מוחעחעחע

מוחעחעחע

שאלון, לקוח מקומונת פיטרוט. שעת התחלה: -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? 3.גוף שרירי או רגיל? 4.צבעי גועש או צבעי שמן? 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? 7.בורקס או פשטידה? 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? 10.מיים קרים או שוקו קר? 11.ענבים או בננה? 12.ירח או כוכבים? 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? 20.מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? 57.יפה? 58.תמים/ה? 59.רומנטי/ת? 60.פחדן/ית? 61.ביישן/ית? 62.אמיץ/ה? 63.חזק/ה מבחינה פיזית? 64.מרבה לשקר? 65.שוויצר/ית? 66.חם/ת מזג? 67.חכם/ה? 68.אובססיבי/ת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? 70.מנומס/ת? -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה: שעת סיום:

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהפכנו לפורום שאלונים :-*../images/Emo6.gif

שעת התחלה:
15:45 -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?
שאלה קשה 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
נגיד שלואיס 3.גוף שרירי או רגיל?
רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן?
ממממ.. 5.עברי לידר או אביב גפן?
אביב. [למרות שגם עברי שולט] 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?
מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?
בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?
ממממ. 9.נשיקה במצח או בפה?
במצח? בע. 10.מיים קרים או שוקו קר?
מים 11.ענבים או בננה?
ענבים 12.ירח או כוכבים?
כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?
מממ..לא'דעת 14."זהו זה" או "דומינו"?
זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?
נראלי שלאמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?
נעמי, כאילו דה 17.ג'ודו או איגרוף?
אפ'חד 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?
תלוי 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?
שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?
בכל מקום! -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?
תקופה? מממ..לא'דעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?
מבחינה חיצונית? עיניים, שיער.. פנימית-חוש הומור וכאלה.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות?
נאמנות, אהבה [?] 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
לא'דעת 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?
תלוי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
לא'דעת 27.רואה הרבה טלוויזיה?
כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?
משקיעה?! מממ...הרבה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?
וואי, לא זוכרת 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?
כלום 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?
תה/נס 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
לא'דעת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?
מממ..לא נראלי 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?
-- 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?
חחחחח..ברוב טיפשותי חשבתי שזה פורום שייגעצ אבל מסתבר שלא
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?
הממממ...לא'דעת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?
לא'דעת 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?
בלי שאלות קשות, נו! 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?
אוטו [?] 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?
לא מבינה בזה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?
לונדון 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?
לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?
עיניים, שיער 44.האם מחמיאים לך על האופי?
לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?
כלמיני 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?
מממ...מזמן 47.איך היה?
נחמד, [כאילו שאני זוכרת
] 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?
כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):
סטירה? הממ..לא'דעת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?
הופעות -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?
מאיפה אני יודעת?! כנראה שלא, אנערף?! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
פפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?
איכס, די להגעיל. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?
תלוי למה אניש ונאת אותו/ה 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?
מממ..לקרוא מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?
לא ממש, כאילו, תלוי במקרה 57.יפה?
לא 58.תמים/ה?
לא 59.רומנטי/ת?
כן 60.פחדן/ית?
כן 61.ביישן/ית?
כן 62.אמיץ/ה?
לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?
לא'דעת 64.מרבה לשקר?
לא 65.שוויצר/ית?
לא 66.חם/ת מזג?
לפעמים 67.חכם/ה?
לא 68.אובססיבי/ת?
לפעמים 69.טיפוס של נוסטלגיה?
לפעמים 70.מנומס/ת?
משתדלת -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':
לא'דעת 72.עיתון אהוב:
ראש 1? 73.סרט דרמה אהוב:
ממ לא זוכרת 74.מתקן אהוב בלונהפארק:
לא אוהבת לונהפארק 75.בילוי אהוב:
הופעות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:
כלמיני, חברים וכאלה 77.תוכנית אירוח אהובה:
היכל התרבות XD [אני שם ב-9 לחודש! חע
] 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:
מממ..לא'דעת 79.תוכנית רדיו אהובה:
מה שיש בד"כ בגלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:
לא'דעת 81.שפה אהובה:
אנגלית 82.מחמאה אהובה:
יש מחמאה שהיא לא אהובה? 83.ירק אהוב:
פלפל? 84.פרח אהוב:
לא'דעת 85.שם אהוב לבן/בת:
כלמיני -אסוציאציות: 86.מלחמה:
פחד 87.פשע:
כלא 88.מוסר:
המ 89.חוכמה:
90.טלוויזיה:
כיף 91.יופי:
בע 92.גן:
מגניב 93.ט

