מוחזרי שירות

Panapo

New member
מוחזרי שירות

אהלן,

אז ככה...
השתחררתי לפני חודשיים בערך על סעיף נפשי ואני כמובן לא צריך להרחיב בפניכם עד כמה חשוב לי לשוב לשירות סדיר ולסיים אותו באופן מלא.
הגשתי בתוך 30 יום ערעור על הפרופיל והבנתי עד לאחרונה שהמספר ששלחתי אליו את הפקס בכלל לא פעיל.
בכל מקרה אני אשמח לשמוע פרטים על מקרים דומים של מוחזרי שירות, כאלה שעוד בתהליך או אחריו... למי פונים, כמה זמן זה אורך, מה הסיכויים שיאשרו?

אפשר לפנות אליי גם בפרטי,
תודה :)

Run for a Fall

New member
היי

מוחזרי שירות שקיבלו פטור נפשי, בדר"כ מתגייסים בגיוס רגיל - כלומר יש צורך העלאת הפרופיל מחדש ובעקבותיו גיוס מחדש. (כלומר, לא התנדבות)

יש לפנות לתא מוחזרי שירות בטלפון: *6535
שם ינחו אותך לגבי דרכי הפעולה הנדרשות.

התהליך כולל בדר"כ ראיון אישי וגם ועדה רפואית. לגבי משך הזמן - מדובר במספר חודשים, אך הדבר אינדיבידואלי לכל מקרה ולכן קשה להגיד באופן מדויק את משך הזמן שהתהליך ייקח.

לגבי הסיכויים שיאשרו - שוב, אינדיבידואלי, ותלוי בשיקולים של המערכת הצבאית. הייתי ממליץ להביא מכתבים מאנשי מקצוע בתחום וכן ממקומות עבודה או ממליצים אחרים שיראו כי אתה כשיר לשירות. (תזדקק למסמכים הרפואיים גם בהמשך לצורך הוועדה)

בהצלחה!

Panapo

New member
דיברתי איתם היום

המידע שלהם היה קצת עמום. בהתחלה מי שענתה לי אמרה שרק אחרי שנה אפשר לערער ובכל מקרה היא הפנתה אותי לדבר עם הוועדה העליונה, של כל כך הבנתי על מה מדובר.
התתקשרתי לוועדה העליונה ושם אמרו לי שהם מכירים את הפקס ששלחתי ולא סיפקו לי יותר מידי הסברים מתי הם קיבלו את זה ולאן זה מועבר.
אתה חושב שאני צריך להמשיך להתקשר אליהם ולהציף בפקסים או להמשיך לחכות?

Run for a Fall

New member
אוקיי

זה די רגיל שהמידע שמקבלים עמום חח.

לחכות סתם - אף פעם לא מומלץ בתהליכים כאלה. הייתי ממליץ לך להתקשר שוב בשבוע הבא ולדרוש לדעת בדיוק היכן אתה עומד מבחינת התהליך - האם עדיין בוחנים את הבקשה, האם הוחלט להזמינך לראיון וכו', ואם לא - לשאול מתי בערך תהיה תשובה.

גם אני

השתחררתי לפני שנה וחצי ואיפה לא הייתי? ענף רותם, תא מוחזרי שירות, עכשיו גם מדור תנופה... עקרונית אני בהתחלה ערערתי על הפרופיל, זה לקח לי יותר מחצי שנה עד שזומנתי לראיון ואז עוד כמה חודשים עד שהגעתי לועדה עליונה, שבסוף גם אמרה לי לא. במקביל כמובן שהגשתי בקשות להתנדב והן לא אושרו. לפני חודש וקצת שלחתי בקשה לחזור לשירות והפעם כן אישרו-הייתי כבר בראיון.. ובקשר לקטע הזה שאמרו לך שאפשר להגיש בקשה אחרי שנה משהו כזה- אני בראיון שאלתי למה דווקא עכשיו זמנו ובפעמים הקודמות לא, ואמרו לי שזה בגלל שמצפים לראות תהליך, לשמוע מה עשיתי וכו. שמצד אחד זה הגיוני אבל מצד שני מעצבן קצת

למעלה