מוישה דודו, או איך שקוראים לו הקשיש הכי מפורסם נראה לי בעשורים האחרונים בראשון לציון חי עדיין ?
ס סימבה פרינס New member 21/2/07 #1 מוישה דודו, או איך שקוראים לו הקשיש הכי מפורסם נראה לי בעשורים האחרונים בראשון לציון חי עדיין ?
ס סימבה פרינס New member 21/2/07 #3 כנראה כשאני הייתי קטן הוא היה קשיש מאוד מאוד ! וכשאת היית קטנה אולי הוא כבר לא היה .. זה מה שאני מנסה לברר פה ...? קשיש נמוך כזה שפם חביב.. נראה לי זקן חצי מגולח .. כובע בארט(או איך שלא רושמים את זה..) של המבוגרים ז'קט אפור שחור ארוך.. מקל הליכה .. הסלב של ראשון לציון בשנות ה80-90..
כנראה כשאני הייתי קטן הוא היה קשיש מאוד מאוד ! וכשאת היית קטנה אולי הוא כבר לא היה .. זה מה שאני מנסה לברר פה ...? קשיש נמוך כזה שפם חביב.. נראה לי זקן חצי מגולח .. כובע בארט(או איך שלא רושמים את זה..) של המבוגרים ז'קט אפור שחור ארוך.. מקל הליכה .. הסלב של ראשון לציון בשנות ה80-90..
ס סימבה פרינס New member 21/2/07 #5 וואי .. סתם נזכרתי בו פתאום הוא היה חתיכת אישיות !@ בנאדם מדהים. לא היה אדם בוגר שלא הכיר את מוישה דודו !!!! הייתי מטייל עם סבתא שלי בעיר בילדותי ושומע עליו ורואה אותו. מדהים.
וואי .. סתם נזכרתי בו פתאום הוא היה חתיכת אישיות !@ בנאדם מדהים. לא היה אדם בוגר שלא הכיר את מוישה דודו !!!! הייתי מטייל עם סבתא שלי בעיר בילדותי ושומע עליו ורואה אותו. מדהים.
L liavh New member 22/2/07 #6 בקושי יצא לי לראות אותו אולי רק פעמים ספורות, ולכן אני לא מכיר את כל הסיפורים עליו, אבל למרות זאת זכרתי אותו משום מה. אם אני לא טועה, קראו לו מוישה דודל
בקושי יצא לי לראות אותו אולי רק פעמים ספורות, ולכן אני לא מכיר את כל הסיפורים עליו, אבל למרות זאת זכרתי אותו משום מה. אם אני לא טועה, קראו לו מוישה דודל