מוכן להתנסות.....

tal1979

New member
מוכן להתנסות.....

ובכן כן... בדיוק לפי הכותרת "מוכן להתנסות" במה? זו שאלה טובה. בעיקבות דיון עם משפחתי על-- האם טרסג'נדר צריך לזהות את עצמו כטרנסג'נדר ישר בתחילת הקשר? ובכן דעתי האישית שלא, מכיוון שאין לאף אחד זכות למיניותו פרט לטרנג'נדר. ומכיוון שכך אהיה מוכן להתנסות בקשר עם כל טרנסג'נדר בשל אומץ ליבו להיות שלם עם גופו, ונטיותיו המיניות. אומץ ליבי לא יוכל להשתוות לשלכם . אני עושה את זה רק כדי להוכיח לעצמי את הנקודה שאכן אין זה משנה אם נולדת למיניותך או יצרת אותה ממה שניתן לך.

יש הרבה יופי

וכוונה טובה בהודעה שלך. יש גם בעיה קטנה: רוב הטרנסג'נדריות/ים, הן בני אדם... וכמו כל בני האדם, יוצרות קשרים עפ"י אישיותן, ולא עם מי שמתעניין בהם בגלל המגדר שלהם. (או שאני טועה?)

tal1979

New member
תגובה: יש הרבה יופי

קראתי את הודעתך... אתה צודק בהחלט, נכון אנשים ותחברים לאנשים אחרים ע"פ אישיותן ולא לפי המגזר שלהם. לידיעתך, יצרת קשר איתי לא בשל המגזר שלי, אלא בשל החוצפה שלי. עלמה אחרת יצרה עימי קשר בעבור אומץ ליבי לנושא. למרות שגם היא גערה בי על היותי מתחסד. ובכן זו אישיותי, בוטה לטעמך ,והרואי לדעת אחרים. ושניכם יצרתם קשר עימי באותו נושא בדיוק. אז אני שואל:" מה משך אותך לכתוב לי? האופי שלי, או המגזר שלי?" גם לדעתי מדובר באופי, לכן אין שום בעיה במסר שכתבתי. מ.ש.ל

אי אענה לך גם כאן..

א. אני מעדיפה שתפנה אליי בלשון נקבה... (הרגל). ב. לא יצרתי איתך קשר.. הגבתי להודעתך בפורום. שזה בעצם יצירת קשר עם כלל הפורום... ג. לא ראיתי בפניה שלך לא אומץ ולא חוצפה... גם לא התחסדות. ד. לא המגזר ולא האופי שלך - לא נהירים לי עדיין. ה. מה אני מבינה? אני בכלל לא טרנסג'נדרית
.

tal1979

New member
לחתולה

אני מקבל את דעתך, ולא חולק עליה דעתך היא דעתך, והיא פורסמה והובנה על בורייה תודה לך.

DarlingAdam

New member
יופי שאתה "מוכן".

אז יום אחד אם תפתח קשר עם מישהו או מישהי, ותגלה שהוא או היא טרנסג'נדר, אז לא תהיה בעיה.

למעלה