מוח האדם

on drugs orange

New member
מוח האדם

נזכרתי ששמעתי איפשהו (פריקאזויד אולי..) שאדם ממוצע משתמש רק ב3-5% מהיכולת המוחית שלו. עכשיו יש לנו מוח ... ואנחנו לא משתמשים בו. לא נראה לכם קצת מוזר? מה מונח מאתנו להשתמש בפוטנציאל העצום של המוחות שלנו? סוכנות סודית עולמית שרוצה להשאיר את כולם טיפשים בשביל לשלוט בעולם? חייזרים שלא מעוניינים בהתערבות אנושית בחלל? או שאנחנו סתם טפשים מדי?

bwp2

New member
נו באמת(כמה שאני פולני)

אני לא מבין איך לא נולדתי פולני,א בל נעזוב את זה. בכל אופן, זה ככה כי האדם לא מגיע ליכולת כזו, אבל יש שיטות לנצל יותר מהמוח שלך, נגיד ביוגה ומדיטציה אתה יכול לגרום לניצול יותר של המוח שלך. זה פשוט ניוון

Oscar16

New member
מעניין לעניין באותו עניין

בוא אני אחדד את זה: כשאתה נפצע - הגוף שלך מתחיל בתהליכים לריפוי הפצע. זו דוגמא אחת לעוד המון תהליכים שקורים בגוף בתגובה למקרים מסויימים. השאלה המתבקשת היא - מי אחראי על התהליכים האלה? המוח? אנחנו בכל מקרה - לא. אתה לא זה שנותן את הפקודה להזרים נוזלים למקום שבו קיבלת כוויה. מכאן נובע - האם יש מצב שתוכל להרחיב את השליטה שלך במוח שלך ובכך להרחיב את האינטיליגנציה שלך? חוצמזה יש כזה דבר שנקרא אבולוציה. נכון? נכון. מה זה? התפתחות\השתנות של יצור זה או אחר במהלך הזמן על מנת להתאים לתנאי הסביבה. מי הוא זה שקובע את השינויים? למי יש שליטה על זה? לייצור עצמו? כן, אבל בתוגעה שלו הוא לא יכול לשלוט על זה.

IC4

New member
ליקום יש... לאנרגיות הנעות ומכתיבות

את התקדמות התקריות שביקום ולפי התאוריה שלי יש איזה אליטה של "אלים" (לא בדיוק כמו שחלק מהאנשים יחשבו שהמילה אל מייצגת), אחרי שתמות ותיוולד מחדש כמה פעמים ותלמד את כל הלקחים שלך כנשמה, תגיע אליהם אולי גם תהיה אחד מהם

on drugs orange

New member
אוףףףףףף../images/Emo123.gif

כתבתי הודעה ארוכה (שאני עומד לכתוב עוד פעם) ובדיוק תפוז עשו אתחול מערכות והכל הלך פייפן... בכל מקרה כתבתי שפעם ראיתי סרט שהיה בו אותו רעיון בסיסי. בעיקרון לא סרט רציני קומדיה רומנטית אבל אותו רעיון בגדול. אדם שמת מגיע לעיר מושלמת ששם אנשים שמפעילים יותר אחוזים מהמוח שלהם עושים לו משפט (הם טוענים שהם לא שופטים) ואם הוא יוצא זכאי או משהו כזה הוא יכול להמשיך לחיות בעולם המושלם שלהם. ואם הוא לא זכאי הוא צריך לחזור ולחיות עוד תקופת חיים על כדור הארץ עד שהוא נפטר מהפחד או משהו כזה.
שומר את ההודעה למקרה שתפוז יחליטו לעשות עוד אתחול מערכות

on drugs orange

New member
אהה וד"א ../images/Emo32.gif

הורדתי אייסיקיו מחדש אז אם מישהו מחפש אותי הוא יכול למצוא אותי במספר: 43200200

פירס

New member
אף אחד לא קרא המשחק של אנדר?

ספר מקביל למשחק של אנדר הוא הצל של אנדר.(קראתי לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר הכל). הגיבור של הספר הוא ילד בשם בין (שעועית) שכתוצאה מניסוי גנטי המח שלו כל הזמן גודל והוא יכול לנצל יותר אחוזים מהמח. אבל זה קשור גם לשאר התהליכים. אם אתה מנצל יותר את המח שלך- הגולגולת אף פעם לא תסגר כי צריך קבולת יותר גדולה. גם תהליך הגדילה משתנה. בקיצר יש סיבה למה המח שלנו לא מנוצל. גם עכשיו כאשר אנו מנצלים 5% מהמח שלנו זה גובה מחיר- הלידה יותר קשה והתפתחות המוטורית מתפתחת יותר מאוחר (עד גיל 1 לא לומדים ללכת בעוד ששאר בעלי החיים הולכים כמעט מיד אחרי הלידה). עוד ספר מעניין בענין הוא גלי מח בו טוענים שכדור הארץ נמצא בשדה מעקב ניצול המח ובגלל זה אנחנו לא מנצלים את כולו. ואז מגיע יום שכדור הארץ יוצא מהשדה הזה...

למעלה