מוכנים? כי וימבלדון כבר כאן!

hillly377

New member
מוכנים? כי וימבלדון כבר כאן!

טוב, אז קודם כל אני חייבת לציין שוימבלדון הוא הגראנד שלאם הכי פחות אהוב עליי, אין לי הסבר ברור לדבר הזה אבל פשוט את השאר אני יותר אוהבת. נכון שוימבלדון הוא הכי קלאסי וכביכול מכובד ואצילי (יכול להיות שזאת הסיבה שאני לא אוהבת אותו) אבל הוא פשוט פלצני כזה. בכל אופן, גם גראנד סלאם שאני פחות אוהבת מתקבל אצלי בברכה, וביום שני הזה הוא מתחיל. אז בגברים כל מה שיש לי להגיד הוא שסאמפרס אומר שהוא הולך עד הסוף, אם זה יצליח לו או לא אין לי מושג, אישית אני מקווה שכן, מגיע לו סיום יפה ונכבד לקריירה המדהימה שלו. בנשים יש לי המון מה להגיד, קפריאטי היקרה שלי בניגוד לגראנד סלאמים האחרים לא בעלת הפוטנציאל הכי גבוה לזכות, היא עדיין ההימור שלי (ותמיד תהיה...) אבל נראה לי שלויליאמסיות יש יותר סיכוי לקחת פה, ושוב אני אחזור ואדגיש שאני עדיין חושבת שקפריאטי תיקח. אני יודעת שאני נשמעת קצת פסיכית אבל זו ההרגשה שלי. לדעתי לקלייסטרס, הנין ומוארסמו יש פוטנציאל עצום (לא רק בוימבלדון, בכללי), אין לי מושג מה נסגר איתם, אם זה משהו מנטלי, אבל יש להם איזה שהוא מחסום, הן מסוגלות לשחק טניס מדהים. אז מה יהיה לנו? יש לנו את ונוס, שנידר, פרינה אלייה, ריימונד, מלייבה, קוטצר וקלייסטרס באותו רבע. סביר להניח שונוס תעלה מהרבע הזה (הלוואי שלא, אבל זה מה שיקרה). ברבע השני יש את סלש, אנה שלנו, דמנטייבה, מיולי, שט והנין. נראה לי שהנין הולכת לעלות פה בתקווה שאנה תעלה לפחות לסיבוב השלישי. ברבע השלישי יש את טסטוד, מיסקינה, מוארסמו, שונסי וקפריאטי. הללואי שקפריאטי תגיע לרבע, מיסקינה עכשיו בכושר טוב יכולה להוות בעיה וכמובן שגם מוארסמו. ולבסוף ברבע האחרון יש לנו את סרינה, פנובה, הנטוצובה, קרמר, דישי ודוקיץ. כנראה שסרינה תעלה, למרות שיש את הסיכוי הקלוש ביותר שהנטוצובה תעשה לה קצת בעיות (ואני חוזרת-קלוש...). אז שוב פעם, בהצלחה לקפריאטי, הגיע הזמן שהיא תשבור את מחסום הסרינה ויליאמס שלה. והללואי שקלייסטרס, הנין ומוארסמו יראו לנו קצת מה הן שוות, כי לטעמי הן שוות הרבה. חבל שדאבנפורט עוד לא חזרה, אני כבר מתגעגעת והגיע הזמן שמישהו יוריד את הויליאמסיות מהשמיים.

הגביע של ווימבלדון ממש יפה../images/Emo13.gif

יש לך גישה לווימבלדון וחמש פלוס בצבא?

hillly377

New member
לא...

אבל יש לי אפטר בשבוע וגם חמשוש אז אני מקווה לראות כשאני בבית ד"א מחר יש כל מיני תוכניות הכנה לוימבלדון בערוץ 5+ בסביבות הצהריים למעוניינים לראות

בערוץ הספורט הרגיל זה כבר היה

השבוע ממש הרבה תוכניות שחוזרות על עצמן לפני כל ווימבלדון יש כאלה שמעוניינים לראות את ערוץ 5 פלוס ולא יכולים

Adar Morag

New member
הבעיה עם 5 פלוס והצבא

זה שכולם ראו בשקם/ מועדון את המונדיאל אבל כשזה מגיע לווימבלדון ואתה היחידי (כמעט) שרואה כולם יצחקו עלייך.

