מוחמד דף בכנסת ישראל

מוחמד דף בכנסת ישראל../images/Emo59.gif

אם חברי הכנסת הערבים היו גרים באירן או סוריה או בעירק שלפני המלחמה כמיעוט אתני והם היו מתבטאים ( או יותר נכון,משתלחים)בפרלמנט האירני כנגד המישטר בצורה פרועה, כמו שהם עושים בכנסת ישראל כנגד המשטר... מה אתם חושבים שהיו עושים להם? כי בישראל מזמינים אותם לדבר בטלויזיה אל כל האומה אתם חושבים שהסורים או העיראקים היו מזמינים אותם להביע את דעתם אל מול פני האומה??? מקסימום שהאומה הייתה רואה,זה את אותם אנשים אחרי שקיבלו כדור בראש, אם בכלל יהיה אפשר למצוא את הראש. לכן, החכ"ים הערבים, מנצלים את חופש הביטוי שניתן להם כדי לפגוע במדינת ישראל. ליברמן צודק כשאמר אתמול שאחמד מחול הח"כ הוא כמו מוחמד דף סוף סוף מישהו עם בייצים אני בטוחה ויודעת שגם ביבי ושרון ופרס חושבים ככה אבל אין להם בייצים להגיד את זה.

כלומר, אוסנתוש, את מעדיפה את אירן?

את מעדיפה לחיות במשטר כמו אירן, סוריה או עירק לפני המלחמה? כך משתמע מדברייך, לפחות - שם יודעים לטפל במי שמתבטא נגד המשטר. או שאת רוצה שיהיה כאן משטר כמו שם, רק שבמקום רפסנג'ני יהיה לנו אריק, במקום האיאתוללה חמינאי - הרבובדיה, ובמקום מדינת-הלכה מוסלמית, מדינת-הלכה יהודית? איזה פיתרון נראה לך?

זו לא הכוונה

הכוונה הייתה שחברי הכנסת הערבים מנצלים בצורה צינית להחריד את חופש הביטוי שניתן להם כדי למוטט את המדינה. מה איכפת להם כשמדינות ערב יזרקו את היהודים לים החכ"ים הערבים ישארו פה...

אז במה ליברמן צדק? לא הבנתי.

אמרת "ליברמן צודק כשאמר אתמול שאחמד מחול הח"כ הוא כמו מוחמד דף." זאת אומרת, גם את וגם ליברמן חושבים כך? אז תסבירי לי בבקשה מה זה אומר? מוחמד דף הוא בן-מוות, או לפחות ראוי להינמק בכלא עד יומו האחרון, על פשעיו. האם גם ח"כ אחמד מחול צריך להישלח לכלא עד אחרון ימיו או להיות מוצא להורג? את משווה דיבורים בכנסת ובתקשורת לטרור שהורג אזרחים? חופש ביטוי נועד שינצלו אותו, את יודעת. אחרת הוא לא ממש "חופש".

חיים ומוות ביד הלשון

הדיבורים של החכ"ים הערבים בכנסת וגם שלא בכנסת, אם זה בהפגנות בחול נגד המדינה או אם זה ראיונות לתקשורת וכולי גורמים לנזק בקנה מידה של פיגוע כי הם גורמים לכולם להיות נגדינו. הם גורמים למוסלמים בצרפת לרצוח יהודים הם גורמים להעמדתינו לדין בבית הדין הבינלאומי הם גורמים להעמדתם של קציני צהל לדין בינלאומי בגין "פישעי מלחמה" הם גורמים ליצירת תואמי מוחמד דף בקרב כפרי המוסלמים שבישראל הם גורמים לעויינות בין ערבים ליהודים בארץ, הם גורמים לכך שכל העולם ישנא אותנו, יחרים אותנו וירצה להשמידינו. צריך להיות ממש בור בכדי לא להבין את זה

