מוטות לשכיבות שמיכה ועוד

Shlomi TC

New member
מוטות לשכיבות שמיכה ועוד

קיבלתי במתנה את המוטות הנ"ל. מטרתם די ברורה, להעמיק את שכיבות השמיכה (ולהאריך את השריר?). בכל מקרה, שכיבות שמיכה רגילות אני יודע שאפשר לעשות עם המוטות האלה, אבל נאמר לי שאפשר להשתמש בהם בשביל שריר היד האחורי. איך בדיוק אני צריך לעבוד איתם בשביל השריר הזה? האם יש עוד תרגילים שאפשר לעשות איתם? ובנוסף, עוד שתי שאלות: 1) בחודשיים האחרונים הייתי עושה סטים של 20X3 בשכיבות שמיכה רגילות. בכמה להעלות/להוריד את המינון (בהתחשב בזה שעכשיו אני משתמש במוטות האלה)? 2) כיצד ניתן לחזק את יתר שרירי הידיים בלא משקולות או מכשירים יעודיים אחרים (ככה זה כשבבסיס אין חדר כושר ו/או מקום למשקולות)? תודה, שלומי

גיאספס

New member
מלבד העמקה של השכיבות

זה גם מונע את הלחץ על שורש כף היד. כל מקרה, בשביל תרגיל לתלת ראשי תשים את המוטות ברוחב הכתפיים, ואת השכיבות תעשה כשהמרפקים צמודים לגוף. אתה עובד עם התנגדות קבועה, ככה שתרגיש חופשי להעלות עוד את החזרות

נועה ח

New member
ויש עוד אפשרות

לתלת-ראשי: כפיפות מרפקים בסמיכה אחורית. אתה מבצע סמיכה אחורית (הבטן כלפי התקרה והישבן כלפי הרצפה) ומכופף ומיישר את הידיים. בתור מתעמלת, התרגיל הראשון שעלה לי לראש זה ישיבת זווית על זה: תחזיק את המוטות (רוחב כתפיים) ותנסה להרים את הרגלים באוויר ולהישאר כמה שיותר זמן. אם אתה יכול, תרים את הרגליים עד הפנים. אפשר גם בפיסוק. מתעמלים לוחצים ממצב זה לעמידת ידיים (תרגיל כוח קשה במיוחד).

למעלה