיו מה הייתי צריך להרחי על רעיון הארץ השלמה?? על כל הדבר הזה עם ההיטוריה, והירדן וכו?? ועכשיו בבעד כתבתי שסוף סוף תוקם מדינה יהודית ונראה לי שגם כתבתי על החבר לאומים, האם היא תוריד לי על זה הרבה נקודות?? כי פשוט אני חושב שמה שכתבתי בבעד בשניהם זה באותו אחד....... האם אם נגיד היה לי 2 חלקים בשאלת נושא ועל המרד הערבי כתבתי די הרבה, אבל בחלק ב של הבעד ונגד לא הרחבתי ורק כתבתי מי היה בעד ומי נגד ואז את מה שהם אמרו, האם זה מספיק?? או שהייתי צריך למלא לה את ה בכל מה שאני יודע על זה?? זה 18 נקודות.... כמה לדעתכם (הערכה גסה) יורידו לי?? עוד דבר זה הגורמים המעקבים והמסייעים, לפי המיקוד צריך לכתוב 2 מעקבים ו2 מסייעים, נכון?? אודה לכם אם תענו לי. אודה לכם אם תענו לי כי הפנו אותי לפה, ולא ענו לי בערוץ ההיסטוריה.

למעלה