לא גורמים, תורמים - נכון חלקית

(אגב, הפסוק במשלי י"ח כ"א הוא "מָוֶת וְחַיִּים בְּיַד-לָשׁוֹן".) ייתכן מאד שהדיבורים שלהם תורמים לאווירה האנטי-ישראלית ואנטי-יהודית בארץ ובעולם. כשם שתורמים לכך הכתבים הזרים שמביאים את דבריהם. האם גם הם אשמים? תורמים לכך גם העיתונאים המראיינים אותם, מה איתם? באופן זניח (יחסית לתרומתם של מחול וחבריו) תורמים לכך גם חלק מחיילי צה"ל ומג"ב בשטחים בהתנהגותם העריצה לאוכלוסיה המקומית. אולי שמעת על מקרים של ביזה מנהגים פלסטיניים במחסומי צה"ל ומג"ב? מה דינם של אלה? יש גם את העניין הפעוט של הרג אזרחים פלסטיניים חפים מפשע (ילדים קטנים, למשל) מפעם לפעם. בואי לא נדון עכשיו אם זה בלתי-נמנע או לא, אבל יש לזה תרומה (זעירה) לתדמית השלילית שלנו, לא? אם כך, מה נעשה במי שהרג בשוגג ילד פלסטיני? את רוצה להעניש או להגביל את מי שגורם לתדמית השלילית שלנו ולשינאה כלפינו? אם כך, יש לך רשימה ארוכה של אשמים פוטנציאליים, שח"כ מחול הוא רק אחד מהם. הוא אשם בדיבורים. הם אשמים גם במעשים. למה את רוצה להתחיל דווקא ממנו? לדעתי, מעשים חמורים יותר מדיבורים.

להבדיל,אף חייל לא הורג ילדים בכוונה

יש פה עיניין של כוונה לאחמדים והעיסמים בכנסת יש כוונה מיוחדת ומתוכננת בדיברי ומעשי ההסתה שלהם הם רוצים בהחלט לפגוע במדינת ישראל, מדינה שעל פי הצהרת הם לא רואים עצמם חלק ממנה, הם רואים עצמם כפלסטינים לכל דבר מה איכפת להם שהמדינה תתמוטט?! מה איכפת להם שכל העולם יהיה נגדינו?! וכן אפשר להתחיל עם מחול וברור שמשם אפשר לעבור למראיינים והעיתונאיים האנטישמים שמראיינים אותו. ולגבי חיילי צהל המסכנים, בטח קל לך לשבת על הכיסא הנוח שלך מול המחשב ולבקר את חיילי צהל, אתה יודע בכלל מה הולך שם? אתה יודע מה זה כשמחבל מסתתר מאחורי ילד ויורה עליך? ואגב, זה שהילדים הם קטנים זה לא הופך אותם לנשמות תמימות! מה אתה לא רואה בטלויזיה איך ילדים פלסטינים מתוקים וחמודים זורקים על חיילי צהל אבנים בגודל של חצי ראש??!! אני מכירה הרבה חיילים שקיבלו אבנים בראש והיו צריכים שיקום ארוך, אם בכלל הם נישארו בחיים אחרי זה. אתה יודע בכלל מה זה לעמוד כל היום במחסום כשאתה צריך לריב כל היום עם כל האנשים שרוצים לעבור? מה החייל אמור לעשות? לפרוש מהמחסום וללכת הבייתה? ואם החייל ילך הבייתה ויעבור מחבל ויתפוצץ על הבית שלך, אז תהיה מרוצה?

מעשי הביזה הם בהחלט בכוונה.

אשר להרג ילדים - אני מאמין ומקווה שאת צודקת, אבל אני לא בטוח ב-100%. הדה-הומניזציה שאנחנו עושים לפלסטינים היא כבר כל-כך גדולה, שאהיה מזועזע אבל לא מופתע מדי לגלות שיש מי שיורה גם בילדים. מעבר לכך, לדעתי, לערביי ישראל יש הרבה סיבות לא לראות עצמם חלק מהמדינה. זה מעגל סבוך, וחובתנו (וחובתם) לצאת ממנו - בין השאר על-ידי כך שניתן לפלסטינים לנהל את ענייניהם בלי שאנחנו (מתנחלים וחיילים) תקועים שם, ותוך שאנחנו מעניקים מקסימום זכויות וחובות שוות לכל אזרחי ישראל. כאשר לעיסם מחול לא יהיה על מה לזעוק, ההסתה שלו תהיה כזו קטנה. בינתיים, את הדלק לנאומים שלו - שהם דמגוגיים אבל דמוקרטיים - אנחנו מספקים בטמטומנו.

