מוטרדת לגבי בני הפעוט..

זוהרים1

New member
מוטרדת לגבי בני הפעוט..

בני בן ה2.7 במרץ האחרון אובחן עם בעיה חברתית תקשורתית, אני נורא מוטרדת מהאבחנה לגביו ולא יודעת
מה יהיה איתו מבחינה חברתית.. מה שעוד מטריד אותי זה איזה מסגרת מתאימה לו האם רגילה עם סייעת או גן טיפולי?
תאריך הלידה שלו הוא 2011 .8.9 ושמו אורי מועלם

הקושי של בנך בא לידי ביטוי בשל קונפליקט

שלום זוהרים1

אני יכול להתחבר לחשש ולדאגה שלך כאם לילד.
מהמספרים המרכיבים את מפת הלידה הנומרולוגית של אורי את יכולה להיות גאה
יש לך ילד מקסים אציל נפש ומנהיג מלידה.
הקושי של אורי בא לידי ביטוי בקונפליקט פנימי והסביר.
אורי מחד גיסה סגור מאד ומנגד הוא מאד חברותי . מאחר והמדובר בילד מאד צעיר ממש תינוק עדיין, עליו יהיה ללמוד כיצד למצוא את האיזון בין השניים,
לאורי מתח פנימי רב ואנו צריכים לסייע לו לפרק אותו באופן חיובי.
ממליץ אחה"צ לחפש חוג ספורט.
נסי להתחבר איזה ספורט מועדף עליו. עדיף חוג ספורט קבוצתי שיחייב אותו ללמוד לשת"פ עם החברים לחוג ( לדוגמה: כדור רגל מלמד את הילד לפעול בשת"פ עם שאר השחקנים )
כך שגם מצד אחד הוא יפרוק אנרגיה ומתחים ומנגד הוא יפתח יכולת תקשורתית בונה עם הסביבה.
אורי בשנה נומרולוגית המאפשרת מציאת איזון.

מאד חשוב לאורי הקשר עם האבא !

כמו כן בפן הרגשי לאורי נטייה לפחדים וחרדות ממליץ לפנות לרפואה אלטרנטיבית מענה מצוין - תמציות פרחי באך נותנות מענה מדויק , הילינג ועוד.

בשמחה

בוקר טוב זוהרים1

אני אישית לא מכיר מטפלים מאזור הצפון ...
ידוע לי שהאזור משופע במטפלים טובים מאד -

אם תירצי העבירי לי פרטים אישיים אימייל וטלפון לתיבת המסר האישית .
והעביר את פרטייך למטפלת מגוש שגב, שמקירה ומקושרת עם מטפלים טובים ומומלצים מהאזור...

יום טוב
ובהצלחה לאורי ולך יקרה

shira1la

New member
ממליצה לך על חוגים מהסוג

הקבוצתי כמו שאמרו לך כאן. אנחנו רשומים לספורטן (בחיפה) והולכים שם להתעמלות לגיל הרך וזה משהו שמאוד עוזר גם לכישורים החברתיים, כי הם עם עוד ילדים בגיל שלהם ויוצרים קשרים.. וגם לקשר שלנו, כי זה מעין חוג כזה שגם ההורים משתתפים בו ונמצאים שם ביחד איתו.
כישורים חברתיים זה משהו שאפשר לעבוד עליו, וטוב שיש לכם את המודעות הזאת כבר מגיל צעיר. יש היום גם המון קבוצות לפיתוח הכישורים האלו, אבל מאמינה שזה יותר יתאים לו לכשיגדל, אם יצטרך..
לגביי מטפלת באזור הצפון, שולחת לך במסר פרטי.
שיהיה בהצלחה!

למעלה