מוכרחה לשאול שאלה

מוכרחה לשאול שאלה

פרובוקטיבית ובטח תקומם כמה פה אך זה עולה לי תמיד: טוב התגרשנו ונשאר האקס.אנו הופכות להיות אוטומטית האקסית המיתולוגית הרעה והנוראית שלו וכמובן של אהובתו החדשה אם ילדיו החדשים אשר חייבת ורוצה לצדד בו. אז מה קורה יש לנו שני סטטוסים שהם הפכים: אנחנו האקסית המרשעת שלא טובה ואם נוראית לילדי הבעל שלנו הנהדר.אבל אנחנו גם האישה הקטנה והמתוקה שלבעלה יש אקסית בדיוק כמו שאשתו המתוקה והלוילית של האקס הנשוי שלנו.אז היא טוענת שאנחנו האקסית הלא טובה ואנו טוענות על אחרת שהיא האקסית הנוראית של בעלנו שאינו אשם כמובן בכלום בגירושיו אלא היא. הבנתם את מה שאני רוצה לומר. אז כשאת ואני מדברות על האקסית הנוראית של המורכב שלנו רק חישבו מה אומרים עלינו בבית האקס שלנו

oehhe

New member
ואללה שאלה טובה לשש בבוקר

אסתיה, ישנת טוב הלילה? העניין הזה ברור לגמרי, כמו כל דבר (אמר אלברט איינשטיין) גם זה יחסי. אין צדק אבסולוטי. אין אמת אבסולוטית והכל בעיני המתבונן. פורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה. כל אלה משפטים שנוצרו כדי לתאר בקצרה את מה שכתבת כאן. החוכמה היא לנסות להיות אדם בנישואיך ואדם טוב בגירושיך, אם הצלחת בשני אלו, מובטח לך להיות אדם טוב גם בנישואיך השניים. וכמובן מובטח גם מקום בגן עדן (לבד בבדידות מזהרת) אני חושב שקישקתי די לשעת בוקר שכזו. oehhe אל תחפשו אותי בגן עדן, אני אוהב צפיפות

חולה עליך אוהי ../images/Emo6.gif

אחלה שאלה לבוקר . איך אסתריקה נסביר את הפרדה שלנו ? ברור שהאקס הוא רשע גדול.... ואיך הוא יסביר לחדשה שלו? שהאקסית מגעילה ........ ובסך הכל כולנו אחלה רק לא הסתדרנו........ כי זה נדיר שמאדים ונוגה מסתדרים...

oehhe

New member
אני? אני תמיד בסדר

זה רק כל האחרים שכל הזמן מחרבים את הכל. oehhe אני מלאך

רק אישה

New member
גם אני אובתי את השאלה

למרות שכבר 9
אבל את יודעת.... אצלי זה טיפה אחרת, אז קשה לי להתחבר ב100 אחוז לתאור הזה אני אולי האקסית המרשעת של האקס שלי. אני לא יודעת מה הוא אומר עלי מאחרי הגב שלי, אבל בשיחות איתי בנושא האימהות אין שום בעיה. אומנם נורא קשה לו להוציא מהפה שאני "בסדר" בתור אימא, אבל זה יוצא לו לפעמים בלי כוונה
מצד שני האקסית של בן זוג שלי לחלוטין לא מפלצת ולא מכשפה. לא מבחינתו ובטח ובטח לא מבחינתי
אז מה זה משאיר לי? אני האקסית המרשעת?

*יערית

New member
אסתי בוקר טוב...

בינתיים אין לי טענות לאף אחד.... ואני מקווה שלאף אחד אין טענות אלי

rolan

New member
אני במצב מצויין ../images/Emo127.gif

לאקס שלי אין בת זוג... אז... אין מי שתחשוב שאני מרשעת
אוהי עדיין נשוי, אז אין לו אקסית... לכן, אין לי אקסית מרשעת של בן זוג לחשוב עליה מחשבות רעות...

rolan

New member
אוישששששששששששששש

אבל לא מתאים לי שם... אני חייבת להיות בפנים, תמיד! טוב אני הולכת עם אוהי, איפה שיהיה, אני שם!!!

*יערית

New member
../images/Emo12.gif

לכל מקום שהוא ילך
לכללללללללללללללללללללללללללללל מקום??????????????????

עלמה 3

New member
אסתי, למה זה כל כך חשוב ../images/Emo35.gif

מה אישתו של ה- אקסית, חושבת עליך ??? ומה האקס מרכל ?????? מה צריך להוכיח כאקס/ית ? הרי אם הכל היה טוב , נחמד ונהדר אז היה ביחד. אני אומרת וגם חכמים ממני של - טנגו , צריך 2. בגרושין זה חמישים חמישים כל הצדדים תרמו, פרט לילדים. אסתי, את מדברת בהכללה ומתייגת אותך באופן ישיר ואוטומטי ב- " האקסית המיתולוגית הרעה " ע"פ שאני מתייגת את האקסית שלנו כהתגלמות הרשעות והרעות - מספיק שעשתה רע לילדים שלה. יש לי דוקא חברות אקסיות, טובות ונשמות וזה גם תלוי באופי....ובנוסף היום , בעידננו הגישות השתנו, לא חייבים להיות אקס/ית רשע/ית. לגבי האקסית של בעלי, אני יכולה לומר, ששאלתי אותה , למה היא התנהגה ברשעות ולמה היא התנהגה ככה (מתוך סקרנותי האישית בלבד) ברועה לב. והיא סיפרה ואף מודה בטעות, שהבדידות הרגה אותה שהקנאה הרסה אותה והיא פחדה שהילדים יוהבו אותו יותר ממנה, היא קנאה בהצלחה הזוגית שלו. וע"י הילדים היא התנקמה וככה היא ניסתה בכל דרך אפשרית לגרום לפירוד. רק לקח לה הרבה שנים להבין איזה נזק היא גרמה. אני חושבת שכל אקסית היא אינדוודואלית ובפני עצמה (זכר או נקבה) ואני חושבת שבתהליך הגרושין והפרדה, זה מאד טבעי לחוש , קנאה , חשש בדידות, חוסר בטחון אישי וכלכלי ובאותה מידה האקס חש. ומשליכים את זה לכל הסביבה. והגדולה היא להשתלט על היצר הרע, לנסות ליצור הרמוניה להשתמש קצת בטוב לב, לעיתים לוותר כי לכל אחד מהצדדים מגיע לחיות בזכות מה שהוא, ללא שפיטה וללא תחרות....ובודאי שלא על חשבון הילדים המשותפים. אווווווו איזה רוח פילוסופית נחתה עלי היום.

*יערית

New member
שנייה אחת עלמה....

אני אקסית נחמדה.....
רק שמישהי כבר תיגאל אותו מייסוריו

עלמה 3

New member
את , נחמדה מאד מאד מאד ../images/Emo9.gif

אפשר לומר לך משהו קטן קטן בסוד (יותר טוב שלא הכרתן... ) חיסכון גדול לנשמה. ואת עבורו הגואל והמושיע. נעביבאשק את אישה טובבבבבבבבבבבבבבבבבה.

*יערית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בולבולית..אני ת'כוונתי לאקס שלי שמישהי תגאל אותו מייסורי
ואני...אני פ'סדר

למעלה