מוכן לשלם

shreky1

New member
מוכן לשלם

אני צריך דמות לבושה של גבר ואחת של אישה הדמות צריכה להיות מקורית כלומר שאתם עשיתם ולא שהורדתם מאיזה אתר. הדמות צריכה להיות מוכנה לפעולה (כלומר עם עצמות). את הדמות יש לעשות ל - MAX. מוכן לשלם 150 ש"ח לדמות מי שמעוניין שיצור איתי קשר תודה מראש.

Nebelis

New member
אולי...

אם תוסיף עוד אפס למחיר לכל דמות אולי מישהו יתיחס ברצינות...

למרות שאני לא ברמה לזה

רק רציתי להבהיר לך שNebelis התכוון לעוד אפס מימין ולא משמאל... ועד כמה שאני מבין בזה יש כאלה שלוקחים על דמות + עצמות הרבה הרבה הרבה יותר.

exec

New member
נבליס?

קונים אותך בזול אה בכל מקרה עוד אפס בצד ימין ו $ משמאל,אולי אז ...אולי...

eldarinn

New member
חברים מספיק עם הזלזול

מישהו הציע הצעה. גם לדעתי האישית מדובר בסכום נמוך אבל לא חייבים להתעמק כל פעם במספר האפסים, כיוון רוחם ושער המטבע. הרי די ברור שזה התקציב שהאדון מוכן/יכול להציע. מי שטוב לו ימצא דרך ליצור קשר ומי שלא פשוט היה עדיף שיתעלם..

Nebelis

New member
חחח

לא לא קונים אותי בזול...לא אמרתי שאני הייתי מסכים לזה...אמרתי שאולי יתייחסו לזה יותר ברצינות. לא ניסיתי להיות ציני ולא להיות צדקן ובטח שלא צדיק... אני לא חושב שצריך להתעלם ולא להגיב להודעות מהסוג הזה. ככה מתחילים תמחורים זולים ואנשים צריכים להבין שלא מדובר פה על ג'ובים. מדובר פה על עבודה וממה אנשים מתקיימים. אם אין לך כסף יש דרכים אחרות "לגרום" ולקבל עבודה בזול בלי שהבנאדם בצד השני מרגיש מזולזל ומנוצל(אם הוא כבר היה מספיק טיפש בשביל להסכים).לדוגמא עדיף לא לפרסם סכומים כשיש לך מגבלה בכסף וקודם ליצור את החיבור עם בנאדם שזה כבר עינין שיווקי.אח"כ ךפתח דו שיח ואולי לדבר על אחוזים וכו' הכל שאלה של מה הבנאדם מתכוון לעשות עם הדמויות. עם זה סטדנט שסה"כ רוצה ללמוד קצת אנימציה ואין לו דמות או ריג- וואלה - זה עינין אחד...אבל ממה שהשתמע מההודעה המקורית הבנאדם יותר מידי ישיר ויותר מידי יודע מה הוא מבקש בשביל שזה יהיה קצת מעליב. אם אני טועה- קורה. אבל זו ההתרשמות שאני קיבלתי. ושוב ההודעה בטח יצאה מבולבלת אבל חפיף- אתם רגילים.

eldarinn

New member
הבנתי את מה שכתבת

ואחרי שקראתי את דברייך יש אולי נקודה אחת שבהחחלט היתה שווה את כל העניין והיא כאמור העובדה שאתה מציב את עלות המוצר ברמה אחרת מהרמה שהוצעה, מה שמשיג מעבר לרף יותר גבוה גם ענין של ערך שוק למי שלא מכיר. מי שמכבד את העבודה, יש לו כבוד למקצוע ומתפרנס מהתחום גם לא ישבור את השוק.

try to..

try to find models for poser or daz3d, or there are other companies that make 3d models that costs ONLY 1<>8 dollars. use google

shreky1

New member
כנסו לרגע

מה שאתם רואים בתמונה זה מאתר בחול שמוכר דמויות כל הקופסא הזאת עולה 100$ כל מה שאתם הייתם צריכים לעשות זה ליצור איתי קשר (מי שרוצה) ויכולתם להתווכח על המחיר אבל אתם חכמים גדולים ולכן אני אלך ויקנה מהאתר ביי

Nebelis

New member
שיט בבקשה לא!

כל כך רצינו לעשות עבורך את העבודה..אל תלך! נעשה לך גם אנימציה! בבקשה! טוב נו אז גם אני יודע להיות קטנוני...

רק כדי שתוכל לקבל פרופורציות.

מידול של דמות, אפילו אם באיכות בינונית, זו עבודה של יומיים עד שלושה למודליסט מימן. פרק זמן דומה לטקסטורות ומשהו כמו חמישה ימים בכדי לעשות ריג טוב שצד שני יוכל ללמוד להפעיל בקלות. אתה היית מוכן להשקיע משהו כמו עשרה ימי עבודה תמורת 150 ש"ח? בתקציב שלך תאלץ להסתפק שחיפוש באינטרנט עבור מודלים שנסחרים במחירים כאלו. אבל תשכח מאקסקלוסיביות

רק כדי שתוכל לקבל פרופורציות.

מידול של דמות, אפילו אם באיכות בינונית, זו עבודה של יומיים עד שלושה למודליסט מיומן. פרק זמן דומה לטקסטורות ומשהו כמו חמישה ימים בכדי לעשות ריג טוב שצד שני יוכל ללמוד להפעיל בקלות.אתה היית מוכן להשקיע משהו כמו עשרה ימי עבודה תמורת 150 ש"ח?בתקציב שלך תאלץ להסתפק בחיפוש באינטרנט עבור מודלים שנסחרים במחירים כאלו. אבל תשכח מאקסקלוסיביות

galrt

New member
shreky זה פשוט בדיחה מה שאתה אומר

לא תמצא אפילו ילדון בן 15 שיעשה לך קומקום במחיר הזה בשביל רמה כזו. כמובן שיש מקומות שאפשר לקנות מודלים מוכנים של כל מיני דברים, אם מה שאתה מחפש זה GENERIC ומשהו שחצי משאר העולם משתמש אז בבקשה תקנה את זה ותשאר תקוע עם אותם מודלים קבועים לעתיד.. כי אף אחד לא ירד לשכר עבדות שכזה.

למעלה