מוכנים לחזור לשגרה? צריכה עזרה

מוכנים לחזור לשגרה? צריכה עזרה

אז ככה.. אוףףף אני ממש בבעיה. נכון הכל טוב ויפה, החבר מקסים, והאמת, לפני כמה ימים כמעט כמעט ונפלטו לי המילים שאין מצב שהן נפלטות לי לפניו. ואז קלטתי... הגרשות שלי מתחזקים. ביחד עם כל זה, ככל שהם מתחזקים, הרצון התמוידי שלי לחום, חיבוקים, נשיקות, תשומת לב, רק גובר. הבעייה היא שאני כל הזמן רוצה מגע וחום- כל הזמן. ואני רוצה שזה יבוא ממנו. והוא, אני יודעת שהוא מתלהב גם, אני מרגישה את זה, והוא נותן לי המון ממה שאני צריכה, אבל אני יודעת שלאט לאט אני מתישה אותו, כמו שעשעיתי לבחורים אחרים בעבר. מה אני אעשה? הצורך הזה לא פוסק ולא פוחת, נהייתי נודניקית כזאת שכל הזמן כל הזמן צריכה את החום הזה, ואני גם כל הזמן מתלוננת לו שזה לא בא ללנו ונמאס לי לבוא כל פעם להמרח עליו. אני בטוחה שזה נראה כמו פינוק, ושאי אפשר 24 שעות ביממה כל יום בשבוע לפנק ולפנק אותי. הוא בא נותן לי נשיקות, אני רוצה עוד, כל הזמן עוד ועוד. אני חייבת למצא דרך להרגע עם זה, אני מניחה שבכל זאת זה חוסר ביטחון מסויים. אני עוד לא שמעתי ממנו שהוא אוהב, שמעתי הרבה דברים אחרים והיו רגעים כאלה, אבל זה לא מספיק לי, אני צריכה להרגיש את היציבות והבטחון. רק שזה לא ידיע אם אני אמשיך לנג'ס כל היום. לא יודעת מה לעשות. אבל חייבים לעצור את זה מהר, לפני שהכל יהרס סתם.

arielbf71

New member
בעיה

נדמה לי שגם את מבינה שיש כאן בעיה - כשנדמה לך (וכנראה גם לבני הזוג שלך) שאי אפשר לספק את הצורך של בחום ובאהבה (למעשה באישור לכך שאת נאהבת) עושה רושם שהבחור שלך הוא לא "קר" - אבל לא עומד בציפיות שלך וכנראה גם לא יעמוד המסקנה שלי - את צריכה להבין את הצרכים שלך ולנסות לטפל בהם אחרת התסכול שלך רק יתגבר

מה המצב נשמה

לדעתי את צריכה לשלוט ברגש זה הרי אי אפשר 24 שעות בחום וחיבוקים לפי דעתי הוא לא אוהב אותך כמוך לדעתי תיאום עמדות ביניכם לא יזיק כדי לראות איפה את והוא עומדים

אויייי

צהוב שחור, לא שאלתי לדעתך אם הוא אוהב או לא, וגם אם הייתי שואלת- אני בחיים לא הייתי כותבת למישהי שגם ככה מרגישה לא בטוחה במאה אחוז בצדק או שלא, חוסר ביטחון כלשהו, שהוא לא אוהב אותה. אבל הבחנה יפה....