לעיסם תיהיה לעולם סיבה להתלונן

אתם חושבים שאם ניסגור את עזה והגדה על מנעול ובריח אחרי שנצא משם אז זהו? הכל יהיה בסדר? ברגע שאנחנו יוצאים משם יהיה שם כזה בלגן, ומי שלא ימות ברעב ירצח על ידי הכנופיות שלהם אז שיגידו תודה שאנחנו שם

אוסנתוש, אל תיפלי מהכיסא, אבל...

...אבל לי איכפת מהעם שלי והמדינה שלי יותר מאשר איכפת לי מהפלסטינים. בגלל זה אני תומך בשמאל. הצעד המוסרי מבחינתי הוא להפסיק למשול בהם נגד רצונם, להפסיק למרר את חייהם של מיליון איש בשביל עשרת אלפים איש אחרים, ובה-בעת למנוע מהם לפגוע בי. אם אוכל, אתן להם לקיים איתנו אורח-חיים נורמלי, של סחר ועבודה וכו'. אם לא, אצטרך להניח להם לנפשם. מה יעשו אם אניח להם לנפשם, זו כבר לא בעיה ישירה שלי. מאידך, כל עוד אני לא מניח להם לנפשם, אני משחית את החברה בה אני חי, הופך אותה בת-ערובה של מיעוט קולני וכוחני, משריש בה גזענות - יש המון השפעות רבות לכיבוש על הכובש, בלי קשר לנכבש בכלל.

מי מושל בהם בכלל

אנחנו שם רק בשביל למנוע מהם להרוג אותנו ואת עצמם שיגידו תודה שאנחנו בסביבה אחרת חייהם יהיו לגיהנום בלעדינו, הם ירצחו אחד את השני, הם ימותו ברעב והם ישלחו עלינו טילי קאסם

cpbgil1

New member
אוסנתוש החביבה הקשיבי נא

רואים שאת מושפעת מהצהובונים ומהעיתונות המגויסת במדינה הזאת, ואת בטח גם חושבת שכל הגויים הם אנטישמים רק בגלל שרבים מהם אינם מסכימים עם הכיבוש הישראלי, אבל, מה לעשות בסיפור הזה אנחנו יוצאים רעים, אנחנו הגדולים והחזקים ששולטים באוכלוסיה זרה, אנחנו מפקיעם אדמות מהפלסטינאים לצורכי הבטחון וההתנחלות ומה לעשות עידן הקולוניאליזם בעולם כבר עבר ואנחנו מהמדינות הבודדות בעולם שחושבות שאפשר לשלוט בעם זר ולהפקיע את זכויותיו ואחר כך מצפות שאותה אוכלוסיה זרה תקבל אותנו בחיבוקים ובנשיקות, וני אומר לך לא יהיה סוף לסיפור עד שלא נצא מהשטחים. נקודה. ולראיה אני יכול להביא לך הרבה אפיזודות של כיבוש על ידי מדינות חזקות שבהן העם הנשלט התמרד ונלחם בכל כוחו עד שהכובש הזר סוף סוף קלט שככה זה לא ילך ועזב. דרך אגב אין לי כל ענין למנוע מהפלסטינאים מלהרוג אחד את השני, אני רק דואג לנו וחושב שמה שהם יעשו אחד לשני אחרי שניסוג הוא לא עיניננו, להיות השוטר של העולם זה לא גו'ב קל ואני משאיר אותו לאמריקאים שעושים אותו בנתיים הכי טוב מכולם.

shaief

New member
תמיד את יכולה להקים מחתרת יהודית...

בכל מקרה, למרות שאני לא נוהג לענות לגזענים, לא לכל הערבים קוראים אחמד והשם הפרטי של ח"כ מח'ול הוא עיסאם. תמשיכי לשחות בהנאה בביצת הגזענות המסריחה שלך. שי.

דמייני לעצמך

שבארה"ב היה נחקק חוק המגביל את מכסות האוכל לשחורים על מנת לאפשר להם קיום מינימלי בלבד, בטענה שבאפריקה אפילו את זה אין. כנראה שהתפקיד שלך הוא להיות חטובה ולא פרשנית פוליטית, בכל זאת.

youvall

New member
את מבינה את ההבדל בין ישראל לאירן?

ישראל-דמוקרטית(לצרוך הויכוח!) אירן-לא!!!! בישראל גם לאנשים כמו ליברמן יש זכות התבטאות בדיוק כמו למח'ול... באירן, לאף אחד אין זכות ביטוי!

למעלה