מוכרחה לספר לכם משהו

morrr

New member
מוכרחה לספר לכם משהו ../images/Emo24.gif

הוא הבחור הכעיס אותי והלוא לפני כמה ימים החלטתי לקחת . בכל מקרה כתבתי לו שאם הוא לא מתכונן לכתוב לי אימייל או לשלוח לי הודעה כתובה או להתקשר אלי או להתראות איתי אז בבקשה שיכך אחריות יתקשר ויאומר שהמערכת ביננו הסתימה כמובן שגם אמרתי לו עוד דברים שהיו לי בבבטן ופלא הבחור התקשר. והתנצל ולא וכן אבל הוא הבין שאם הוא לא יזום מחדש את הקשר אני אומרת בייייי הכבוד חשוב מאהבה אז חברי היקריים הבחור הבין מן הסתם שאני מאד רצינית. ניראה יש לי תחושה שעכשו יבוא שינוי ואם לא אני יהיה עצובה כמה ימים אבל הוא יכול להשאר לו שם לבד זהו שפכתי את הלב שלי ל

היי לך

קודם כל, שמת לב למה שכתבת? עשית צעד. אמרת לו מה שאת רוצה. זה מדהים. כן, אולי לא תקבלי את מה שאת רוצה, אבל העניין הוא שהצלחת להבהיר לו רגשות שהיו לך, והבנת שאת יותר חשובה. שמחה בשבילך, על הצעד הזה. מקווה לטוב בעניין ההמשך. שני.

morrr

New member
תודה ../images/Emo68.gif

פשוט לא היתנ ברירה אחרת היתיי מטמוטטת ושוב מתקפלת ונכנסת למיטה. מה היה להפסיד כלום בסוםו של דבר. אבא שלי אמר לי אם יש לך כסף אם יש ל השכלה לשם את לא לוקחת כלום רק דבר אחד כבוד. החלטתי לא שם שיהיה כבוד פה ועכשו אמרתי אני משערת שהוא יעשה חושבים בעובדות הוא נבהל ממה שאמרתי לו כי אחרי 5 דקות ישר הוא התקשר והבין ביוק מה אמרתי לו ואמרתי מה שאמרתי לא מחוזקה אלה רק מדבר אחד הרצון לחיות. אפילו לא תאמינו הלכתי והכנתי לעצמי סטק לי ממש לא יאומן.איין לי אשליות יהיו משברים אבל הפעם אני יאומר בדיוק לכל אחד מה אני חושבת ומה אני חשה וכל אחד שיעשה אם זה מה הוא רוצה נכון? העיקר שלי היה טוב אם זה גם אם הוא לא היה מתקשר ומבהיר לי באני יכולה תמיד תמיד לבוא אליו ואיין שום אישה אצלו בבית חוץ ממני. אמרתי תודה אבל תגיד ותבקש והכי חשוב תרצה אחר כך נטפל בשאר הדבים אבל לא הכל יבוא ממני

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גאה בך!

מותר לך לבקש את מה שאת צריכה, בלי להתקפל ובלי להרגיש לא נעים. זה הרי חלק ממך, למה שתסתירי אותו? אם הוא אוהב, הגיע הזמן שיאהב את את זה.

למעלה