מוחמד יש לי 4 שאלות

גידעון1

New member
מוחמד יש לי 4 שאלות

כשפתחת את הפורום מה בעצם רצית שהוא יהיה כלומר מה היתה מטרתו בעינייך? מדוע בחרת דווקא את הכותרת " פלשתינאים אזרחי ישראל" בפורום זה שהרי חלק מהערבים(לפחות על פי שרשור שהיה בפורום "ערבים") ראו עצמם ערבים ישראלים ולא כפלשתינים אזרחי ישראל? לפי מה קבעת שוויזרד וסלטעון יהיו אדומים כלומר במה מתבטאת המומחיות שלהם? אולי השאלה הבאה תשמע קצת כמתריסה אבל לא זו כוונתי. כשהיית מנהל פורום ערבים היית הרבה יותר קיצוני בדעותך נגד ישראל בערך כמו 60% מהקיצוניות של סלטעון(תהיה בטוח שזה המון) אבל בפורום זה ובמיוחד בתקופה האחרונה אתה יחסית חתלתול. האם אתה מתון יותר בגלל הפורום או עקב שינוי פנימי שהתרחש אצלך?

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחח גדעון אתה וההקדשות שלך

תקדיש לי שיר אולי... אני חושבת שנתן לי אדום כי אני חמודה

מוחמד5

New member
אהלן גידי

מחמיא לי שיש מישהו שעוקב אחרי בתפוז, ויודע איפה הייתי ולאן הלכתי. בתשובה לשאלה הראשונה שלך ( טעון שינויים) :הפורום : פלשתינאים אזרחי ישראל اهلا وسهلا بكم بمنتدى الاقليه العربيه الفلسطينية في اسرائيل المنتدى يناقش القضا يا التي تهمنا كاقليه فلسطينية بسرائيل كالقضايا السياسيه, الاجتماعيه ,تربويه, ثقافية... المنتدى منبر للحوار والنقاش ومواجه بين الاراء المختلفه. احترام الاخر المختلف واجب. ברוכים הבאים לפורום ערבים פלשתינאים אזרחי ישראל. הפורום דן בסוגיות הקשורות במיעוט הערבי פלשתיני ישראלי בארץ,פוליטיות,חברתיות,תרבותיות..... הפורום הינו במה להבעת דיעות שונות ומגוונות,אך לא במה להשמצות ,קללות,וכל מה שנוגד את חוקי מדינת ישראל ותקנון תפוז. כבוד הדדי ,דיון נאות ושפה הולמת ונקיה יהיו הבסיס לדיוני הפורום. גלישה נעימה ומהנה לכל משתתפי הפורום שאלה שניה : לא אני בחרתי את שם הפורום ולא אני הצעתי את פתיחתו. כל אחד בחור להגדיר את עצמו כפי שהוא חונך,למד,גדל,מרגיש.... מומחיות !! בדר"כ בפורומים מקצועיים האדומים צריכים להיות בעלי מומחיות מסוימת בכדי שיוכלו לענות על שאלות ופניות הגולשים, אנחנו כאן לא מספקים תשובות של מומחים. האם חל בי שינוי !! יכול להיות, אבל הדיעות שלי לא השתנו גם לא הגישה.

למעלה