מוחקים לנו הודעות?!

lile0

New member
מוחקים לנו הודעות?! ../images/Emo4.gif

האם נדמה לי או שמישהו מחק לנו את השרשור עם הקישורים לכתבות על דויד-"סכסוכי שכנים"... שבועיים אין פה הודעות, ועד שיש -מוחקים אותם...

rabenir

New member
כן.

לילה טוב, כן, נמחקו ההודעות שקישרו לכתבות רכילות מאתרי אינטרנט, אשר נגעו לדויד ברוזה. איני מוצא מקום לרכילות אודות ברוזה, דווקא בפורום של מעריציו. ובקשר להודעות, הרי שאם תכתבו יותר, יהיו יותר הודעות.
שוב לילה טוב, ניר

alits24

New member
לפחות תכנסו ותגיבו לטובתו

אני לא יודעת מה היה פה בעניין הרכילות, אבל אני כן בעד להכנס ל-ynetולהגיב לכל השטויות שנכתבו שם. למשל שדויד שר עם פלייבק. הרי כל מי שהיה פעם אחת אפילו בהופעה שלו יבין שהמשפט הזה שטוטי לחלוטין ויש אנשים שלא יודעים על מה הם מדברים. אז יאללה קדימה כולם עכשיו להכנס ל-ynet ולהגיב לכתבה שפורסמה על דויד.

glitter8

New member
איך מגיעים לכתבה בואיי נט....

דייויד בפלייבק- הא הא הא בדיחה שכזו הרי הוא בעצמו לא יודע איזו הברה תיפלט לו בעוד שניה מהפה הוא האחרון ששר עם פלייבק.... ימותו הקנאים.... חג שמח לכולם

lile0

New member
הייתי שמה קישור, אבל...../images/Emo3.gif

באתר Ynet זה בקטגוריה של מוזיקה ובאתר walla זה בקטגוריה של סלבס שניהם פורסמו אתמול. מקווה שניר לא יכעס, אבל זה כדי שהאנשים שאוהבים את דויד יוכלו להכנס לשם ולהגיב לתגובות שפורסמו שם

la orejita

New member
לדעתי...

אם תגיבו להם פשוט תתנו להם עוד סיבה כדי להמשיך לכתוב.. "בפה סגור לא נכנסים זבובים".. תתעלמו. (זו דעתי, לא חייבים כמובן לקבל אותה). שיהיה לכם ערב נהדר!

למעלה