מוטב מאוחר מאשר לעולם לא...

pazzi10

New member
מוטב מאוחר מאשר לעולם לא...

כשהבחורים שלי נולדו הנקתי ממש מעט ודיי מהר עברתי לשאוב ולתת חלב אם מבקבוק.
יש לי משאבה טובה וניידת שאני לוקחת איתי כשאנחנו נוסעים לסופי שבוע אצל ההורים. השבוע נסעתי להוריי ו- אבוי! שכחתי את המשאבה! החלטתי שאם אני לא רוצה לעבור כל כך מוקדם לתחליפי חלב- הילדים יצטרכו לינוק. הכנתי את עצמי נפשית לכך שהם יסרבו או יקטרו על השינוי הפתאומי ושיהיו קשיים...
למרבה הפלא ברגע שחיברתי את הראשון לשד הוא ינק כאילו הוא מעולם לא הפסיק! לתדהמתי אכל ארוחה שלמה ושבע ממנה יופי יופי

גם השני שחיכה בסבלנות לתורו ינק והיה מרוצה מהסידור...
אז עכשיו שראיתי שאפשר- אני מחזירה את ההנקה!
זה כל כך כיף שאפשר...
שיהיה בהצלחה לכולן!

איזה יופי !!

זה ממש מרגש וחשוב שיהיה כתוב כאן כדי לתת תקוה לאמהות נוספות !

בשלב הבא גם תצליחי להניק אותם ביחד ובכלל תרגישי איך החיים נעשים הרבה יותר קלים

pazzi10

New member
תודה!

הנקה בו זמנית נראה לי קצת קשה... אני חייבת שיהיה איתי מישהו, לא? בשביל להגיש את השני אחרי שחיברתי את הראשון.

ניסית עם המאמאסיטה ?

יש כרית הנקה שמתאימה לתאומים, אני השתמשתי במאמאסיטה (אפשר לחפש באינטרנט ויש לפעמים כאלה שמוכרות יד שניה או משאילות את שלהן). בכל מקרה אני יכולה לשתף אותך איך התנהלתי בחודשים הראשונים, כשלא היה מי שיגיש לי אותם אליי. הכרית חיכתה לי על הספה. התאומים ישנו בעגלה בסלון וכשאחד רצה לינוק הייתי לובשת עליי את הכרית, מתמקמת בנוחות, לוקחת אותו אליי ומקרבת את העגלה כמה שאפשר אליי. אם במקרה השני התעורר תוך כדי ורצה גם לינוק, הייתי מושכת אותו בעדינות מהעגלה אליי. עם המאמאזיטה אפשר להניח אותם על הגב על הכרית עצמה והידיים לגמרי פנויות לתמרונים נוספים. אחרי כמה חודשים, כשההנקות שלהם התקצרו והנקתי פחות ביחד במהלך היום, הייתי מניחה אותם בסלקלים לידי (לא היו לי טרמפולינות) לוקחת אחד, מניקה ובמקביל מדברת עם השני ואחר כך מחליפה.
זה באמת קצת מסורבל בהתחלה אבל לאט לאט תתמקצעי ותראי שאת מסוגלת וזו הרגשה ממש טובה שלא חייבים לשאת את הבכי הזה של אחד מהם בזמן שהשני יונק. ובכלל, אני מבטיחה לך שעוד כמה חודשים זה יהיה יותר קל וככל שהזמן יחלוף תרגישי שלהניק אותם ביחד זה הרבה יותר קל ופחות מסורבל מבהתחלה !

בהצלחה.

איזה יופי!!!

פזי

כל הכבוד!! איזה נהדר לשמוע, שהצלחת, שלא חששת לנסות, שהם התחברו.

מעולה!!
המשיכי כך

pazzi10

New member
ובאותו עיניין- סינר הנקה

איפה משיגים? כמה עולה?
יש המלצות?

גלגס

New member
יש מלא

יש בכל חנות עם מוצרים לתינוקות- שילב, דיאדה, מוצצים, מיננה..... וגם קטנות יותר... וגם בחנויות אינטרנט... בקיצור יש המון. אני ממליצה על סינר שיש לו קשת למעלה שמאפשרת להציץ על התינוק בנוחות.
אבל תכלס יש לי חברות שלקחו מטפחת גדולה או כל בד אחר מספיק גדול וגזרו פתח לראש.

למעלה