מוזר מצידכן...

oxide

New member
מוזר מצידכן...

כל יומיים מתפרסת הודעה חדשה בעמוד הראשי שבאה מהפורום הזה. בכל פעם כתוב בהודעה מה שנשים רוצות. כל הודעה היא כמו הקודמת. בכל הודעה נכתבים דברים ברורים מאליו, אך היא מקבלת יחס של הברקה משובחת. ובכל פעם תמיד מתייחסים לכל הנושא כאילו ברגע שמשהו משתבש, זו תמיד אשמת הגברים. כשמישהי בוגדת בבעלה, אז זה בגלל שהוא לא שם לב לצרכים הנשיים שלה, איבד את הקשר לליבה, לא ידע איך להגיע אליה יותר, איבד את המשהו הזה בתוכו אליו היא נמשכה. כאשר בעל בוגד באישתו, הוא חלאת המין האנושי והאישה המסכנה היא הקורבן התמים. כמישהי לא מתקשרת יותר אל מישהו אחרי דייט, אז הוא בטח עשה משהו לא בסדר שגרר את התגובה הזו מצידה. הוא לא התלבש כמו דוגמן צמרת, או הוא לא נראה כמו דוגמן צמרת, או הוא לא שם את הבושם שאתן אוהבות, או הוא אמר משהו לא במקום או יצר רושם לא טוב או היה כנה מדי או לא התייחס כמו שצריך או משהו. כשמישהו לא מתקשר אל מישהי אחרי דייט, הוא סתם בן אדם מגעיל שלא מתחשב בשברירות ובעדינות ליבה של האישה המסכנה שגם פה, מזוכה מכל אשמה והופכת לקורבן תמים. כשמישהי באה ומתלוננת שכל הגברים הם כלבים, בגלל שחמשת החברים לשעבר שלה זיינו אותה וזרקו אותה, היא שוכחת לגמרי שאחרי הכל, היא זו שאמרה "כן" כאשר התחילו איתה. היא זו שלאחר "שיחת נפש עמוקה" החליטה להעניק לו את גופה, לאחר ש"הגיעה למסקנה" שהוא לא אחד מאותם כלבים. ושוב, מורידה מעצמה כל שמץ של אחריות. עושה רושם כאילו מה שצריך להיות (או לפחות מה שאתן מצפות שיקרה) הוא שהנשים יושבות להן על כס המלכות עם רגליים וידיים משולבות ומבט פונה הצידה, בעוד שאנו הגברים צריכים לקרוע את הנשמה שלנו על מנת לרצות אותכן. אנחנו תמיד חייבים להיות היוזמים. לכן, כל האחריות עלינו. כאילו שלכן אין פה שום זכות בחירה, שום השפעה, שום פידבק, שום כלום. אתן סתם מתנהגות כאובייקט דומם ולאחר מכן מתפלאות שמתייחסים אליכן כאובייקט דומם. (מאוד מתנצל על ההכללות, אבל לאחר כל ההודעות הקודמות שיצאו מהפורום הזה, הרשתי לעצמי).

../images/Emo41.gif

רגע בגלל זה לא קוראים לפורום "מה נשים רוצות"? כן ,כן אני יודעת שהקש ששבר את גב הגמל והפיוז הקצר זו הייתי אני עם ההודעה הפמיניסטית שלי משהו ... אני לא מכלילה , אני לא חושבת ככה על כולם , ונכון גם לכם יש את הצרכים שלכם , ולכם יש רגשות , וגם אתם רוצים להתפנק פה ושם ... אבל חלס , למה להיפגע? כולה כתבתי על מה שהציק לי באותו הרגע . רגע, אתם לא מסכימים איתי שהבחור/בחורה לא צריכים לחפש במקומות אחרים את מילוי חורים שלהם ? שאם אין להם את זה בבית אז ללכת לחפש בחוץ? תגיד שאני שמרנית, תגיד שאני צדיקה (כמו שמישהי אחרת אמרה בפורום קודם לכן) אבל אלו הם הדעות שלי ... אתה חושב אחרת , אתה רוצה להגיד לי שאני טועה ויש מקום לעידכון.. בבקשה אני אשמח לשמוע את דעתך על האנשים האלו ואולי "לפתוח" את עולמי הצר... ואולי גם לדעת מה אחד ולתמיד מה גברים רוצים...
והכל בחיוך

