מוזר, מישהי באינטרנט שדומה למרי קייט מוזר מאד היא נראית כמעט כמוהה בדיוק
S shaharc0 New member 10/8/07 #1 מוזר, מישהי באינטרנט שדומה למרי קייט מוזר מאד היא נראית כמעט כמוהה בדיוק
0 0verpr0tected New member 12/8/07 #6 ../images/Emo45.gif היא מזכירה אותה../images/Emo70.gif היא קצת מזכירה אותה במיוחד בתמונה שמימין למטה היא ממש דומה לה שם!
../images/Emo45.gif היא מזכירה אותה../images/Emo70.gif היא קצת מזכירה אותה במיוחד בתמונה שמימין למטה היא ממש דומה לה שם!
0 0rin New member 14/8/07 #7 ../images/Emo210.gifמאוד מאוד מאוד דומה../images/Emo45.gif והיא כשלעצמה מאוד יפה..
S shaharc0 New member 15/8/07 #8 אני מצטער אבל אני שונא את האלה שאומרים לא דומה... חח כאילו מה אתם דווקא עושים בכוונה? בטח שיש משהו דומה ביניהן זה פורסם באתר ענק ברשת..
אני מצטער אבל אני שונא את האלה שאומרים לא דומה... חח כאילו מה אתם דווקא עושים בכוונה? בטח שיש משהו דומה ביניהן זה פורסם באתר ענק ברשת..
ט ט i ל י New member 16/8/07 #9 באמת דומה../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif גם פעם השיער של מרי-קייט היה בדיוק ככה.
באמת דומה../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif גם פעם השיער של מרי-קייט היה בדיוק ככה.