מוטי הגזמת

מוטי הגזמת

הגיע אלי מידע שעולה ממנו שאתה מתקשר לחברי עמותה ואומר להם שאופירה דגן מתנגדת לפירוק העמותה (?!) אז ראשית, למען הסר פק יובהר כי אני תומכת נלהבת בפירוק העמותה - ויפה שעה אחת קודם. יחד עם זאת, כל זמן שהעמותה קיימת, אני מבקשת שהעמותה תתנהל על פי כללי מנהל תקין. כידוע, שלחתי לעמותה מכתב בו הבהרתי כי אני דורשת לקבל מידע שיהיה בו כדי להצדיק את התשלום האחרון שנתבקשתי להעביר לעמותה, אשר, כידוע, לא חלה עלי כל חובה לשלמו על פי ההסכם עם העמותה. הפרטים שנתבקשו על ידי היו מצומצמים ביותר ונועדו לאפשר מידה מינימלית של בקרה על פעילות העמותה ואף אתה הגדרת אותם כאן בפורום כשאלות מהותיות ולגיטימיות. על אף האמור לעיל, עד היום טרם נתקבלה תשובה אף לא לאחת משאלותי, וזאת על אף שהתשובה עליהם איננה דורשת יותר מחצי שעה מזמנו (היקר) של יו"ר העמותה. אני מבינה שאתה מנסה לגבש טיעון מופרך לפיו העובדה שאני מעזה לדרוש מידע, ולא עוברת לדום כשאני מקבלת מהועד פקודה היא זו שמעכבת את פירוק העמותה. יש לי הרבה מה לומר על העיכובים שחלו בביצוע הפרויקט ובפירוק העמותה במשך שנים, ועל תרומתו המכרעת של ועד העמותה לכך, מחמת האופן שבו ניהל הועד את ענייני העמותה והיעוץ המשפטי שקיבל, ואם יהיה צורך, אפרט את טענותי. לאור זאת, נסיונכם לטעון שהדרישה שלי לקבל הסבר מינימלי היא זו שמעכבת את הפירוק, אם אכן הטענה מועלית על ידך, לא רק שהיא שקרית ומופרכת על פניה, אלא שהיא נגועה בחוסר תום לב וגובלת בהסתה. אני מאוד מציעה שתזכור שחובת האמונים שלך כחבר ועד נתונה על פי דין לחברי העמותה ולא ליושב הראש שלה, ואם אתה חושב שחבר עמותה מעלה טענה עניינית עליך להלחם על כך שטענתו תבדק ותענה, ואין זה מתפקידך לקרוא אמן אחרי יו"ר העמותה, תהיה עמדתו אשר תהיה.

נוב14

New member
אופירה, נולדת אתמול?

כל מי ששואל שאלות , דורש תשובות ולא אומר אמן זוכה להשמצות אישיות מחברי הוועד. אז גם את.הטקטיקה חוזרת על עצמה ובעיקר לפני אסיפות. כל פעולות הוועד נגועות בחוסר תום לב מזה זמן רב וחובת האמונים זה עניין תיאורטי לחלוטין. איפה אנשי הועד בכלל. מי הם? למה השם היחיד שמופיע שוב ושוב זה של חבר הוועד שלא גר בישוב? הוועד לא עשה כל מאמץ להקדים דיונים בבית משפט בנושא המעוכבים, ניסה לדחות אפשרות לפשרה בנושא אגרת מבני ציבור,לא עושה כל מאמץ לפתרון מהיר של הבעיות שנותרו . אז מה את רוצה שיעשה חוץ מלהשמיץ ? ישא באחריות? את, שאין לך מילה, אין לך מידע,וגם לא ידברו איתך את נושאת באחריות. זה הרי ברור. לגבי הקשר עם יו"ר העמותה את פשוט טועה. הוועד מפעיל אותו ,לא הוא אותם.מאיפה את ממציאה את השטויות האלה שהם עושי דברו?

שלום נוב

יכול להיות שאני תמימה, אבל על פני הדברים דרור הוא המרויח היחידי מכך שהעמותה מתקיימת כבר שנים רבות, חברי ועד אחרים אינם מקבלים שכר, ואם יש בידך מידע שמעורר חשד לפיו חברי הועד מקבלים טובת הנאה כלשהי מחמת חברותם בועד, מבלי שהדבר הובא לאישור האסיפה הכללית הרי שמדובר, לכאורה, בעבירה פלילית של קבלת דבר במרמה וטוב תעשה אם תפנה בהקשר זה למשטרה. לכן ההצעה שלי היא, בשלב ראשון, להחליט באסיפה הקרובה להפחית עד למינימום את השכר המשולם ליו"ר העמותה בשים לב לכך שהיקף העבודה שלו אינו מצדיק שכר בשיעור של שכר מנכ"ל עיריה. עניין אחר שהאסיפה הכללית צריכה להכריע בו נוגע למינוי חברי ועד חדשים, שיוכלו לנהל את שלב פירוק העמותה תוך עמידה על האינטרסים של כלל חברי העמותה ותוך ניהול בדיקה רצינית של פעילות הועד הנוכחי, לפני הטחת האשמות.

נוב14

New member
חשד פלילי?

בהחלט לא התכוונתי לרמוז על כך. התנהלות תמוהה ולא הגונה בהחלט כן.גרירת כל בעיה כמה שיותר זמן בהחלט כן. אנשים ששומעים על סיפורי העמותה,גם ביישוב, לא מאמינים שככה זה מתנהל.את הרי מסתובבת בגן השעשועים ושומעת תגובות. מי מרוויח מזה לא ברור אבל ברור שזה לא את ולא אני.

עמותה

גב' דגן אם את כ"כ טובה ומקצועית וחריפה (זה לא בציניות בכלל) אנא במקום לבזבז זמן יקר על מילים ומילים וביקורת, עשי מעשה הציגי מועמדות לראשות העמותה ותנסי לשנות כל ההערות שלך נשמעות טובות ומקצועיות, אך כשאין להם כל תכלית, זה נשמע כמו קנטרנות. ודרך אגב, כמה כסף את תרצי ע"מ להזיז את הענינים ? חשבת על כך?

ליואב האחד והיחיד

בהיותי עובדת מדינה אני ממילא מנועה מלעבוד עבודה נוספת ולכן הפעילות שלי בעמותה היא ברמה של התנדבות, היא מוגבלת בהיקפה, ובמסגרת התכתובת שאני מנהלת עם ועד העמותה אני מנסה לעשות את המקסימום כדי להגן על האינטרסים שלי כחברה בעמותה, בדרך שיש בה כדי לתרום לכלל חברי העמותה. יכול להיות שזה נראה קנטרני ולא מספיק, אבל זה המקסימום שאני יכולה לעשות בשלב זה, ולכן אמשיך בכך. מכל מקום האפשרות למנות מחליפים לחברי ועד ו/ או ליושב ראשו נראית כיום, לאחר שבאסיפת העמותה אושרו חברי הועד ושכר היו"ר, רחוקה (היא ודאי תשוב ותעלה על הפרק אם העמותה לא תתפרק בתוך כשנה, ואם יווצר צורך לגבות כספים נוספים לצורך תקורת עמותה, שעומדת כידוע על כ- 700,000 ש"ח בשנה. אני מקווה שבמקרה כזה יגיעו קצת יותר חברים לאסיפת העמותה, על מנת שהחלטות לא יפלו על פי מספר יפויי הכח שהועברו לועד העמותה.

למעלה