oxide

New member
ובכן

לא נפגעתי, פשוט רציתי להביע את דעתי נחרצות. אני מסכים עם דעתך שאותו גבר לא היה צריך לחפש מה שהוא מחפש דרך האינטרנט. אבל גם רציתי שתיקחו בחשבון את כל זווית הראיה. לרגע אחד לא שאלתם את עצמכם מה אישתו כבר עושה ואיך היא מתנהגת עד כדי שזה שהוביל אותו להתנהג ככה. כמובן יכול להיות שהיא בסדר גמור. אבל אף אחד לא העלה בדעתו את האפשרות שלא. קיצר, מה גברים רוצים? תכלס, לרוב זה גם מה שאתן רוצות. הנה לדוגמה, אני אגיד לך מה אני רוצה: מישהי אמיתית. כנה. בלי משחקים. בלי פוזות. רגישה. מבינה. עם אישיות מפולפלת משהו. כנה. לא כזו שהולכת עם העדר. מישהי שלא מפחדת להיות עצמה ב-100 אחוז. משקיענית. תשוקתית. רומנטית. קצת מטורפת
(כמוני). מתוקה. אישיות עמוקה, מגוונת. אמרתי כבר כנה? כנות זה הדבר החשוב ביותר במערכת יחסים לדעתי. כנות אמיתית, ישר לפנים, ישר מהלב. אני יכול לחשוב על עוד המון דברים, אבל אלו הקווים הכללים בגדול.

וואייי ../images/Emo2.gif

איזה פלא ... גם אנחנו רוצות מה שאתה רוצה . איך זה יכול להיות? האם בסופו של דבר כולנו בני אדם? (אני נזהרת- מדובר בהכללה אבל , בכל כלל יש יוצא מין הכלל)

ידוע שנשים הן צבועות

ומניפולטיביות תחמניות ו... עצם ההכרה בבעיה היא כבר חצי פיתרון או שלא

night mistress

New member
../images/Emo176.gifיש פורום כזה..

גם שם זו אותה שאלה וטרם הצלחנו לגבש פיתרון..

night mistress

New member
(ציניות למי שהבין)

פשוט הדגל נפל לי כשנסעתי לאיזור אז לא היה לי במה לנפנף..

