מוזר...

אולי

New member
מוזר...

הבנתי ש``חלום צלול`` הוא חלום שבו אתה מודע לזה שאתה חולם. אבל עדיין לא ברור לי משהו - משהו מאוד מוזר - מאז ומעולם אני זוכרת שקלטתי שאני בתוך חלום כשהייתי בו. כמובן, לא בכל החלומות, אבל הרבה פעמים הייתי מודעת לכך ואפילו כמה פעמים ניסיתי לשכנע את עמיתיי לחלום ש``זה רק חלום`` אבל זה לא כל כך עוזר! גם כשהייתי יודעת שזה חלום, אז הרבה פעמים הייתי מרגישה רע כשהייתי בתןך חלום רע, כם אם ידעתי שזה חלום, (יש לי הרבה חלומות שבהם אני בוכה בהיסטריה, לפעמים בלי סיבה...וגם כשאני יודעת שזה חלום, זה עדיין לא עוזר לי להפסיק!) ולפעמים בחלומות אני חשה כאב פיזי של ממש והידיעה שזה חלום לא עוזרת! אחרי שקראתי קצת על ה``חלומות הצלולים`` ניסיתי באחד החלומות אכן ליזום משהו שונה (ההבנה שאני בחלום היא החלק הקל שלי, כאמור....) אבל מייד התעוררתי (אני זוכרת שאפילו עמד לי בראש שאני צריכה לשפשף את הידיים... אבל זה לא עזר והתעוררתי) מה עושים???

Variety

New member
המוח!

אולי: השליטה בחלום לא הכי קלה. היא קלה ברגע שמורידים את כל המגבלות הפיסיות. בגלל שאנחנו חיים בעולם פיסי, עם חוקים פיסיקלים כמו גרויטציה... לעשות משהו משוגע ``נוגד`` את הלוגיקה של המוח. וצריכים להתאמן. נניח, ליצור משהו בחלום מכלום זה נוגד ההבנה שלנו ואת צריכה להתחיל בדברים קטנים גמו להגיד, ברגע שאני אסתובב, אני אראה קשת בענן, או דלת או כל דבר אחר, ואת צריכה להאמין בזה שזה יצליח ולצפות שברגע שתעשי חצי סיבוב, זה יהיה שם. ובאמת תסתובבי (בחלום כמובן). אם זה לא מצליח בפעם הראשונה, תנסי עוד כמה פעמים. התרגילים של הארכת החלום (שפשוף ידיים, סיבוב...) לא תמיד עוזרים ולפעמים רק מפריעים, לכן אני ממליץ להמציא תרגילים בעצמך. אני למשל נותן אגרופים לרצפה בחלום, או מוחה כפיים, וכו... אם את רוצה לעוף, אני ממליץ להתחיל בקטן כי זה יכול לכאוב, באחד החלומות האחרונים שלי, ידעתי שאני חולם אבל לא הייתי מאה אחוז צלול, וקפצתי לאויר ונפלתי בצורה כואבת למדיי. בחלום אחר, כבר הצלחתי לעוף כי התאמנתי קצת. אני ממליץ ללכת בצעדים קטנים, ובחלומות לשחק עם החוקים, ולפרק אותם לאט לאט, קודם נניח, ליצור משהו, אפילו הכי פשוט. דרך נחמדה היא לחשוב שיש לך כוחות טלקינטים. עם הידיים, תעשי יעני יש לך כוחות על טבעיים ואת יכולה להזיז דברים עם המחשבה, תעשי אפילו תנועות עם הידיים, ותנסי להזיז איזה חפץ בחלום. לי זה היה בהתחלה יחסית קשה, אבל עם הזמן, זה הופך ליותר ויותר קל, ואחרי זה, לא צריך כלום, רק לחשוב, ומה שחושבים קורה בחלום. בהצלחה, Variety-

איזו שאלה ! כמובן שכן !!

למען האמת לעוף בזמן חלום צלול זה אחד משני דברים מאד פופולאריים שאנשים עושים בזמן חלום צלול ! ( בטח תשאל עכשיו מה הדבר השני ... ) אם תקרא את הפרק ``אנשים מספרים את חלומותיהם הצלולים`` באתר שלי, תוכל לראות סיפורים רבים של אנשים שמספרים על נסיונות תעופה בזמן חלום צלול ! שיהיו לך חלומות צלולים ! אלון

Variety

New member
זה הכי קל שבעולם, עם קצת אימון.

בעולם שלך (בחלום הצלול) אתה יכול לעשות הכל הכל. לעוף זו חוויה כיפית אחת מרבות. אי אפשר לתאר את הכיף של חלום צלול בהעודות האלה, כי כמה שאני אנסה לתאר לך כמה זה מציאותי, אתה לא תוכל לדמיין את זה ככה, אתה צריך להיות שם כדי לראות. אפילו יש כינוי לאנשים ששולטים בחלומות שלהם: Frequent flyers או בעברית צחה: מעופפים לעיתים קרובות :) Variety-

ביילי_007

New member
לעוף ממש, או סתם הרגשה,?

