מוחמד נפש וכל הפלסטינים שמצפים לסימפטיה כנסו

מוחמד נפש וכל הפלסטינים שמצפים לסימפטיה כנסו

אנחנו(היהודים)בניגוד אל אחיכם בשטחים לא הורגים בכוונה ילדים ותינוקות ונשים וזקנים הם נהרגים משום שחלאות האדם האלה שאתם קוראים להם לוחמי חופש מתחבאים אחרי מגן אנושי הם יודעים שתינוקות ילדים נשים וזקנים יהרגו להם הם לא מקימים את הבסיסים שלהם מחוץ לאזורים מאוכלסים ???? כי הם שפנים נבלות ועוד משהו אחתם האחרונים שיכולים להטיף לנו לגבי מוסר קודם כל תלמדו את העם שלכם מוסר מהוא לא מבינים על מה אני מדבר??? קבלו ומוחמד אני מאוד מקווה במקום למחוק את ההודעה שיהיה לך מה להגיב

עגייב

New member
מעניין למה באמת הם לא מקימים את הבסיסים

שלהם מחוץ למקומות מאוכלסם..חחח ציוני הם בטח עשו מסלולי המראה למטוסים שלהם במנהרות מתחת לבתים

אתה ההוכחה למה שרשמתי

כשאין לכם מה להגיד אל מול העובדות שמתפוצצות לכם בפרצוף אתם או מתעלמים או מעבירים בדיחות מקווה מאוד שגם המצב בעזה משעשע אותך כי אותי בהחלט כן למה לשקר???

עגייב

New member
האמת שלא ..עצוב

אני לא יכול למצוא שעשוע בהרג אזרחים או התעללות באזרחים..חיילי צהל ואנשים כמוך כן מסוגלים... ושום עובדה לא מתפוצצת לי בפנים, מה שקורה בעזה אינו מכה אותי בתדהמה..אלה דברים צפויים, ובוא נגיד שזאת לא הפעם הראשונה וגם לא האחרונה שהעם הפלסטיני חווה טבחים...סיפרו לי על טבחים לפני שנולדתי, אני פותח טלווזיה ועד לעוד טבחים...וזה יימשך כנראה ללא סוף...אני ציני? כן..בנאדם נורמלי לא יכול לסבול אמת איומה כמו טבח של 60 אנשים ביום שמתוכם ילדים ונשים ואנשים חפים מפשע..ולפחות גם אם זה משעשע אותי הייתי כן משקר ולא מצהיר על זה בפומבי...סתם רק כדי לשמור על צלם אנוש..בכל זאת..מהקסאמים שבגללם נהרגו אלפים, כמה בישראל מתו? 11 ? דמם של אלה אינו זול משל אלה..בנאדם זה בנאדם ולא משנה מאיזה מוצא הוא ולאיזה גבול הוא משתייך..למדינה שלך יש עליונות צבאית, אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות גאה בנחיתות המוסרית שלך..במיוחד שברור לך שמותם של אלו מהצד ההוא לא יביא פתרון לבעיית הקסאמים. במקום להשתעשע,תתפלל לסוף ולסיכויי שלום אמיתי..שגם הקסאמים יפסיקו וגם שילדיהם שמדינתך מצטערת על מותם לא יצתרכו לשמש חומת מגן.

חחח מאוד משעשע אותי ../images/Emo3.gif

אתה לא יכול למצוא שעשוע בהרג אזרחים??? מעניין שהמגזר הערבי חשב שזה משעשע לירות זיקוקים בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל מעניין שהעם שלך שיושב בשטחים חושב שזה משעשע שיהודים ניצרחים בפיגועים ויוצא לרחובות ומחלק סוכריות גם אני גדלתי על הפיגועים שביצעו בני העם שלך בבני העם שלי גם אני גדלתי את המידע הבדוק שמנהיגי העם הפלסטיני נסעו עד לאיטלי וגרמניה ונפגשו עם היטלר ומוסליני והציעו להם דרכים בהם יוכלו להיפטר מהעם היהודי גם אני גדלתי את מעשי הטבח הרג ורצח שביצעו בני העם שלך בעם שלי ואני לא רוצה לשקר לא צבוע סליחה אותי משעשע מה שקורה בעזה העם שלך בישל את הדיסה במשך 7 שנים מדינת ישראל בחרה שלא להגיב ועם כבר הגיבה אז בקטנה עכשיו שהפלסטינים טועמים טיפה את זעמה של ישראל אז הם בוכים לעולם שטובחים בהם סליחה אבל החמאס ומי שתומך בהם מבחינתי הוא בן אדם הוא האוייב שלי ויש להשמיד אותו ולי יש מוסר נחות???חחחחחח אני עוד לא חילקתי סוכריות אחרי פיגועים בניגוד לבני העם שלך שכן עשה זאת ראית את הלינק ששלחתי לך??? המחבל הסתכל על האמא איך היא הגנה על שני התינוקות וריסס אותם אני לא רוצה להתפלל לשלום לא מאמין שיש איזה סיכוי לשלום בין העם היהודי לעולם הערבי מוסלמי סליחה ואם המחבלים יפסיקו להגן עת עצמם בעזרת ילדים קטנים מדינת ישראל לא תצטרך להתנצל על הריגת ילדים

עגייב

New member
מנחם שאתה מודע למוסריות שלך

ומשווה אותה עם "מחבלים" ..תמשיך ככה

ועוד איך שאני נהנה

עצם זה שאתה רושם "מחבלים" ולא מחבלים זה רק אומר לך המוסר שלך אתה האחרון שיכול לשפוט אותי ושוב אתמול נהנתי מכל רגע היום פחות משום מה צהל לא עובד

מוחמד5

New member
למה שאני אמחק !!

להפך, אני רוצה להמליץ על הודעה שלך ולנסות לקדם אותה. על מנת שיראו את הפרצוף אמתי של "הציונים בדם ". ודבר נוסף , אני לא זקוק להודעות שלך, הודעות של שיחזור וחזרה על מה שנאמר בטלויזיה וברדיו. שום דבר יצירתי אין בהודעה שלך.

זה בסדר מוחמד גם המגזר שלך עושה עבודה לא רעה

הוא חשף את הפרצוף האמיתי שלו המון פעמים ב 8 שנים האחרונות הבולטות שבהם היו בארועי אוקטובר במלחמת לבנון וביום הזיכרון האחרון לחללי מערכות ישראל שם יריצם זיקוקים ביום הזיכרון מקווה שהיפי נפש שמאמינים בדו קיום עם הפלסטינים יתעוררו שום דבר יצריתי??. כככה זה שאין לך תשובה בוגרת לענות אתה בוחר להתחמק

למעלה