מוזר

• פותח הנושא Hest
  • פורסם בתאריך

Hest

New member
מוזר

שמתם לב שיש פה המון אנשים שלפני הלארפ לא פצחו פיהם, וכעת כותבים המון? וגם אלו שכן כתבו קודם ועכשיו כותבים הרבה יותר. בנוסף יש גם את אלה שהיו מאוד פעילים לפני הלארפ, וכעת קולם אינו נשמע. הפורום הזה לא היה מעולם פעיל ומלא יותר. סתם משהו מוזר ששמתי לב אליו.

Nyimirond

New member
נפתחו לנו העינים../images/Emo98.gif

אני חושב שגם אני חלק מאלה, אחרי שרואים מה היה שם, זה מסקרן יותר לראות איך זה יהיה אם נעשה את זה טוב יותר, ואני חושב שלשם אנחנו צריכים למשוך

נקודה מאד מעניינת...

ובכן, בקצרה: רמת הסירחון שעולה מן הפורום הזה במצבו הנוכחי דורסת ממני כל סיפוק אפשרי, ומסבה לי כאב רב. אני קורא, ומתגעש. בראשית, היה הפורום נקי ואינפורמטיבי ונועד לפתוח מרחב ביטוי למידע-גורר-פעולה של שחקנים. כעת, כהרבה מן הקולות ה´טובים´ בילו בשטח להלבין ולנקות את יער-בן שמן מכל הזבל והציוד הנטוש שהזדבל ונערם שם, עלו קולות משרתי שר-האופל ´על אמת´, והשחירו את דפי הפורום בדם קרוש. כמה מוטיבציה לדעתכם יש לי להתיחס לדברים שחוזרים פה? כמה אנרגיה לדעתכם יש לי בשביל כל הצדקנות והזעם הזה? רק תסתכלו... לא חבל? מה, אתם לא רוצים עוד משחק? אני גם ככה מתוסכל, והמארגנים עוד יותר. זה מה שאני צריך לשמוע? ישראל, מי כמוך? --------------- אומרים יש עם, יש עם חזק בארץ בוכיה שינוס מותניו אוזר עוז שוגב עין צופיה יוזמה אישית וקול עולה מעל כל מחנה ובניו קוראים שלום, קוראים שלום, קוראים שלום! ראו אחי לאן דרכנו נשקנו עד הלום איה העוז, איה שינוס המותניים הישראלי, אחים! היכן התושיה הרי הארץ בוכיה! והיוזמה האישית? כל כך אישית אינטימית ונחבאת ורק רעם מתגלגל ומתלגלג על אגרופים ואנשים על אנשים על אנשים על אנשים מה הם לוחשים? ישראל מי כמוך, אוייב לעצמך. קראו שלום, אמרו אחווה, פנו דרך לשיתוף פעולה!

Hest

New member
קום ראדגסט

עור מהעפר אשר נחת בו (או שמא בוץ) והצל אותנו מהביצה. אם תכשל אתה, מי יצליח? אם תתיאש אתה מי ישאר? ישנם עוד בנו אלו אשר כוחם רב, ישנם ישראלים ראויים. זכור, שאלוהים לא השמיד את סדום, בזכות הצדיק היחיד שהיה בה. ובנו, הצדקנים והזועמים, חייב להסתתר צדיק אחד, ואולי בזכותו תושיענו.

Brazen

New member
לפחות אי אפשר לקרוא לך פלצן ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

תגיד לי, מה קורה עם הטרילוגיה? מגרד לי כבר ה- KEEPER

עובד על אתר בשביל The next thing

הטרילוגיה היתה מין פילוט קטן שהורץ עבור עד 60 שחקנים. על פי שמה, היא תוכננה לשלושה משחקים, ומדדה את התנופה שצובר עולם עקבי ממשחק למשחק. היא מדדה גם את היצירתיות של החשקנים, מדדה את אחוז בעלי היוזמה, ודגמה את רעיון ה"קפטנים" וה"קבוצות" בין שחקנים ישראלים. הטרילוגיה היתה הצלחה. בטרילוגיה היו שני מסלולי התקדמות קבועים מראש: המסלול המדיני, והמסלול הרוחני, כשלשם ´התקדמות´, היה צריך מנהיג לכבוש ליבם של Followers, ובהתאם לגודל קבוצתו הוא מזכה את קבוצתו בבונוסים לצבירת יתרון מעצמתי. מצבן של הקבוצות נמדד בתחילת כל פרק, ובונוסים חולקו בהתאם. דמויות הטרילוגיה התקיימו בתחומי הזמן של שלושת פרקי המשחק, כאשר בין פרק לפרק גושר פרק זמן ´וירטואלי´. The Next Thing היא סידרה של שישה משחקים הפרושים על פני שנה. מספר מסלולי ההתקדמות תלוי במספר בעלי היוזמה ובמקוריותם, כאשר הזכויות שמורות לראשונים. הדמויות בעולם זה יתקיימו כל השנה, כשיוגדר בסוף כל משחק מה פרק זמן-משחק שמכוון לעבור עד המשחק הבא, ובתחילת כל משחק יוכרזו תיקונים במידת הצורך. שחקנים יוכלו להריץ In-Play תקף ומשפיע על העולם גם מחוץ לששת הפרקים, שלצורך העניין, יקראו בשפת משחק ´הימים הגורליים´. (ממש כמו מה שעבר בין רוהאן לדונלנד). זהו קרטוב ה´מותר לפרסום´. ובזאת, אני פותח את המכרז למנהיגים, בפניות אישיות דרך פורום זה. לא ברור? ...לא נורא. חכו לדף הביית.

אני מתפלאה...

אני פשוט מתפלאה איך יש לך כוח להמשיך בכל זה.... ועוד הסכמת לנהל את הפורום... יישר כוח!!!

סילבן

New member
זה בגלל הוואקום שנוצר

המארגנים לא פעילים כרגע בפורום, מישהו צריך לענות לכל ההטרדות, לא?

המפ...

אישית, אני לא מתיחס להטרדות ברצינות כמו שאני מליחס לפניות רציניות. ואני מבדיל בין השניים בשאיפה על פי התוכן, אבל, הטון וצורת הפניה משנים הרבה. שיהיה ברור, לא תמיד יש לי את האנרגיה לסנן את התוכן היקר מפז אם הוא צופה בטון צעקני, וכחני, מאשים או מתנשא. לרוב אני משתדל להבין, שמתחת לזעם הזה יושב כאב. כאב, שיושב על אכזבה, עלבון, או כל גורם אחר שמוציא אדם מגדרו. אך בה במידה, אני אדם, וגם אותי ניתן להוציא מגדרי, ולאבד את ההקשבה שלי, גם אם התוכן הוא זהב הזהבים.

Elkaran

New member
וכמנהגי בקודש

A Elbereth Gilthoniel Silivren penna miriel O mennel aglar elennath Na chared palan diriel O galadhermmin Ennorath Fanuilos la linothen Si nef Aear Si ne Aearon ולא זו לא הפעם האחרונה...

למעלה