מוחמד5, לא הבנתי במדוייק את המשפט הזה

מוחמד5, לא הבנתי במדוייק את המשפט הזה

בבלוג שלך: "... כל דפי ההיסטוריה נכתבים כעת רק ברשת, תתחילו לכתוב את ההיסטוריה של המחר". אשמח להבין.

מוחמד5

New member
תודה על השאלה

אני בקוצר של זמן אבל אנסה לענות, התשובה מאוד מורכבת וכוללת לא מעט נקודות. אחת הנקודות החשובות היא עניין שכנוע מיידי ושינוי עמדות עכשויות . כלומר , כשכותבים ידיעה בדף הראשי של אתר מסוים,מספר הכניסות הכי גדול יהיה לאותה ידיעה דווקא בנקודת הזמן בה נמצאת הידיעה בעמוד הראשי,הדיון והויכוח,והתגובות יגיעו למספר הכי גדול של אנשים דווקא באותה נקודת זמן ,והזכרון שלנו הוא קצר, ולכן השפעה צריכה להיות מיידית ועכשיות ,בעצמוה גדולה שתשאיר חותם והדים .מספר הידיעות הרב,והתחלופה המהירה והקצבית מאפשר לנו לזכור מעט פרטים ,ורק את מה שאנחנו רוצים לזכור, ולכן אני טוען שצריך להיות צוות טוקביקסטים ערבים, זמין, מהיר ,ומיומן שיכול לתת תשובות בצורה הכי מהירה וטובה ,וגם ישמע אמין ,בכדי להשפיע על הקוראים. מהנסיון שלי ומהקריאה שלי של לא מעט חומר אינטרניטי ראיתי וגיליתי לא מעט דברים לא נכונים וטעויות,אפקט הטעות לא יהיה ניתן לשנות אותו בעתיד.(אתן לך דוגמא : בבוקר היה כתוב על מישהו שהוא עצור ונמצא בחקירה, אבל הוא לא ... לך תוכיח לקרוא שלא יודע שהאיש לא נעצר ). נקודה חשובה ובחפיף, היא שלא כל ההיסטוריה כתובה בדפי הרשת, בויכוחים ,אנשים אוהבים להביא לינקים. לא הכל נמצא בלינק...

למעלה