מוזר משונה ולא מתקבל על הדעת

ADI 52

New member
מוזר משונה ולא מתקבל על הדעת

בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאחד מאתרי תפוז אני מקבלת טפט לבן על המסך נעלם סרגל הכלים וכל הדפים שהיו פתוחים.. לגמרי במקרה הצלחתי עכשיו להיכנס.. אולם הטפט הלבן קיים מתחת לדף. הסימן לכך שסרגל הכלים למטה נעלם ויש פס לבן במקום. האם מישהו ניתקל בתופעה מוזרה כזאת? כמובן שפניתי לתמיכה, החלפתי דפדפן, ומה לא.. וללא תוצאות לצערי. אולי יש למישהו פתרון, רעיון, או מושג כל שהוא מה יכולה להיות הבעיה? אפילו בתמיכה התכנית לא מבינים זאת. תודה עדי

צלף

New member
הסבר מפורט ודרכים להחלצות

מדובר בפרסומת מתוחכמת שמדמה כאילו את הכותרת של של הדפדפן ומציגה איזה תוכן, בצורה שמכריחה אותך להסתכל עליך. הבעיה שהפרסומת הזאת עובדת רק על דפדפן explore מגרסא 6.0 ומעלה, היא לא מצליחה לפעול ונוצר השטח הלבן הנ"ל. הדרך לחסל את זה היא פשוטה, מתי שזה קורה יש ללחוץ על המקשים ביחד ctrl+alt+del יופיע חלון שבו כל המשימות שרצות בתוך מערכת הפעלה של window להתיצב עם העכבר על המשימה jump slide ולסמן אותו, ואחר כך ללחוץ על כפתור End task אחרי כ- 20 שניות בערך יופיע חלון שיבקש אישור לסוף המשימה, לאשר עם לחיצה על yes. ככל טוב, האם את במקרה עדי פז מהפורום הישן של ואלה

ADI 52

New member
צלף שלום

אכן אני עדי פז.. לצערי לא יכולתי להשתמש בשם פז מהסיבה שהשתמשו בשם זה. לעצם העניין, עשיתי כפי שהצעת לי וקבלתי חלון של- סגירת תוכנית.. עם אפשרות של "סיים משימה" "ביטול" או יציאה מ-WINDOWS ולכן לא הייתה לי אפשרות להמשך המשימה.. אשמח באם יש לך רעיון נוסף, גם ברגע זה קבלתי טפט לבן מתחת לדף הזה.. לאחר שהחלפתי דפדפן הדף של תפוז לא בורח כפי שהיה לפני החלפת הדפדפן. אולם כאמור הבעייה לא נפתרה לגמרי והדף הלבן על המסך מופיע מתחת לדף זה. אשמח לדעת על אפשרויות נוספות תודה עדי פז

צלף

New member
השם של המשימה שיוצרת את הטפט הלבן

הוא JumpSlide חפשי אותו בחלון סגירת המשימות וסמני אותו עם העכבר. לחצי אחר כך על הכפתור סיים משימה והוא יסתיים. ואז תחזרי לדפדפן אם הוא לא חוזר למסך מעצמו...

nadd

New member
גם אצלי הופיע התופעה

שלום עדי, התופעה של מסך לבן הופיע גם אצלי במחשב כאשר ניסיתי להעלות את אתר הפורום הנ"ל. לאחר חיפוש פתרון וע"י התייעצות עם מומחים נאמר לי לעשות פורמט למחשב ולהחליף את האקספלורר 6 לאקספלורר 5 וכך עשיתי. אמנם בתחילה גם נהגתי בפתרון כפי שהציע צלף, אך לאחר זמן ממושך המחשב נתקע. דרך אגב כיום לאחר שעשיתי פורמט למחשב ואני משתמש באקספלורר 5 אינני יכול לפתוח הודעות בפורום המקביל ב- YNET ולכן כאשר איציק בימקה מפנה הודעה כלשהיא כגון נסיעה לברצלונה - אינני יכול לראות את הפרטים אודות הנסיעה ולכן אודה לו שלא רק יפנה את ההודעה אלא יתן גם את כל הפרטים על-כך

nadd

יש בעיות בפורום של וי נט. גם אני לא יכולה לפתוח הודעות למרות שאני רשומה עם אי מייל אמיתי. דברתי עם מנהלת הפורום פעמים רבות בנושא. אני מאמינה ש-YNET יפתרו את הבעייה. לגבי הטיולים נמצאים גם כאן. בתחתית העמוד. ואין כמו אקספלורר 5 ווינדוס 98 סקנד אדישן. פחות צרות ופחות בעיות מחשב
בעיית החלון הלבן הועלתה גם בפורום מנהלים. מקווה שימצא פתרון לפרסומות הנ"ל.

ADI 52

New member
nadd שלום

לי היה אקספלורר 5 והציעו לי להחליף ל 5.5 וכך עשיתי, חצי מהבעיה נפתרה אני יכולה לראות את הדף אולם מתחת לדף ורק באתרי תפוז, יש טפט לבן. כפי הנראה שאין אפשרות לשנות זאת. אמרו לי שהפרסומות גורמות לכך. היתכן?

צלף

New member
כן יש לי בעבודה אקספלור 6 ובבית

אקספלור 5.5 ואני יכול להשוות אחראי לטפט הלבן פירסומת ששמה JumpSlide שאינה מתאימה להרצה באקספלור 5.5. אבל לא אבחנתי נפילת מחשב שעבדתי בשיטה שתארתי להסרת הפרסומת ע"י Ctrl+Alt+del, ואני עובד עם Win 98. אני מציע לך להשאר עם אקספלור 5.5: ככה את חוסמת את הגישה לפירסומות המעצבנות...

למעלה