מוטי!!!!!!!!

ariela olsen

New member
מוטי!!!!!!!!../images/Emo70.gif

היי מוטי!!! זאת אריאלה מהאתר אולסן...אולסן...אולסן רציתי לאחל לך בהצלחה עם הפורום ושייכנסו כמה שיותר ילדים שאוהבים את התאומות!!! אני אשים קישור לפורום באתר שלי! אז בקיצור... רציתי לפתוח את הדיון הראשון: האם אתם חושבים שזה בסדר שרק מרי-קייט הייתה מועמדת לאמי ולא אשלי? למה... שוב בהצלחה! אריאלה

motib4

New member
לדעתי, זה בסדר גמור...../images/Emo42.gif

מאז היותה תינוקת, יכלנו להבחין בכישרון המשחק האדיר שיש למרי קייט. ובינינו- היא שחקנית הרבה יותר טובה מאשלי. אם צוות האמי החליט להעניק למרי קייט מועמדות, כמובן שיש לו סיבות. לדעתי, גם אשלי מבינה את זה ושמעתי שהיא מפרגנת מאוד למרי קייט. אני לא בטוח אם אני צודק, אבל נראה לי שבגלל הסיבה הזו בדיוק (שאשלי לא מועמדת), נתנו להן במה להענקת פרס. בכל זאת, הן תאומות, ואין ספק שאשלי נפגעה (במיוחד מהסיבה שהיא רוצה להיות שחקנית בעתיד). אריאלה- תודה רבה על כל הפירגון והתמיכה. אני חושב ששאלת הדיון היא מצויינת...

Nomero Uno

New member
דיון ראשון

אני קצת מסתייג מ"כישרון המשחק האדיר שיש למרי-קייט" אבל היא ללא ספק שחקנית טובה יותר מאשלי וגם ראו את זה ב"כל כך מעט זמן" כך שהמועמדות הגיעה לה לגבי מה שאשלי אמרה זה היה צפוי - אתה לא מצפה שהיא תגיד אני לא חושבת שמגיע לה אני שחקנית הרבה יותר טובה נתנו להן להגיש את הפרס בגלל הפופולריות שלהן לדעתי היו נותנים להן להגיש אותו גם אם אף אחת מהן לא היתה מועמדת

motib4

New member
לדעתי- ../images/Emo13.gif

אני חושב שבכל זאת נתנו להן להגיש פרס בגלל שאחת מהן מועמדת... אבל כל אחד ודעתו. לדעתי למרי קייט יש כישרון אדיר במשחק, רק שלפעמים היא לא מגלה אותו כל כך בקלות. נכון, אני באמת לא מצפה שאשלי לא תפרגן למרי קייט אבל היא יכלה גם לשתוק, והיא לא עשתה זאת. בקשר להגשת הפרס, אני עדיין עומד על שלי.

ariela olsen

New member
זו הדעה שלי -->

אוקיי, לדעתי זה היה צעד מאוד חשוב בקריירה של התאומות- שאחת מהן תהיה מועמדת לפרס- זה מראה שמבדילים ביניהן. הרי הן לא יישארו עד גיל 30- התאומות אולסן! הן יהפכו להיות שחקניות מצליחות (טפו טפו טפו) כל אחת בפני עצמה. אני גם בטוחה שאשלי נעלבה, אבל תמכה באחותה. אני גם לא חושבת שהיה סיכוי שאשלי תגיד משהו כמו: אני צריכה להיות מועמדת, אני שחקנית יותר טובה. לפחות לא בציבור. אין לדעת מה קרה בבית ברגע ששמעו על המועמדות של מרי-קייט. אבל זה רק תרגול בשבילן לשנים הבאות שהן יהיו מועמדות לפרס כלשהו. ככל שהן יתבדרו יותר כך הפרסים יהיו פרסים בעלי משמעות גבוהה יותר, וגם שם לא יעמידו את שתיהן לפרס. מעניין {יותר נכון- מפחיד} מה יקרה אם הן יתחרו אחת עם השניה על פרס כלשהו...

