מוזר ש...

vipy

New member
מוזר ש...

בפרק 9 בעונה הרביעית אמא של שון לא מופיעה בכלל, לעומת העונה השלישית בפרק האחרון שהיא כן מופיעה (כשעלול לקרות משהו לאיזה מישהו שהיא בכלל לא מכירה). משון לא איכפת לה בכלל?

riktal

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo58.gif

וחשבתי גם על זה שלא רואים את אביגייל לאורך כל הפרק, מלבד העובדה שהוא מבקש לדבר איתה לפני שהורגים אותו (אבל בסוף מתקשר לג'ולייט). גם בפורום הרישמי דיברנו על זה והיה שרשור שלם של איפה אביגייל, איפה אמא של שון, וגם איפה צ'יפ ויק. אני חושבת שלפחות בקשר לצ'יפ אלה קטעים שהוצאו מעריכה, אבל נדע את זה רק כשיצא (סוף סוף) הדיוידי של העונה הרביעית. בקשר לאביגייל ואמא של שון - אני חושבת שלא רצו להטריח את השחקניות (רייצ'ל לי קוק וסיביל שפרד), או שהן לא יכלו לבוא להצטלם מכל סיבה שהיא (אל תשכחי שהם מצלמים בקנדה וזה לא פשוט לכל אחד לעזוב את הכל ולטוס לשם). דבר נוסף הוא שלדעתי האישית - אחרי כל הפרקים בהם ראו את המריבות בין שון ואביו, אני חושבת שפשוט רצו לתת להנרי את הבמה ולראות איך למרות הכל זה עדיין הבן שלו והוא עוזב את הכל ובא לחפש אחריו. הם גם דאגו להזכיר לנו את העבר שלו ואת העובדה שהוא שוטר לשעבר, עובדה שעזרה מאוד, כי לאורך כל הדרך הוא חושב כמו שוטר וכך מצליח להבין איפה שון נמצא. בכנס קומיקון נשאל סטיבן פרנק (היוצר) על סיביל שפרד והוא אמר שבפעם הבאה שהיא תבוא זה יהיה בשביל פרק מיוחד והם לא יטריחו אותה בשביל כל פרק ולמרות שלדעתי, זה היה אמור להיות הפרק בו היא תופיע, אני חושבת שהיא פשוט לא יכלה להופיע מסיבות שלה (אולי היא מצטלמת למשהו אחר).

vipy

New member
:S

לגבי אביגייל נראה לי ששון יותר אוהב את ג'ולייט והוא לא רצה להזכיר את השם שלה כיוון שהיא בלשית, אחרת נראה לי שהוא היה אומר אותה (לי אישית לא הפריע שהיא לא הופיעה). לגבי הצ'יפ, היא גם לא הופיעה כמעט בכל החלק הראשון של העונה הרביעית). סיבה נוספת לכך שאמא שלו אולי לא הופיעה היא שלא היה מתי להכניס אותה.

riktal

New member
מסכימה בערך ../images/Emo58.gif

בקשר לאביגייל מול ג'ולייט - לי אין בעיה עם אביגייל. אני דיי אוהבת אותה. אני חושבת שהדמות שלה מתוקה והיא מאוד מתאימה לשון. גם את ג'ולייט אני אוהבת, אבל כל עוד שון עם אביגייל זה בסדר גמור מבחינתי (למרות שיש שמועות על כך שבחלק השני של העונה הולך לקרות סוף סוף משהו בין ג'ולייט לשון, אבל אנחנו לא יודעים בוודאות). לגבי הצ'יפ - את צודקת. היא באמת חסרה בהרבה פרקים וכבר נכתב על זה שרשום בפורום הרישמי, אבל לא בדקתי אותו. אני אסתכל ואבדוק אם היתה סיבה שהיא היתה חסרה. בקשר לאמא של שון - אני לא בטוחה שאת צודקת, כי ההיגיון אומר שהטלפון הראשון של הנרי, לאחר שגאס מתקשר אליו, יהיה לאמא של שון. זה פשוט הגיוני, אבל זה לא מה שקרה (או שזה קרה, אבל נחתך בעריכה). מכל צד שלא תסתכלי על זה - זה מוזר שהיא לא הופיעה, אז אני חושבת שהסיבה היא שפשוט סיביל שפרד לא יכלה להגיע לצילומים ונאלצו להסתדר בלעדיה - אבל שוב - אני אדע רק כשאראה את הדיוידי. דרך אגב - העליתי ליוטיוב את הקליפ של כותב הפרק מר אנדי ברמן (הכותב הכי טוב). הוא מסביר שם (באנגלית, כמובן) איך הגיע לכתוב את הפרק ועוד כל מיני פרטים עליו. זה נמצא בכתובת הזאת: http://www.youtube.com/watch?v=G7m7db_t2h4

למעלה