גם אני חשבתי על זה ../images/Emo58.gif
וחשבתי גם על זה שלא רואים את אביגייל לאורך כל הפרק, מלבד העובדה שהוא מבקש לדבר איתה לפני שהורגים אותו (אבל בסוף מתקשר לג'ולייט). גם בפורום הרישמי דיברנו על זה והיה שרשור שלם של איפה אביגייל, איפה אמא של שון, וגם איפה צ'יפ ויק. אני חושבת שלפחות בקשר לצ'יפ אלה קטעים שהוצאו מעריכה, אבל נדע את זה רק כשיצא (סוף סוף) הדיוידי של העונה הרביעית. בקשר לאביגייל ואמא של שון - אני חושבת שלא רצו להטריח את השחקניות (רייצ'ל לי קוק וסיביל שפרד), או שהן לא יכלו לבוא להצטלם מכל סיבה שהיא (אל תשכחי שהם מצלמים בקנדה וזה לא פשוט לכל אחד לעזוב את הכל ולטוס לשם). דבר נוסף הוא שלדעתי האישית - אחרי כל הפרקים בהם ראו את המריבות בין שון ואביו, אני חושבת שפשוט רצו לתת להנרי את הבמה ולראות איך למרות הכל זה עדיין הבן שלו והוא עוזב את הכל ובא לחפש אחריו. הם גם דאגו להזכיר לנו את העבר שלו ואת העובדה שהוא שוטר לשעבר, עובדה שעזרה מאוד, כי לאורך כל הדרך הוא חושב כמו שוטר וכך מצליח להבין איפה שון נמצא. בכנס קומיקון נשאל סטיבן פרנק (היוצר) על סיביל שפרד והוא אמר שבפעם הבאה שהיא תבוא זה יהיה בשביל פרק מיוחד והם לא יטריחו אותה בשביל כל פרק ולמרות שלדעתי, זה היה אמור להיות הפרק בו היא תופיע, אני חושבת שהיא פשוט לא יכלה להופיע מסיבות שלה (אולי היא מצטלמת למשהו אחר).