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?מאיפה אני יודעת?! כנראה שכן, אנערף?! היה נדמה לי שכתוב אם הייתי נותנת יחס שונה. טיפשה

LiLdon

New member
שאלונים,זה כיף.(לא באמת.סתם משעמם)

שעת התחלה:16:44 -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?- 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?- 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?אביבב !!^_^ 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מכות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?פה 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?כלכך גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו!! 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?חחח ג'יזס,איכ. 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בשניהם!אפילו ברחוב זה נפלא -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?כיתה ט'.|: 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?צחוק ומבט 23.מה הכי חשוב בזוגיות?-אין דעה- 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:סקס סיגריות וגרין דיי.חח לא,אמ..אין לי מושג 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?נפלאים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אביק,אד,ענת,רויטל ואחי הגדול 27.רואה הרבה טלוויזיה?משתדלת 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?רק שעות הערב 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?סימבה.!כי אני דומה לו.חעחע 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?קפה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אין כאלה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?חח כן,אבל בהומור 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?משועשעת 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?לא יודעת,אתם מספקים את השאלונים אני רק עונה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לקפוץ מקומה הראשונה או לא. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?לפעמים 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?חיובי לרוב 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?סקייט. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?-אין דעה- 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ת"א.כי זאת ת"א.עיר מסריחה,אבל עדין.היא רחוקה מחיפה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?- 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?- 44.האם מחמיאים לך על האופי?חח לרוב מתלוננים עליו 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?מתלוננים-על השמיעה סלקטיבית שיש לי. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני חודשיים בערך 47.איך היה?לפנייייייים ! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?נאא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):יותר מידי אישי. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?הייתי בלהקה,אבל היא דיי מתה.חח -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?פחחח מתה מצחוק 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לדעת מה לעשות במקרים מסויימים,או טקט.^_^ -האם את/ה? 56.דאגן/ית?לפעמים 57.יפה?נאא.. 58.תמים/ה?חחחח ממש לא 59.רומנטי/ת?לא 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית?לפעמים 62.אמיץ/ה?לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?חח כלכך לא 64.מרבה לשקר?כשצריך ^_^ 65.שוויצר/ית?נאא.. 66.חם/ת מזג?לפעמים 67.חכם/ה?לפעמים 68.אובססיבי/ת?כן 69.טיפוס של נוסטלגיה?לרוב 70.מנומס/ת?לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':- 72.עיתון אהוב:ראש אחד,נדמה לי 73.סרט דרמה אהוב:"חלון סודי"-ג'וני דפפפפפפ אאאא!!! 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אין 75.בילוי אהוב:ללכת עם אנשים ברחוב סתם ככה,ולזרוק על פרחות ביצים.חע 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:הידיד הכי טוב שלי. 77.תוכנית אירוח אהובה:קונאן אובריין^_^ 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:קונאן אובריין^_^ 79.תוכנית רדיו אהובה:אין 80.זמן אהוב במשך היממה:לילה 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:"טיפשונת" 83.ירק אהוב:פלפל? 84.פרח אהוב:אין 85.שם אהוב לבן/בת:בילי -אסוציאציות: 86.מלחמה:מוות 87.פשע:כלא 88.מוסר:טימטום 89.חוכמה:יופי 90.טלוויזיה:מירי מסיקה.חחח(לא באמת,סתם יש קליפ שלה.) 91.יופי:נסתר 92.גן:ספר 93.טוב:חיבוק 94:רע:סטירה 95.ארז טל:הומו 96.ספורט:בלע 97.אהבה:כיף ^_^ 98.הורים:התנשאות 99.בן אדם:דבר מופלא 100.השאלון הזה:ארוך ומייגע שעת סיום:16:55

משעמםלינורא.