תנו לי אתר שיפרט על הנושא הזה... זה נראה משונה, מוזר אבל גם מלהיב.

ביילי_007

New member
אולי גם אני יתעופף לי מעט

דרך אגב, לפעמיים אני מודע שאני בחלום, זה נקרא חלום צלול?

Variety

New member
כל העניין בחלום צלול הוא שאתה...

...מודע לכך שאתה חולם, אחרת זה לא חלום צלול. ההגדרה היא, חלום שבו אתה במהלך החלום מודע שאתה חולם (ולא מתעורר ישר :) Variety-

Variety

New member
בקשר לתעופה...

טוב, באתר LD4all.com שיש גם לינק בתחתית העמוד אליו, לך ל ``Take Off`` בתפריט, ושם על flying. יש שם קצת. אבל בעקרון, תעופה, ממש לעוף בחלום, זה לא קשה, אני עושה את זה הרבה, אבל צריך דרגה של צלילות. יותר קל לעוף כאשר אתה חצי צלול, כי זה נראה עוד הגיוני שאפשר לעוף, אבל אתה הכי תהנה מתעופה שבחלום מאה אחוז צלול. הנה איך שעפתי בחלום שהייתי בו 100% צלול: אני עומד בחדר, ורוצה לצאת החוצה דרך הקיר, אז אני מביא קפיצה ממש גבוהה לגובה שלי בערך (מטר שמונים) ונשכב במקביל לרצפה, באמצע האויר. זה הרגשה כיפית, אבל פעם אחת לא הצלחתי (כמו שכתבתי בהודעה קודמת) ונפלתי :) או שאני לוקח תנופה ורץ וקופץ לאויר. אל תעשה תעופה כבדיקת מציאות! Vartiety-

shkool

New member
פעם קרה לי שניסיתי לעבור דרך

הויטרינה בבית שלי ולעוף דרכה ונתקעתי בה :)

ביילי_007

New member
ואוו, קראתי את המידע שיש באתר

ואני ינסה לעשות את זה בלילה היום. תאחלו לי בהצלחה :)

דווקא אצלי זה הפוך :(

קודם אני מעופף ורק אחר כך מבין שאני חולם :(, הבעיה שלי שאני לא מצליח לשנות לגמרי את החלום (מחלום רגיל לחלום ריחוף) כשאני יודע שאני חולם, אחרת הייתי עושה את זה כל הזמן.

Variety

New member
זה לא גורם לי להיות צלול.

אני הפכתי את זה להרגל לעוף בחלום, אין לי כמעט חלום שאני לא עף בו. אלה חלומות לא צלולים. גם בצלולים אני עף. אבל בחלומות הרגילים אני שם לב שהתעופה מקשפת איזה משהו בי. היכולת, הקלות הגובה, אני שם לב שזה תלוי בשבוע שלי או באותו היום. חלומות שקל לי לעוף, ולנוע באויר, אזה בד``כ שבוע טוב, חלומות שאני קופץ לאויר ונוחת לאט בלי לעוף, או שאני נופל, זה מסמן משהו לא טוב בד``כ. Variety-

אף פעם לא חלמתי שאני עף

לי דווקא לא היו אף פעם חלומות תעופה, אני זוכר יחסית הרבה חלומות מתקופת הילדות ולא היה לי אפילו אחד שעפתי בו, היה לי דווקא חלום אחד שחזר על עצמו הרבה פעמים במשך כמה שנים שבו אני צולל לאיזה ריף אלמוגים מדהים עם כל מיניי דגים צבעוניים וכוכבי ים, זהרונים וקיפודי ים ... אבל לעוף ? אף פעם לא קרה לי דבר כזה בחלום ! אבל היום דווקא היה לי חלום מעניין, ישבתי בתא הטייס של מטוס קרב מסוג F-16 דו מושבי עם עוד איזה טייס והתכוננו לצאת לאיזו משימה תקיפה איפוא שהוא ... אבל לעוף כמו סופרמן לא קרה לי בחיים בשום חלום ! כיף לכם ! אלון

אני לא עף כמו סופרמן

אלא יותר ``מהלך באוויר``, לכל אחד כפי שאני מבין, יש את הסגנון שלו לתעופה בחלום.

אתה ברמה רוחנית אחת מעל ישו ;-)

ישו הצליח רק ללכת על המים, אתה כבר הצלחת להתקדם שלב אחד קדימה ואתה הולך באוויר ! כל הכבוד ! :) אלון

sharon91

New member
אני זוכרת..

חלום אחד שעפתי בו, לא חלום צלול.. ועשיתי תנועות כאלה עםהרגליים.. קצת כמו שחייה, אבל לא ממש, גם החזקתי תינוקת באותה פעם...

למעלה