מוכנים לקבל חברה חדשה בפורום?

Nushi G

New member
מוכנים לקבל חברה חדשה בפורום?../images/Emo140.gif

היי, קוראים לי נעמה ונכון לכרגע אני חיילת. עולם הפורומים לא זר לי, אבל עד עכשיו בחרתי להיות פעילה רק בפורום ג'אג (כולם מוזמנים ד"א). ג'אג והבית הלבן מרכיבות ביחד את עולם הטלויזיה שלי פחות או יותר, למרות שלצערי לא יצא לי לראות בכלל את העונה החמישית של הבית הלבן שמשודרת כרגע בערוץ 2 בגלל הצבא. אני בהחלט חושבת שבסדרה יש משהו אחר ומדהים שאין ברוב הסדרות ואחת מנקודות האור הגדולות בה היא צוות השחקנים והדנויות שהם מגלמים. הדמות האהובה עליי היא סי.ג'יי הגדולה מכולן:) בכל אופן, אני אשתדל לבוא לבקר כמה שיותר. אם יהיה לי פה חצי מהכיף ומהעניין כמו בפורום ג'אג, אתם יכולים לסמוך על זה שאני אשאר!

Nimst

New member
שלום נעמה ../images/Emo140.gif

למען האמת, העונה החמישית בדיוק סיימה את שידוריה בערוץ השני
את מוזמנת להשאר כאן בכל זאת

gilriv

New member
עם אנחנו מדברים על ג'אג

אני התחלתי לראות גם -כי שם התחיל להיות יותר מתח בסידרה הצבאית אני גם רואה ג'אג בSTAR WORLD עונה8 !משודרת שם ובעונה ב"סטאר עוד מעט יהיה קרוס=אובר עם השחקן מרק הרמון והם הסידרה שלו שגם היא עוסקת במשטרה יהיה מעניין
ברוכה הבאה

Nushi G

New member
ספרי לי על זה. אני יודעת הכל על

הקרוס עם NCIS... ואם רק התחלת לראות ג'אג- יש לך הרבה מה להשלים:) בארה"ב משודרת עכשיו עונה 10 ואחרונה...

gilriv

New member
יש עונה7 בערוץ3 ו8 בסטאר

אז יש לנו מזל שעוד נראה את זה המון -,לעומת אמריקה ששם אחרי עונה10 זה כבר לא יהיה -יהיה רק שידורים חוזרים
,בערוץ3 יהיה עונה9 יש הרבה זמן

למעלה