בחוברת הוראות כתוב שהוא הכי משוכלל וגם בפרסום של מוטורולה בחוברת שמצורף למעריב העולם הסלולרי אבל אין בו כלום!!!!!!!!!! התכונה הטובה שלו היא שהוא קל אבל צילצולים?ומשחקים?וכל הפונקציות המתקדמות לא נמצאות! מוטורולה לפני כולם??? לא נראה לי ככה...
אם תראי למוטורולה יש דוקא מבחר ענק של מכשירים מעולים המכשירים של אמיגו ( אני לא מטעם אף אחד אני רק מביעה דעה ) מוטורולה V70 החדש וה A820 הפצצתי ומוטורולה בעניי היא באמת לפני כולם את רק מסתכלת על מכשיר אחד מכשיר ישן מאד ואני מסכים איתךלגבי המכשיר אבל לטעמי אבל מוטורולה היא באמת לפני כולם
אותי עצבן כשחשבו שאני בן... ואוהד יודע! אגב, מוטרולה כבר לא כאלו מכשירים טוב.. לדוגמא הטיימפורט והסטארטק.. אפילו באורנג אמרו לי את זה.. מוטרולה רק יורים מאז הסטארטק - מילותיה של מוקדנית שירות ומכירה באורנג.
לא ידעתי שאת בת אז סליחה וקודם כל את מסתכלת על המכשירים היותר דפוקים אני מדבר איתך על היותר חדשים ולגבי הטיימפורט יש לך אותו שאת יכולה להגיב אם לפי מה שהבנתי זה מה שאורנג´ אמרו לך לי יש טיימפורט ולפי דעתי מכשיר תמקדם יחסית לתקופה שבא הוא יצא לשוק היום הוא לא שווה הרבה הוא מכשיר קל הוא העברית מלאה כולל הודעות וספר טלפונים וטייפ מנהלים של 3 דקות ופלאפון נועד בכלל כדי לדבר זה המטרה העיקרית שלו ולא יזיק לך גם להסתכל גם על חצי הכוס המלאה
אם הזקרת סטרטק אני מחפש מישהו שמוכר של רשת ארנג´ אם אתה מכיר תודיע לי או לכל מי שקורא את זה נא להודיע לי אובפורום או ב 067268992 או ב [email protected]
יש לי גם יונדאי ואני מאד מרוצה ממנו מה גם שהוא קל מאד רק 85 ג´, כמו הVIP , אם אני לא טועה הוא יותר רחב אבל יותר דק מה VIP . והוא גם זול משמעותית מה VIP.