מוכן להתחייב שקדימה לא תזכה

sombol

New member
מוכן להתחייב שקדימה לא תזכה

תסבירו לי איך אדם שבגד במפלגה שלו שגנב את קולות הבוחרים וחתך לשמאל הקיצוני יזכה בבחירות ?? תסבירו לי איך פתאום שמעון פרס ורמון ודליה איציק כל כך אהובים וזוכים בבחירות ?! האם זה מאהבת שרון ? או משנאת נתניהו ? מי שימני לא מצביע שרון נקודה. או ליכוד או איחוד לאומי יפתיעו בגדול כי העם לא יצביע למפלגת שמאל קיצוני שבגדה בעקרונות הליכוד בראשות שרון-פרס. ורוב העם ימני.

תומרס1

New member
כל התיאורים שלך ממש לא נכונים

שרון לא גנב את קולות הבוחרים והוא בטח ובטח לא שמאל קיצוני. אתה קורא מה אתה כותב שמאל קיצוני??? ורוב העם הוא לא ימני הוא במרכז...

תומרס1

New member
זה ממש לא נכון!!!

ליבני, בויים, הנגבי, בראון ואפילו שרון לא ממש שמאלנים. גם אני לא...

mean girl 16

New member
זה שאתה לא

שמע זה לא אומר הרבה. הנגבי הוא בכלל די ימין קיצוני שאין לו בכלל קשר לשם ועד לבערך שעתיים לפני שהוא הצטרף לקדימה הוא השמיץ את שרון בכל הזדמנות. ליבני נוטה מאוד שמאלה כרגע.. עוד לפני שהיא עזבה שמעתי שליכודניקים אומרים שהם לא יודעים מה קרה לה שהיא נהייתה שמאלנית פתאום. ובויים בכלל מסכן המקום שלו הוא לגמרי בליכוד ורואים את זה עליו שהוא לא שייך לשם. הוא פחד שאם הוא ישאר שם ישחטו לו את הקריירה. וזה לא משנה הרבה איך כולם כמו שאני רואה את זה, שרון הוא הקובע. ונראה ששרון הולך מאוד שמאלה. מתי הבולדוזר נהיה בעניין של בומים על קוליים או כל בדיחה אחרת שכזאת.. הוא שינה את דרכו. קדימה אולי היא לא שמאל מובהק אבל בהחלט יש לה נטייה חדה שמאלה.

Ann6020

New member
אתה מבקש הסבר, אז הנה:

פשוט, זה מה שרוב מוחלט של עם ישראל רוצה היום. תגיד שהם נשחקו, תגיד שהם נכנעים לטרור - לא משנה. העובדה שדיעותיו של שרון תואמות את דיעות הרוב המוחלט של העם.

למעלה