נקודה מאד מעניינת...
ובכן, בקצרה: רמת הסירחון שעולה מן הפורום הזה במצבו הנוכחי דורסת ממני כל סיפוק אפשרי, ומסבה לי כאב רב. אני קורא, ומתגעש. בראשית, היה הפורום נקי ואינפורמטיבי ונועד לפתוח מרחב ביטוי למידע-גורר-פעולה של שחקנים. כעת, כהרבה מן הקולות ה´טובים´ בילו בשטח להלבין ולנקות את יער-בן שמן מכל הזבל והציוד הנטוש שהזדבל ונערם שם, עלו קולות משרתי שר-האופל ´על אמת´, והשחירו את דפי הפורום בדם קרוש. כמה מוטיבציה לדעתכם יש לי להתיחס לדברים שחוזרים פה? כמה אנרגיה לדעתכם יש לי בשביל כל הצדקנות והזעם הזה? רק תסתכלו... לא חבל? מה, אתם לא רוצים עוד משחק? אני גם ככה מתוסכל, והמארגנים עוד יותר. זה מה שאני צריך לשמוע? ישראל, מי כמוך? --------------- אומרים יש עם, יש עם חזק בארץ בוכיה שינוס מותניו אוזר עוז שוגב עין צופיה יוזמה אישית וקול עולה מעל כל מחנה ובניו קוראים שלום, קוראים שלום, קוראים שלום! ראו אחי לאן דרכנו נשקנו עד הלום איה העוז, איה שינוס המותניים הישראלי, אחים! היכן התושיה הרי הארץ בוכיה! והיוזמה האישית? כל כך אישית אינטימית ונחבאת ורק רעם מתגלגל ומתלגלג על אגרופים ואנשים על אנשים על אנשים על אנשים מה הם לוחשים? ישראל מי כמוך, אוייב לעצמך. קראו שלום, אמרו אחווה, פנו דרך לשיתוף פעולה!