נתחיל מזה,

אני מתנצלת שהתגובה באיחור מה, אבל איך שההודעה עלתה לפורום, התחלתי להגיב לה [וגם היו לי כמה דברי חכמה
] ובהיסח דעת של שיחת טלפון בהולה רעננתי את הדף ונחמקה לי כל ההודעה. אז נסיון שחזור זה לא, אבל אני אשתדל כמה שיותר.. תראה, בהכללה גסה מאוד אתה דיי צודק. אבל... עד היום, כשיצאתי לדייטים, או יותר נכון כשחזרתי מהדייטים, ידעתי אם הוא יתקשר או לא. אם הוא לא יתקשר, ואני יודעת שהוא לא יתקשר, אני מנסה לשחזר מה היה דפוק פה. שם. לרוב זו אני, מודה. לפני חודשיים יצאתי עם מישהו וכל היציאה עצמה לא הייתה בגדר של 'הוא מוצא חן בעיניי' אלא בגדר של 'הוא מסקרן אותי' מהסיבות השונות. במהלך הדייט, אם נקרא לזה ככה, הייתי מאוד תקיפה. אז מה הפלא שלא שמעתי ממנו עד היום? מודה, אני לא נביאה, היה בחור אחד שיצאתי איתו חודש ויום אחד הוא הפסיק לענות לי לטלפונים ופשוט נעלם. לאחרונה הוא התקשר אליי, זרמתי כאילו הכל סבבה ואין טינה קטנה בפינה מרוחקת בלב. העלתי את הנושא באחת השיחות והבנתי שהבחור נלחץ מכל מיני דברים ולא ידע להתמודד איתי. מקובל עליי. אבל עם הגברים מתחילה בדיוק פה - נלחצת? החיים מעיקים עלייך כרגע? אין בעיה. לכולנו יש תקופות. אבל תדבר. אני לא צריכה לנחש מה אוכל אותך. תדבר, נסגור את הבאסטה יפה. אבל להעלם פתאום? בנוגע ללמה בחורות לא מתקשרות אחרי דייט - כי הוא לא מתלבש מספיק מסוגנן, או לא שם את הבושם המתאים. על זה אני עולה לפני הדייט, ואם זה לא מוצא חן בעיניי, לא יהיה דייט. בנוגע ל'אמר משהו לא במקום' - תלוי עד כמה זה לא במקום. בחור אחד פעם זרק לי יציאה, אחרי שזזתי כשהוא ניסה לגעת בי, 'מה, אנסו אותך פעם?'. וואט דה פאק?????? מעבר לזה שלא שואלים בחורה בבוטות שכזו דברים שכאלה ובטח שלא במטרה להוכיח אותה, אני בחורה שתודה לאל לא נאנסה אבל עברה אי אילו דברים לא נעימים עם גברים שאני לא אפרט בדייט. לא ראשון, ועם שאלה כזו על ההתחלה, גם לא יהיה דייט שני. אז באמת תלוי מה זו יציאה לא במקום. על הדברים הקטנים אני בדרך כלל מבליגה. בחורה שבוכה שחמשת מחבריה האחרונים זיינו אותה וזרקו אותה, היא כן מסכנה בזווית ראייה מסויימת. כבר כתבו פה בהמשך השרשור שהישראליות יותר תמימות. נכון, לא כולן, אבל בחורה שחמישה בחורים זיינו אותה וזרקו אותה היא או נמפומנית או מסכנה. מה לעשות, בחורות נותנות סקס בשביל אהבה, ידוע. ויש המון גברים שיודעים לסבן בחורות יופי יופי. כמו שהמון בחורות תמימות, יש גם המון שהן הכי לא ואז גם על הבחור הכנה שבאמת אוהב ומעריך לא יסמכו [כמוני]. אבל זו בעיה שנוצרה ע"י גברים. לא רק, אבל בעיקר. בגידות - לא כולם מאשימים את הגבר כשהוא נבגד או כשהוא בוגד. אני בגדתי באחד החברים שלי וזה לא כי הוא לא העניק לי מספיק תשומת לב, או לא הקשיב לצרכים ולא הייתי מסכנה בכלל. זה עניין של יצר. כן, יש נשים שבוגדות כי הן [שוב] מחפשות אהבה במקום אחר, ויש נשים שפשוט נהנות מעצם הבגידה. אבל, ידוע שנשים הרבה יותר מדברות ללב על הרגשות אז אשה שאוהבת את בעלה ותרגיש שהוא מתעלם ממנה, בצורה זו אחרת, לרוב תפתח את הפה ותדבר. אם לאחר מכן הוא [הבעל] ממשיך בשלו, זו באמת בעייה של הגבר. גבר, לעומת רוב הנשים שמדברות, האינסטינקט הבסיסי שלו יהיה בגידה. לא כולם, יש גם כאלה שידברו ויש גם כאלה [ויצא לי להכיר] שיאכלו את החרא שהאשה מעניקה להם בשקט ולא ירעו בשדות זרים. ואחרי כל הבבל"ת, יש אלפי סטיגמות והכללות גסות למיניהן, אבל תראה תכלס מה קורה בשטח..

Palm tree

New member
רגע רגע רגע..

"גבר, לעומת רוב הנשים שמדברות, האינסטינרט הבסיסי שלו יהיה בגידה". ..וואט דה פאק?!?!? ואל תגידי שאמרת אח"כ "לא כולם" כי זה היחס במשפט צריך להיות הפוך. מרשעת אחת..

אני חושבת שלא הבנתם אותי כל כך נכון

[ובהמשך אתייחס גם לאלפקה.] תראה, יצא לי להכיר הרבה גברים. ומצטערת אם הצטיירתי כמרשעת.. התכוונתי לגבר שלא מדבר על מה ש"אוכל" אותו, או שישאר ויאכל את החרא או שהוא יבגוד. הכוונה לא הייתה לומר שכל גבר כשרע לו, בוגד. הכוונה הייתה להראות שלא כל הנשים חושבות שהגבר אשם כשהוא בוגד. פשוט ניסיתי להביא נקודת מבט שמראה שגבר שלא ידבר על הבעיות ויבגוד, יצטייר בעיני האשה שלו, לרוב, כמניאק. בגלל שהוא לא מדבר על הבעיות הללו. מתנצלת.