שעת התחלה: 00:32 -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן. 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים. 7.בורקס או פשטידה? בורקס. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לא אכפת לי. 9.נשיקה במצח או בפה? פה. אבל גם מצח P: 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר. 11.ענבים או בננה? בננה. 12.ירח או כוכבים? ירח. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין. 14."זהו זה" או "דומינו"? לאדעת. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? איכסה. 17.ג'ודו או איגרוף? איכסה. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? חצאית עד קצת לפני הברך. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שומדבר. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אממ, לאדעת. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? הרבה דברים. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? הרבה דברים. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אנשים מסויימים, אהבה, ואממ.. לאדעת אין לי כוח לחשוב. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסיידר. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לא תכירו גם ככה. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא הרבה. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא הרבה. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לאדעת. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדביץ'. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נס קפה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שתקו. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא נראה לי. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לול. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא חושבת שהיתה כזאת. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? חלקו. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חלק חיובי וחלק שלילי. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? כלום. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כלום. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לונדון, כי היא מגניבה. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לאדעת, עיינים. 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לאדעת. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? סופרלנד, בחופש הגדול. 47.איך היה? נחמד. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? יאפ. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לאדעת. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הרבה דברים. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כמובן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? lol, המורה הזכר היחיד שלי הוא דוס D: 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? איכסה. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אם הייתי שונאת מישהו הוא לא היה אחד מהחברים שלי. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שלא אוכל להיפגע יותר אף פעם. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? תלוי בקשר למה. 57.יפה? לא אכפת לי. 58.תמים/ה? תלוי בקשר למה. 59.רומנטי/ת? לא כ"כ. 60.פחדן/ית? לפעמים. 61.ביישן/ית? יאפ. 62.אמיץ/ה? לפעמים. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? ממש לא. 64.מרבה לשקר? לא. 65.שוויצר/ית? לא. 66.חם/ת מזג? לא. 67.חכם/ה? לא. 68.אובססיבי/ת? לא. 69.טיפוס של נוסטלגיה? כל כך. 70.מנומס/ת? לפעמים. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': סדוויץ' D: אממ, שוקולד. 72.עיתון אהוב: כלום. 73.סרט דרמה אהוב: אממ, לא זוכרת עכשיו. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: בסופרלנד פיראטים. 75.בילוי אהוב: סתם להיות עם אנשים/איש/אישה שאני אוהבת. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חבר שלי. 77.תוכנית אירוח אהובה: ג'יי לנו. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לאדעת. 79.תוכנית רדיו אהובה: כלום. 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב/לילה. 81.שפה אהובה: עברית ואנגלית. 82.מחמאה אהובה: מיוחד. 83.ירק אהוב: מלפפון. 84.פרח אהוב: לאדעת. 85.שם אהוב לבן/בת: בן - ג'וש/ג'ושוע, בת - זואי, אסטריד. -אסוציאציות: 86.מלחמה: ישראל. 87.פשע: רצח. 88.מוסר: השכל. 89.חוכמה: ידע. 90.טלוויזיה: תקשורת. 91.יופי: שיטחי. 92.גן: ילדות. 93.טוב: עכשיו. 94:רע: פעם. 95.ארז טל: משקפיים. 96.ספורט: איכס. 97.אהבה: חבר שלי. 98.הורים: חמודים. 99.בן אדם: אנושות. 100.השאלון הזה: עייף אותי. שעת סיום: 00:42