motib4

New member
אני מסכים...../images/Emo127.gif

גם בתוכנית "תעודות הזהות המזוייפות" ב-MTV, אמרה מרי קייט (אם זכרוני לא מטעני), שמתחילים להסתכל עליהן כאל בוגרות ומתחילים להבדיל ביניהן. את האמת- אני מחכה לרגע שהן יתמודדו אחת מול השנייה... מפחיד זה לא יהיה- אבל מדליק בהחלט כן.
כמובן שהן לא יישחקו עד גיל 30 ביחד וכו´, ואני מניח שהעובדה שהן שיחקו ביחד נתנה להן את ההצלחה שלהן כיום, אבל (
), לדעתי, אפילו בגיל 30, יזכרו אותם כתאומות הקטנות מ"צער גידול בנות".

דעתי היא...../images/Emo60.gif

מרי-קייט ואשלי לא משחקות עד כדי כך טוב, כאילו כל אחד יכול לשחק כמו מרי-קייט ואשלי, רק שאותן מכירים מגיל צעיר, ינטו פרוטקציות... כאילו אם מרי-קייט ואשלי היו מנסות להתקבל לסרט (אם הן לא היו בצער גידול בנות) אז היו צוחקים להן בפנים. ובקשר לפרס, לדעתי אם מרי-קייט הייתה זוכה אז אשלי הייתה שונאת אותה

Nomero Uno

New member
הגזמת!

גם בקשר למשחק של התאומות גם אני לא ממש מתלהב מהמשחק שלהם אבל הן לא עד כדי כך גרועות כמו שאת מתארת אותן וגם הגזמת בקשר לאשלי שהיתה שונאת את מרי-קייט הן אחיות ותאומות ונהנות מתהילה משותפת אני בטוח שהיא הייתה מפרגנת לה - לפחות כלפי חוץ

motib4

New member
ממש לא נכון...../images/Emo128.gif

בואי נקרא לזה ככה... מרי קייט ואשלי לא משחקות "מיוחד". לא כל אחד יכול לשחק כמוהן, כי הן משחקות את עצמן לרוב... בקשר לאמי- No Way! אשלי ומרי קייט הן תאומות והן פשוט לא יכולות לשנוא אחת את השנייה. חוץ מזה אשלי יודעת שזה בכלל לא קשור במרי קייט עצמה. אם מרי קייט הייתה באמת מקבלת את פרס האמי היא לא הייתה צריכה לעשות כלום. צוות האמי קובע את המועמדים והקהל מצביע. בלי שום קשר אליה. מקווה שהבהרתי את עצמי.

תחשבו על זה..../images/Emo62.gif

1. לא התכוונתי שהן ממש גרועות, התכוונתי שהן לא עד כדי כך מיוחדות, ינטו יש שחקים יותר צעיקים שמשחקים הרבה יותר טוב, כמו היילי ג´ואל אוזמנט, מהחוש השישי... 2. לדעתי אשלי כן הייתה שונאת אותה מפני שהן תאומות, הן שיחקו באותה מידה, אותן סרטים, רב חייהן אותם תפקידים ובסוף רק אחת זוכה לכל ההצלחה הזאת... וזה די ברור שהיא לא הייתה מראה את זה, כאילו אנשים היו שונאים אותה מעצם העובדה שהיא לא מפרגנת... "וזו האמת לאמיתה ידידיי"

motib4

New member
אם מרי קייט זכצה להצלחה,

יש לזה סיבה. וגם אשלי תלמד לקבל את זה. זה שמרי קייט זוכה להצלחה קצת יותר מאשלי, זה לא אומר שעכשיו מרי קייט לבד או אשלי לבד. הן תמיד יישארו ביחד. ואפילו אם אשלי תיקח את זה קשה, היא תדע להסתדר עם זה.

לדעתי- למרות שהם דומות ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אז אולי אחת יותר תצליח בסרטים ועוד... והשינה יותר בתכום הדוגמנות.

למעלה