הרשי לי למחות

על שני הדברים שהכי הציקו לי (לא רק, אבל הכי) - "בנות נותנות סקס בשביל אהבה, זה ידוע" - ידוע למי? מה? איפה? לדעתי בת שנותנת סקס בשביל לקבל אהבה היא בחורה מסכנה ביותר, ואני לא מקבלת כל כך מהר את הקביעה שכל הבנות הן עד כדי כך תמימות ולא יודעות מה הן רוצות ואיך להשיג את זה. ויותר מזה - יש הרבה בנות, שיודעות טוב טוב להפריד בין סקס ובין אהבה, וכשהן מחפשות סקס הן יודעות שהן מחפשות סקס. לא אהבה, לא יחס, לא חיבה ולא קרבה ולא חום אנושי. זה לא תכונה שרק הבנים נתברכו בה, ויש יותר בנות כאלה ממה שאת חושבת. אז לא להכליל את כולנו בקטגוריה של בנות פתיות ומסכנות כל כך מהר, בבקשה ממך. ודבר שני - בגידה זה לא תחום שהגברים קבעו עליו מונופול. כשאת מתארת בגידה שלךף, את מציירת את זה בתור אשמת הבחור שהיה איתך באותו זמן. אני חושבת שבן שהיה עושה פה דבר דומה, היה מקבל ממך (ומעוד הרבה בנות) קטילות מכאן ועד הודעה חדשה. אז מעבר למוסר הכפול שאת מציגה ביחס לבגידות, שוב - יש יותר בנות בוגדות ממך שאת חושבת, ומנגד - הרבה בנים הם ממש לא בוגדניים ומחפשים מחויבות. ה-מ-ו-ן. את מנציחה בהודעה כזאת הרבה סטיגמות ישנות, שלצערי כבר לא תפוסות כל כך. לפחות לא אצל האנשים שאני הכרתי.

בואי ונבהיר כמה דברים קטנים.

התגובה שלי, שעליה את מוחה, הינה תגובה להודעה הראשית שמוחה שכל הנשים בכייניות ותמיד לוקחים את הצד שלהן כי הן ה'חלשות' או לא יודעת מה. התגובה שלי באה להראות שזה לא כך ולא כל הנשים רואות את זה כך. אני יודעת לעשות את ההפרדה בין סקס לבין אהבה, כמו הרבה נשים אחרות. אבל מה לעשות? כן, יש עדיין גם בחורות בנות 17 ופחות לצערנו שהן תמימות ומאמינות שגבר שרוצה לשכב איתן הוא גבר שרוצה גם לאהוב אותן. כשאמרתי 'נשים נותנות סקס בשביל אהבה', רק העלתי משפט ידוע, לא עובדה. וכן, בחורה שנפלה שבוכה אחרי שחמישה זיינו וזרקו היא לא בחורה שיודעת לעשות ממש הפרדה בין סקס לאהבה כי אם היא הייתה יודעת היא לא הייתה בוכה, תסכימי איתי? לקחת משפט אחד שלי ומחית עליו מבלי להבין את ההשלכות שמהן הוא נוצר. אני מבינה את המחאה אבל באמת שהכוונה שלי לא הייתה זו שציירת. איפה ציירת את הבגידה שלי כאשמת הגבר???? להיפך, ציינתי בבירור שזה לא כי הוא לא העניק לי מספיק תשומת לב או וואט דה פאק, אלא כי זה היה יצר בגידה שלי, בלי שום קשר אליו. אז באמת שאני לא מבינה את מה שכתבת בנושא. ומה הוא המוסר הכפול העולה מההודעה שלי? ושוב, אתם קוראים את ההודעה שלי בצורה שגוייה, או שאני לא הסברתי את עצמי כראוי. הכוונה הייתה ביטול כל הסטיגמות עם הבנה מאיפה הן נובעות. לא אמיתותן, מאיפה הן נובעות... ושוב אני מתנצלת מהגברים או הנשים שהבינו לא נכון את ההודעה שלי.

zapww

New member
היתי רוצה תרופה שהיתה מחסלת ממני.:

את החשק המיני והרצון לחיבה וסקס מהמין הנקבה אחד ולתמיד . הדברים היו הרבה יותר פשוטים אם זה היה כך

למעלה