רעיושש

New member
עולי תימצאו משהו מעניין

טוב אני יענב בגלל השיעמום שעת התחלה:16:46 -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?מרצלו 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי לבנים 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש 5.עברי לידר או אביב גפן?אבי גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?אממ גם וגם 10.מיים קרים או שוקו קר?מים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה(פחות קר) 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בכול מקום שאפשר -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?כיתה ח' 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?חיוך 23.מה הכי חשוב בזוגיות?התאמה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:חברות,משפחה,וזה שאני בריאה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?אם הרוב מצוין רק שניהם מתסבכים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אחותי,ורד,מור,לירז,וכולל חברותי 27.רואה הרבה טלוויזיה?לעיתים 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעתיים 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?שירלי מאהבה מעבר לפינה וכי בעני היא ממש מקסימה 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?מעדן או טוסט 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?יהודה סעדו כי הוא מתחזה לדתי 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן אבל הכול בצורה של צחוק 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?יש רגעים שזה חרא ויש רגעים שזה מצחיק 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?לא הצטרפתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אממ אם להשאיר בבית ספר שלי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?אכן בלימוידם 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?שלילי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטבוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?מאזדה 3 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ראשון כי היא כמו תל אביב אבל יותר שקטה ונקיה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?עיינים שפתיים וציצי 44.האם מחמיאים לך על האופי?אכן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?מתחשב 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?חופש גדולה שנה שעברה 47.איך היה?נחמד 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):שהחברה הכי טובה שהיתה לי אי פעם תשנא אותי (בגלל עצמה דרך אגב) 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?כול פעם שבו אני מגלה שיש לי חברות נפלאות -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?חב וחלילה 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?חחח אומרת לא שזה לא נורא ואני לא יספר אם היא תעלה לי ציון 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?נגעל מעצמי 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?ממשיך 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוף או לראות דרך קירות או לעבור דרך קירות(קיצור רוח רפאים) -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כלל וכלל לא 57.יפה?אני חושבת שכן 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?לפעמים 61.ביישן/ית?לא 62.אמיץ/ה?כן 63.חזק/ה מבחינה פיזית?יחסית לבנות בגילי 64.מרבה לשקר?לא רק בצחוק 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?חלילה 67.חכם/ה?כול בן הוא חכם 68.אובססיבי/ת?כן לסוכר 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?למי שצריך -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':טונה 72.עיתון אהוב:ראש 1 73.סרט דרמה אהוב:כנפיים שבורים 74.מתקן אהוב בלונהפארק:נדנדות 75.בילוי אהוב:לפגוש בחברותי מתי שהם נחמדות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:כול החברות שלי 77.תוכנית אירוח אהובה:יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:עדן הראל 79.תוכנית רדיו אהובה:מצעד 80.זמן אהוב במשך היממה:מתי שקמים לפני הזמן ואפשר לחזור לישון 81.שפה אהובה:עברית שפת הקודש 82.מחמאה אהובה:חוכמה ובן אדם מעניין 83.ירק אהוב:גמבה 84.פרח אהוב:לוע הארי 85.שם אהוב לבן/בת: עופרי -אסוציאציות: 86.מלחמה:הרוגים 87.פשע:באר שבע 88.מוסר:סיפורים 89.חוכמה:ספרים 90.טלוויזיה:נהדר להעביר את הזמן 91.יופי:פנימי 92.גן:מיותר 93.טוב:שמחה 94:רע:עצבות 95.ארז טל:המוח 96.ספורט:שיעמום 97.אהבה:התאמה 98.הורים:עשר 99.בן אדם:לירז 100.השאלון הזה:ארוך שעת סיום: 17:5 אבל בדרך הכנתי אוכל לאחי

bookaka

New member
בום?

שעת התחלה:שכחתי לרשום -זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? כשאני אהיה בן אני אדע לענות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? תלוי 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי אצל מי.. 9.נשיקה במצח או בפה? פה?? 10.מיים קרים או שוקו קר? מיים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? פיכס 17.ג'ודו או איגרוף?ג'ודו אנערף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני?? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לפני חודש חודשיים? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים יפות 23.מה הכי חשוב בזוגיות? תגלו לי 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברים, אחותי ומוסיקה P: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סביר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: ליל, רוי, נעם, דיאגו, ועדי 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא הרבה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מומין, הוא שמן. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? דודו זר 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? - 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? שו?? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אף החלטה. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? יא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מאיפה לי 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? :X 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? :X 44.האם מחמיאים לך על האופי? לאדעת 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שקט נווו 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני חודשיים 47.איך היה? בנזונה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): צונזר 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הופעות -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור, לא סתם.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? פחחח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מתאבדת 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? סבלנות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?יא 57.יפה?לא 58.תמים/ה? לאדעת 59.רומנטי/ת? לאדעת 60.פחדן/ית? לא 61.ביישן/ית? בערך 62.אמיץ/ה? לאכלכך 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? תלוי למי?? 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? יא 67.חכם/ה? לא 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא 70.מנומס/ת? לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': איכ סנדוויץ' 72.עיתון אהוב:הארץ 73.סרט דרמה אהוב:לודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים 75.בילוי אהוב: ת"א 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ליל 77.תוכנית אירוח אהובה: שומדבר 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: איכ פיכ 79.תוכנית רדיו אהובה: הממ 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: ספרדית 82.מחמאה אהובה: בום 83.ירק אהוב: גמבה 84.פרח אהוב: ברוקולי?? 85.שם אהוב לבן/בת: עידן P: -אסוציאציות: 86.מלחמה: פשע 87.פשע: מלחמה 88.מוסר: השכל? 89.חוכמה: ידע 90.טלוויזיה: בוהום 91.יופי: טופי 92.גן: ירק 93.טוב: ביכס 94:רע: מר 95.ארז טל: מת 96.ספורט: בום 97.אהבה: לאב 98.הורים: ביכס 99.בן אדם: איש 100.השאלון הזה: מייאש שעת סיום: 21:30

למעלה