מוחי גדוש בטרוניות

newKiticat

New member
מוחי גדוש בטרוניות

ברגעים כאלה- אבל רציתי להעלות דיון בנושא. אני עובדת שעות אחה"צ- ערב. כלומר בדרך כלל מתחיל ב12 ועובדת עד שעות הערב. (או לילה במקרה של היום). אני לא מתעוררת עד 10 בדרך כלל. האם יש לאנשים בעבודה (כמו באמרכלות) להעיר לי כשאני לא נגישה בפלאפון? אני אישית שמה אותו על שקט רוב הזמן. רק כשיש לי מצב רוח לענות הוא לידי ואני רואה כשהוא מהבהב. מעבר לכך, שאני לא רואה סיבה לגיטמית ליצור איתי קשר ב-99.9% מהזמן הזה שאני יושנת או מתארגנת לעבודה. הדברים היחידים שהם דורשים הם שאגיע מוקדם יותר בדרך כלל. או סתם שאלה מפגרת. לכן הפסקתי להגיב לדברים האלה. מה אתם חושבים? האם יש לאנשים בעבודה זכות להטריד אותכם? מעבר לזה, שכשאני אומרת שאני יושנת עד 9-10 מסתכלים עלי ואומרים משהו בסגנון "החיים טובים" כשאני הולכת לישון כמה שעות טובות אחריהם, כי סיימתי לעבוד כמה שעות טובות מאוד אחריהם...

היי

את צוד'קת לחלוטין. זכותך המלאה לא לענות לטלפונים. כשיגידו לך "החיים"הטובים" אז תאמרי להם שאת עובדת אותן שעות כמוהם ואף יותר מכך לפעמים. תשאלי אותם למה הם מתכוונים כשהם אומרים "החיים הטובים". מעניין לדעת איזו תשובה תקבלי.

רני531

New member
שאלה...

איך זה שהביטוי "החיים הטובים" הפך למשהו פסול ? הרי לחיות טוב זו המטרה שלנו, לא ? כשאומרים לך שאתה חי טוב, אתה לא אמור להצטדק ולהסביר שלא כך הדבר.

newKiticat

New member
כן, אבל

הגישה המשתמעת היא שאנשים אחרים עובדים קשה יותר ממך ולכן יותר טובים ממך. לכן "החיים הטובים" מקבל משמעות שלילית. לא צודק? כנראה. אבל זו המציאות.

רני531

New member
חמודה...

אין גישה לפיה מי שעובד קשה יותר הוא טוב יותר. לדעתי, דווקא מי שפחות טוב נאלץ לעבוד יותר קשה. כמו כן, ברגע שהחיים יהיו באמת טובים, במלוא מובן המילה, האמיני לי שלא תטריד אותך האמירה "החיים הטובים" שתצא מפי הע(ו)בדים. לא להאמין איך שוק המעסיקים מעודד חוסר פנאי.

למעלה