ווימבלדון 2002

אני לא כל כך מבין למה את ממעיטה בערכה של קפריאטי, ולמה את חושבת שיש לה מחסום וויליאמס (סה"כ טניסאית פנטסטית, ואני לא מאמין שיש לה מחסום כלשהו. את התקופה הקשה של חיה היא הצליחה לעבור אז מעכשיו הכל "שטויות" בשבילה). אני מאמין שהיא תצליח להגיע לפחות לחצי הגמר. לדעתי לא יהיו הפתעו מרעישות בטורניר הנשים השנה (לא שבדרך כלל יש) ואני מקווה שאחת הוויליאמסיות תיקח (אם לא אנה
) למרות שגם קפריאטי יכולה לזכות. מישהו יודע איפה יכולות וויליאמס לפגוש אחת השניה? מישהו מארגן איזה משחק ווימבלדון נחמד של ניחושים והימורים?

Adar Morag

New member
ההודעה הקודמת - שלי

שכחתי להחליף שם משתמש. עמכם הסליחה

hillly377

New member
אני?! ממעיטה בערכה של קפריאטי?

אני בערך אחת המעריצות הכי שרופות שלה. כמו שאמרתי, לדעתי, קפריאטי לוקחת את הטורניר הזה, ואני אומרת את זה על כל טורניר שלה. לעמות זאת, אני חושבת שאת היו אס אופן יש לה סיכוי הרבה יותר גדול לקחת ואני משוכנעת בכמעט מאה אחוז שהשנה היא לוקחת אותו. בקשר לויליאמסיות, הן נמצאות בשתי צדדים שונים של הטבלה (עקב דירוגן במקומות הראשון והשני) והמקום הראשון בהן הן יכולות להפגש הוא גמר, ובוא נקווה שהפעם זה לא יקרה.

oren987

New member
הילי יקירתי - אין מה לעשות!! ../images/Emo47.gif

סרנה כיום היא הטניסאית מספר 1!! וככל הנראה גם תיקח את ווימבלדון!! (לפחות כך אני מקווה). להזכירך אני מאוד אוהב את קפריאטי - אבל רק אחרי סרנה ואנה!! בהצלחה...!!

אלון222

New member
אורן,טעית

סרינה היא כיום הכי טובה אבל בגמר בין שתי הווליאמסיות תנצח הפעם וונוס.כי ווימבלדון הוא הטורניר שלה והן מתחלקות בתארים ולא לפי הכוחות האמיתיים אלא לפי החלטות פנימיות. בכלל נראה לי שיהיה די משעמם מעכשיו.בכל סלאם הן יהיו מדורגות 1,2 לא יפגשו לפני הגמר ויחקו בינהן את התארים.

Adar Morag

New member
הילי היקרה

את ידועה כמעריצה גדולה של קפריאטי לכן כשאמרת שהיא לא בעלת הפוטנציאל הגבוה לזכיה חשבתי שאת מעט ממעיטה בערכה יחסית למה שאת בדרך כלל אומרת עליה (לפי דעתך, ותקני אותי אם אני טועה, היא לא פחות טובה מוויליאמס x2). אני אישית לא אופתע אם היא תזכה, למרות שהיא מעט פחות טובה לטעמי מהוויליאמסיות. ביום נתון היא יכולה לנצח כל אחת בסבב. אני מקווה שהגמר הפעם ייראה בדיוק כמו שאת לא רוצה שייראה
בהצלחה לכל המתמודדים

hillly377

New member
נראה...

אורן, אלון ואדר היקרים. אין מה לעשות הנתונים והעובדות מדברים בעד עצמם, קפריאטי לא נופלת מהויליאמסיות אם לא עולה עליהן, בששת הגראנד סלאמים האחרונים קפריאטי לקחה 3 מהן והגיעה לכל חצאי הגמר של שלושת האחרים, בנוסף היא נמצאה במקום הראשון זמן לא מועט ואין ספק שכרגע היא השחקנית היחידה שמסוגלת לתת פייט רציני לאחיות ויליאמס, אבל כאן מתחילים חילוקי הדעות בינינו, האם היא מסוגלת רק לתת להם פייט או שהיא מסוגלת גם לנצח. כפי הנראה, דעתכם היא שהיא אינה מסוגלת, וכפי שאתם יודעים דעתי שונה. אז כל מה שניתן לעשות הוא לחכות ולראות, מבחינתי קפריאטי נכללת בין ארבע השחקניות הטובות בעולם כשאי אפשר להכתיר אף אחת מהן לטובה ביותר. בטח משהו לא מסתדר לכם, אמרתי ארבע נכון? התכוונתי לארבע: הויליאמסיות, קפריאטי ודאבנפורט (שעומדת לחזור ובגדול, בתנאי שהיא אכן הבריאה). אז נחכה ונראה...

למעלה