מוטרד

checkin

New member
מוטרד

אהלן, האמת היא שעד כה הייתה האסקסואלית אצלי כבגדר "שמועה" בלבד. ואותי עוד אי-אפשר להאשים בחוסר ליברליות ופתיחות. אבל אז נחתתי בפורום שלכם וגיליתי שיש כזה דבר, ואפילו מורכב מאוד. קראתי קצת כאן בפורום, החכמתי מעט לגבי ה"תופעה", אבל לא הבנתי דבר אחד ספציפי - פסיכולוגי או חברתי הרבה יותר משהוא מדעי - מדוע אתם יוצאים כנגד כל סממן מיני שצץ לו כאן בין דפי הפורום? (לדוגמה הפרסומת עם העכוז המתנוסס שאחת מחברות הפורום דרשה כי תורד). כלומר, אני מבין שבעבור האסקסואל הדברים הללו אינם עושים דבר - אבל באיזה אופן בדיוק הם גם מפריעים? יכולתם הרי להתייחס לכך כאל עוד פרסום בלתי אטרקטיבי בעבורכם, בדיוק כפי שמתייחס אני למשל לפרסומת לשירות הלאומי שמשמאל לתיבת הטקסט כעת, אך לא זו התייחסותכם, ומעניין לדעת למה. בכבוד רב ובתודה. יוני.

Limbonic Art

New member
לי האמת זה בכלל לא הפריע

למען האמת אני בכלל לא שמה לב לפרסומות למעלה , אלא אם אומרים לי באופן ישיר "ראית את הפרסומת ה-X וה-Y" יותר מפריע לי אם כבר , הפרסומות (ולא משנה איזה מהם) שאני פותחת דף תגובה להודעות ועל חלק מתיבת תוכן התגובה בצד מופיעה לה פרסומת ואז חלק אני לא יכולה לראות/לעקוב מה אני כותבת בכלל -כי על זה יש פרסומת

checkin

New member
זה לא לגמרי עונה לי על השאלה

אני מבין שלך זה לא מפריע, אבל נראה כאילו ישנם כאלה שלהם כן. למה? את ודאי יודעת...

אני יוצאת

כי הפורום נועד להיות מעין סביבה סטרילית. אנחנו חיים בעולם מאוד מיני, ורגילים לזה וצריכים להסתדר עם זה. לי גם אין ממש בעיה עם סממנים מיניים, התרגלתי, אבל הפורום נועד גם להיות איזה מקום שבו אפשר לדבר בלי הסממנים האלו. לא כי אנחנו אלרגיים אליהם, אלא כי הייתי רוצה איזו פינה שיש בה שקט מהם. עם זאת, לדעתי לאנשים שיש להם בעיה של ממש עם סממנים מיניים, כדאי לנסות להתרגל אליהם בגלל שמחוץ לפורום שלנו הם מופיעים והרבה, ואין לנו מה לעשות כנגד זה.

avi1283

New member
צודק

יש עוד הרבה פרסומות מעצבנות, צריכות לעשות גם משהו נגדם... לי זה גם לא מפריע, אבל אני יכול להבין א-מיניים שכן, זה לא כיף כשיש הרבה סממנים ודיבורים בכל מקום על משהו שאתה ממש לא מתחבר אליו.

p019

New member
ניסיון להסביר

אני בהחלט מרגישה דחייה כלפי דברים שהם אקטרה מיניים - זה גורם לי חוסר נוחות. היום, מאז שגיליתי שיש עוד א-מיניים - זה מפריע לי ארבה פחות. לדוגמה - סרט שמכניס אקט מיני שלא קשור בכלל לסרט בשום צורה - זה פשוט נראה לי משעמם, דבילי ותופס זמן סרט יקר. והסיבה לזה (לדעתי לפחות) שבעבר זה הפריע לי ארבה יותר זה כיוון שלא הבנתי את זה. הדוגמה שאני מוצאת טובה להסביר את זה, ויסלחו לי כל מי שקרוא את הדוגמה הזו מיליון פעם, זה אוהדי קבוצת כדורגל (או כל ספורט לצורך העיניין). אדם מעולם לא אהד קבוצת כדורגל פשוט לא מסוגל להבין את זה. לא מסוגל להבין איך מישהו מוציא סכומי כסף נכבדים רק לסוע לראות את הקבוצה שלו בחול, או לקנות זיקוקים - ולהחניס אותם למגרש בצורה לא חוקית ולהסתכן בבילוי בתא מעצר - בשביל מה? אם היית אדם שחושב כך, וחי במקום שכל, אבל כל מי שהוא מקיר מתנהג כך. בצורה שלך נראת בלתי הגיונית - והם אפילו לא מסוגלים להסביר לך את זה, ("כי זו הקבוצה שלי", לא חשוב שהם החליפו כבר את כל השחקים ואולי אפילו את החולצה 50 פעמים מאז שהוא נולד) וכדי להפוך את זה ליותר "כיף" הם חושבים שמשהו אצלך לא בסדר כי אתה לא אוהד שום קבוצה. אתה באמת תגיד לי שלא יווצר לך שום אנטי כלפי הנושא???

queen helen

New member
@@@

אותי זה מעולם לא הטריד. אני לא מבינה למה מישהו שאין לו משיכה מינית חייב להיות אנטי-סקס. להפך - אם יש אנטי, אז כנראה שיש סיבה לאנטי. אני סתם אדישה, ובהרבה מקרים אפילו לא שמה לב שפרסומת מסויימת, או דוגמן או WHATEVER אמורים לתפוס את תשומת ליבי כי הם לא לבושים, או עושים פוזה מסויימת...

p019

New member
בדיוק מה שנסיתי להראות ע"י הדוגמה

הא-מיניות יכולה לגרום לאנטי. לא חייבת - אבל יכולה.

Tristitia

New member
לי זה לא משנה

אני גולשת בעוד פורומים בתפוז , ככה שלא איכפת לי אם אני רואה את זה דווקא בפורום הזה או באחר . בשבילי זו סתם פרסומות כמו זו שבצד עם בטן בחוץ בהיריון

למעלה