זכוכיות

New member
זה לא צורך רע בכלל,

כלומר- כאדם, כבת זוג- זה לא הופך אותך לפחות טובה. זו לא בעיה. אני בדיוק כמוך, זקוקה לחיזוקים ואהבה ואינטנסיביות 24\7... אני נודניקית על, שעה בלעדיו ואני מתחרפנת. הבעיות מתחילות כשיש פער בינך לבינו, אני "דואגת" (במרכאות כי זה אף פעם לא היה במודע..) למצוא לי בני זוג שדומים לי מהבחינה הזאת. אני מודעת שיש סוג אחר, חובבי הספייס, הנלחצים למיניהם- פשוט לא יצא לי להיות איתם... איכשהו הזוגיות שלי תמיד הופכת לסימפוניה של טוטאליות. בגלל זה כנראה גם עברנו לגור יחד כ"כ מהר. נראה לי שפער כזה יכול לגרום לבעיות מהסוג שיש לך, אני לא מסכימה עם צהוב שחור שהוא אוהב אותך פחות- הוא פשוט יודע לאהוב אחרת, הוא זקוק לדברים בצורה קצת שונה. זה נשמע לי קשה, אבל לא בלתי אפשרי להסתדר עם זה, בתנאי כמובן ששניכם תתגמשו עם העניין איכשהו... אני לא חושבת אגב, שאם הוא כן אוהב אותך- זה יהיה הדבר שישבור אותו... זה יהיה הדבר שיגרום לו לעזוב, אני חושבת שהמקסימום שפער כזה יגרום לאדם אוהב הוא להעלות את הנושא. מה שכן, את לא צריכה להתנצל. למה שתעשי כזה דבר? זו את, זה לגיטימי, זו זכותך כבת זוג לקבל מהקשר הזה גם את מה שאת זקוקה לו. למה שאת תרגישי לא מסופקת?

איך נהניתי לקרא את מה שכתבת!

ולא כי כתבת מה שאני רוצה לשמוע.... כי אני יכולה לראות שאת מבינה אותי. זה לא שאני פושעת, אני יודעת, זה צורך שאולי כדאי לשלוט בו אבל אחרי הכל- זו אני. אני גם חושבת שככל שיעבור הזמן ארגיש יותר בטוחה, כמו שרועי כתב לי, כשיהיו לי חיים פה משל עצמי ואני אהייה פחות תלויה (אני ממש ממש לא מסוג האנשים שיכולים להיות תלויים, זה משגע אותי) אני ארפה ממנו והוא לא יצטרך לבדר אותי כל שנייה. הוא שונה ממני, נכון. אבל הוא מאוד סבלני ובאמת, מחבק אותי המון, כמו שאמרתי, בעצם אין כזה דבר המון
באמת באמת שהוא מתגמש מההתחלה ידעתי שאנחנו מאוד שונים, והאמת, אני מופתעת לטובה. זכוכיות, תודה רבה לך. בעצם, אין יותר מדי מה לומר, צריך טיפה להתאפק, קצת לבנות לעצמי חיים חדשים במקום חדש....פחות להסתמך עליו. תמיד טוב לשמוע שאת לא משוגעת, אפילו אם ידעת את זה אי שם

זכוכיות

New member
בכיף! וגם אני מסכימה עם רועי

גם בלי קשר לזוגיות שלך, יותר בשביל השפיות שלך- חשוב למצוא את עצמך כשאתה במקום חדש :)

מתוקה...

לא יודעת כמה זמן אתם ביחד, אבל בתור אחת שחוותה בדיוק מה שאת חווה כרגע ועדיין לפעמים חווה את החוסר ביטחון הזה והצורך הזה לקבל חיבוקים ונשיקות כל הזמן ולשמוע שאוהבים אותי. אני חושבת שככל שתתקרבו יותר, האמון בינכם יבנה ואת תחזרי להאמין באהבה והחששות יפתחו וכך הביטחון העצמי שלך בקשר ובו יעלה ולא תזדקקי להפגנות החיבה האלה ללא הפסקה.

את...

עברת למקום חדש.. אוסטרליה.. אמרתי לך את צריכה למצוא... 1) חברות...!!! אולי יש בסופר הקרוב במבצע... עדיף תקני בלונדיניות כוסיות למקרה שיום אחד אני יבוא לביקור ותכירי לי אותן... 2) עבודה..אולי יש בסופר הקרוב מחפשים עובדת... :)... 3)תחביבים.. 4)לנגן 9 שעות ביום במקום 5.....

עונה

אולי בגלל שזה צבע טרי אז את מגישה געגוע לחום ולאהבה שלו. בדרך כלל אחרי כמה זמן זה מתאזן.. (ורצוי שרק קצת :)

למעלה