מוטורולה v.vip

ohad007

New member
מוטורולה v.vip

בחוברת הוראות כתוב שהוא הכי משוכלל וגם בפרסום של מוטורולה בחוברת שמצורף למעריב העולם הסלולרי אבל אין בו כלום!!!!!!!!!! התכונה הטובה שלו היא שהוא קל אבל צילצולים?ומשחקים?וכל הפונקציות המתקדמות לא נמצאות! מוטורולה לפני כולם??? לא נראה לי ככה...

eranavni

New member
לא לזה התכבנו

אם תראי למוטורולה יש דוקא מבחר ענק של מכשירים מעולים המכשירים של אמיגו ( אני לא מטעם אף אחד אני רק מביעה דעה ) מוטורולה V70 החדש וה A820 הפצצתי ומוטורולה בעניי היא באמת לפני כולם את רק מסתכלת על מכשיר אחד מכשיר ישן מאד ואני מסכים איתךלגבי המכשיר אבל לטעמי אבל מוטורולה היא באמת לפני כולם

מ ס ט י ק

New member
אוהד - זה בן ולא בת...

אותי עצבן כשחשבו שאני בן... ואוהד יודע! אגב, מוטרולה כבר לא כאלו מכשירים טוב.. לדוגמא הטיימפורט והסטארטק.. אפילו באורנג אמרו לי את זה.. מוטרולה רק יורים מאז הסטארטק - מילותיה של מוקדנית שירות ומכירה באורנג.

ohad007

New member
ערן השם אוהד קיים 5000 שנה!!! איך

אתה לא יודע שזה שם של בנים?

eranavni

New member
קודם סליחה

לא ידעתי שאת בת אז סליחה וקודם כל את מסתכלת על המכשירים היותר דפוקים אני מדבר איתך על היותר חדשים ולגבי הטיימפורט יש לך אותו שאת יכולה להגיב אם לפי מה שהבנתי זה מה שאורנג´ אמרו לך לי יש טיימפורט ולפי דעתי מכשיר תמקדם יחסית לתקופה שבא הוא יצא לשוק היום הוא לא שווה הרבה הוא מכשיר קל הוא העברית מלאה כולל הודעות וספר טלפונים וטייפ מנהלים של 3 דקות ופלאפון נועד בכלל כדי לדבר זה המטרה העיקרית שלו ולא יזיק לך גם להסתכל גם על חצי הכוס המלאה

eranavni

New member
שוב סליחה תעיתי

מצטער שוב תעיטי שחבתי שאתה בת אז סליחה אתה בן

Nokia Fan

New member
לדבר??? בסלולרי???

ממתי מדברים בסלולרי???????????????????? בסלולרי שולחים הודעות, וגולשים באינטרנט, אבל לדבר????????????? (*למי שלא הבין - הודעה זו נכתבה בציניות גמורה*)

m e i r

New member
נכון מאוד ערן

יש לי חבר שמאוד אוהב את הסטארטק- הוא כל הזמן אומר לי (בהגזמה קצת) שהוא משתמש רק בsend ובend, והוא לא רוצה משחקים גלישה ושומדבר, הוא מדבר פרופר במכשיר.

eranavni

New member
דרך אגב

אם הזקרת סטרטק אני מחפש מישהו שמוכר של רשת ארנג´ אם אתה מכיר תודיע לי או לכל מי שקורא את זה נא להודיע לי אובפורום או ב 067268992 או ב [email protected]

shlomi6

New member
לחובביי ה SEND ו END

יש לי גם יונדאי ואני מאד מרוצה ממנו מה גם שהוא קל מאד רק 85 ג´, כמו הVIP , אם אני לא טועה הוא יותר רחב אבל יותר דק מה VIP . והוא גם זול משמעותית מה VIP.

למעלה