מוטיבציה...

מוטיבציה...

נירשמתי למכון כושר עם מלא חוגים, מקום ממש נחמד היום אני מתחילה ב"ה אבל... מנסיון העבר אני חוששת שבשלב מסויים תעבור לי ההתלהבות ואז יגיע חוסר חשק. אני כל כך רוצה להרזות, יש לי כל כך הרבה בגדים שמחכים לי... יש לי תוכנית ותפריטים שבניתי לעצמי וכל 5 קילו אני מתקדמת שלב, ואני יודעת שהספורט רק יעזור לי להגיע למטרה (יש לי 15 ק"ג להוריד כדי להגיע למשקל נורמלי ועוד 10 נוספים כדי באמת לחזור לעצמי) אני 5 חודשים אחרי לידה והגוף קיבל צורה אחרת כל כך.... מה עושים? איך תורמים למוטיבציה? איך לא מפסיקים ללכת אחרי חודש למכון כושר? אשמח לשמוע כל טיפ ועיצה אני יודעת שזוהי נוסחה מנצחת- לאכול נכון ולעשות ספורט, אבל כל כך מאוכזבת מעצמי ומפחדת ששוב "אפול"... (נ.ב. עשיתי מנוי שנתי,ולכן הפחד שלא אלך..) תודה

איזה יופי לי

איזה התעלמות...........

avia51

New member
זה אכן קשה

אבל צריך להתקדם לאט לאט כל שבוע בפני עצמו השבוע הצלחתי ללכת 3 פעמים פעמיים לא משנה וככה שבוע אחרי שבוע

לפיצקלה, מה עושים ?

אנסה לענות לך על שאלותיך: מה עושים? קודם כל עושים ! מנסים למצא במכון פעילות שאת אוהבת, כך הכי קל להתמיד. אם אין כזו, ויש הליכון עם טלויזיה, פשוט הולכים וצופים בתוכנית אהובה, כך הזמן עובר בנעימים. מתחילים גם אם קשה, אז לא בפעילות של שעה, גם רבע שעה עדיפה על כלום. איך לא מתייאשים ? קודם כל מבינים בראש, שזה חשוב, דבר שני לא מתלהבים מדי בהתחלה, כך שזה לא ימאס בהמשך, מוצאים מינון שמתאים לך, ומשתדלים לעמוד בו. אני אישית מאוד ממליצה על חוגים, זה נותן מסגרת, ומאוד מדרבן בהצלחה !

למעלה