מוכן לעזור? זקוק לעזרה?

חרוז

New member
מוכן לעזור? זקוק לעזרה?

בוא לפורום עזרה וסיוע. פורום עזרה וסיוע מיוע ליצירת קשר בין אלה המעונינים לעזור ואלה הזקוקים לעזרה וסיוע. במסגרת הפורום ניתן לכתוב על כל נושא בתחום הפורום. אפשר לעזור לסייע. אם את/ה זקוק לעזרה וסיוע - הפורום שלנו הוא הכתובת, נעשה ככל יכולתנו לעזר לך. פורום: עזרה וסיוע, נמצא תחת אשכול ``חברה`` ברשימת הפורומים. תודה ונשמח לראותך איתנו. בברכה (*** חרוז ***) מנהל פורום: עזרה וסיוע

מיכל לב

New member
חרוז היקר, נדמה לי שאתה צריך קצת

עזרה ולא מעט סיוע,ברכישת דרך ארץ וכבוד הדדי. אני שמחה מאד על פתיחת הפורום שלך ויש מקום לכולם, בודאי לכזה המביא עימו עזרה וסיוע אבל חביבי קצת כבוד הדדי.כל הפורומים,קיימים על מנת לתת עזרה וסיוע , במה לאלה היכולים לעזור ולאלה הרוצים להעזר.הרבה פעמים אדם מבקש עזרה ,מוצא את עצמו עוזר לאחרים וע``י כך מתחבר לעוצמה שבתוכו ומצליח לעזור לעצמו. קיים מגוון רב של פורומים כי לפעמים קל יותר להתחבר לקבוצת אנשים השותפה להתמודדות עם אתגרים דומים ודווקא בה אדם מוצא את המפתחות והכלים לפתירת בעיותיו הספציפיות. הפורום שלך ידידי אינו המקום הלגיטימי היחידי אז אנא ממך קצת כבוד הדדי!

מיכל לב

New member
שולחת לך הערכתי ואהבתי,

על מטרתך החשובה ונתינתך. בהצלחה , מיכל

חרוז

New member
מיכל הנכבדה

מיכל נכבדה !!! מצטער שעונה לך באיחור במקרה נכנסתי לבקר כאן וראיתי תגובתך (פרסמתי בהרבה מאוד פורומים ולא יכול להיכנס לכולם) תמיד טוב ללמוד דרך ארץ לאלה שמכירים את ארצם ואת לבטח אחת מהם. בפורום עזרה וסיוע כתוב בפירוש בהודעת המנהל המהווה תקנון לפורום שלנו, ``יטופלו כל הנושאים בתחום עזרה וסיוע, פרט לנושאים המטופלים בפורומים של תפוז``. אני מבטיחך שבמידה וניתקל בפורום שלנו במקרה ששייכים לפורום זה, הוא יופנה למקום המתאים. אם כי אפשרי שיהיה מקרה ששייך לשני הפורומים לדוגמא: משפחה חד הורית שנמצאת במצוקה כלכלית. יש מקום לכולם וכולנו נשתף פעולה למען מטרה נעלה של עזרה לזולת. יש לי אליך הרבה כבוד והערכה, הרי שם משפחתך ``לב`` ואנשים עם לב רחב הם אנשים נפלאים וטובים. באהבה מכל הלב למיכל לב (*** חרוז ***)

מיכל לב

New member
חרוזי הנכבד לא פחות,

בא לי קצת לקפל את הזנב ולהתנצל אז אני מתנצלת! קראתי את הודעתך בשנית ולא ממש הבנתי למה הגבתי. בעניין ההפניות לדעתי ממש אין צורך, מעבר לנושא,לכל פורום אופיו הייחודי וכל אחד מוצא את עצמו מתחבר להוא או לאחר או אפילו לשניהם, אם מישהו פונה אליך ואתה יכול לעזור אין סיבה בעולם להמנע מזאת. יחד לב אל לב... :) :) :) (מקווה שאף אחד כאן לא מקיא)

אני קוראת 10 פעמים

ולא מבינה אתכם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באהבה חלומית:))

למעלה