בכל אתר של כל חברת אשראי יש שחזור קוד סודיצפה בקובץ המצורף 6002 בעייתי איני זוכרת את המס' הסודי
נכון, אבל היופ הצתרכתי לשלם בצ'ק, כי לא הכנתי את הקוד האישי.בכל אתר של כל חברת אשראי יש שחזור קוד סודי
שיקים זה דבר שהולך ונעלםנכון, אבל היופ הצתרכתי לשלם בצ'ק, כי לא הכנתי את הקוד האישי.
נו, שכנעת, אשב לחפש את הקוד, לא זוכרת מתי משכתי כסף מהבנק קט. או שנכנבתי לבנק דרך האשראי. ענתיקה שכמותי.שיקים זה דבר שהולך ונעלם
ותהליך ארוך ומייגע
מקלידים פרטי שיק , מחכים לאישור , ובחלק מהמקומות שמים חותמת מאחור של חברת אישורים ומחתימים אותך שאם יחזור השיק תיכנסי לרשימה שחורה שיש לה תפוצה רחבה ובלה בלה וכל התור מתעכב.
וכשנגמר הפנקס שיקים צריך להזמין באינטרנט , ואז לקבוע תור בסניף לבוא לקחת.
כבר אוטוטו עוברים להצמדת הטלפון הנייד לקורא, אבל עדיין צריכים קוד סודי
חחח ענתיקהנו, שכנעת, אשב לחפש את הקוד, לא זוכרת מתי משכתי כסף מהבנק קט. או שנכנבתי לבנק דרך האשראי. ענתיקה שכמותי.
שכה יהיה לי טוב, לא בודקת.חחח ענתיקה
אוי לך אם תגידי שאת לא בודקת את הפעולות בבנק ואת חיובי האשראי
חמור מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדשכה יהיה לי טוב, לא בודקת.
יענו מה? להתחיל לשמור קבלות, ולסמן כול הוצאה?חמור מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
את לא יודע אפילו בכמה כסף מתחמנים אותך
חמור מאד
הוא למשל מסכמים מחיר מסויים , ובכרטיס אשראי מחייבים משהו אחר גבוה יותר , הכל שיטות מצליח
במקרה שלך לצערי אני בטוח שמצליחים
לא אמרתי לשמור קבלות , אבל לבדוק את החיובים. אם יש חיוב שלא נראה לך אז מבררים מה הואיענו מה? להתחיל לשמור קבלות, ולסמן כול הוצאה?
מי שבטוח מרמה אותי זו חברת חשמל. לא שולחים קורא מונה, אלא שולחים לי אס אם אס, שאני ארשום את המונה, ואם לא ארשום הם יגבו לפי הנתונים שיש להם. בחייאת מי יוצא לרשום את מס המונה?
כמה שאתה צודק!לא אמרתי לשמור קבלות , אבל לבדוק את החיובים. אם יש חיוב שלא נראה לך אז מבררים מה הוא
יש בדארק נט מליוני כרטיסי אשראי שמסתובבים אי שם בעולם עם הפרטים שלך , ואם את לא בודקת , אז מחייבים לך בשושו בלי שתשימי לב.
קרה לי שראיתי חיוב בכרטיס אשראי , חיוב עתידי , על משיכת כסף בכספומט ברוסיה. כשהודעתי שאני בארץ ולא ברוסיה , הכרטיס נחסם מייד וקיבלתי כרטיס אחר.
חברת חשמל מותר לה פעמיים בשנה לדלג על הקריאה ולכן מציעים לך את האפשרות הזאת . זאת לא יכולה להיות שיטה קבועה שתסמסי להם, זה לא חוקי. מעבר לזה שאת בהחלט יכולה להציץ מדי פעם במונה שלך ולראות אם החיוב תואם לקריאה.
מה שאני שם עליו דגש זה חברות הסלולר והכבלים , שמחליטים אחרי שנה להקפיץ את המחיר , ואת הרי לא בודקת , אז הם חוגגים , מה שאצלי מעולם לא מצליח להם.
הבעיה מי רואה עוד את המס האישיצפה בקובץ המצורף 6002 בעייתי איני זוכרת את המס' הסודי
כל דבר חדש מעצבןזה מעצבןןןןןןן
עד כדי כך קשה לזכור מס' תלת ספרתי?כל דבר חדש מעצבן
וזה שמגהצים לי את הכרטיס מליון פעם עד שהקוד בטחון מאחור נשחק ? ואז כשאתה צריך לשלם משהו באינטרנט ומבקשים ממך 3 ספרות בגב הכרטיס , ואתה מגלה שזה נמחק לך
כשיש 6 כרטיסים , קשהעד כדי כך קשה לזכור מס' תלת ספרתי?
אני זוכר מס' ת.ז. של כל משפחתי המורחבת שזה קצת יותר מ-3 ספרותכשיש 6 כרטיסים , קשה
חחח בכמה שפות אתה זוכר את המספרים הללו ?אני זוכר מס' ת.ז. של כל משפחתי המורחבת שזה קצת יותר מ-3 ספרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.